Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר נסיעת מבחן שעשית על הI20 הידנית, 1200 סמ"ק, אני יכול רק להגיד דבר אחד - אכזבה :(

יפה ומאובזרת יחסת היא כן (למרות שחסר לה כניסת USB לטעמי), אבל היא מאוד חלש. :cry:

בעיר היא הרגישה יחסית סבבה (לא הכי זרירה) אבל אז יצאנו לכביש המהיר. ב 110 קמ"ש נתתי פול גז.... האוטו לא זז! בקושי הגיע ל120 קמ"ש אחרי כ 16 שניות מ110 קמ"ש....

אז נכון, אני בעל רכב עם מנוע 1.6 (90 כ"ס) ואולי הצפיות שלי מהמסכנה גבוהות מידי, אבל לעקוף רכב שנוסע אפילו על 60 קמ"ש, לא הייתי ממליץ עם הI20. פשוט איי איי איי....

אני ממש לא יודע איך ומתי היא מספקת את ה 84 הסוסים שלה, אבל ממש לא מרגישים אותם.

אם אתה לא מתכוון לעבור את ה90 קמ"ש ורואה את עצמך תמיד בימין, זהו הרכב בשבילך!

נ.ב.

הקליאו הרבה יותר נוחה, אבל לה בכלל חסר כוח. :wink:

אני גם ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב

אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת

אומנם לא מדובר בGTI אבל בהחלט ניתן לעקוף

לחיצה על הגז דוחפת קדימה יופי למנוע 1.2

מה שגם אני הגעתי ל 120 והכל הרגיש בסדר גמור

וזאת כחצי שעה לאחר נסיעה על הסוויפט

פורסם
אני גם ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב

אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת

אומנם לא מדובר בGTI אבל בהחלט ניתן לעקוף

לחיצה על הגז דוחפת קדימה יופי למנוע 1.2

מה שגם אני הגעתי ל 120 והכל הרגיש בסדר גמור

וזאת כחצי שעה לאחר נסיעה על הסוויפט

עשינו היום נסיעת מבחן. הרכב ממש נוסע חלק וללא מאמץ, ומושב הנהג מאוד נוח.

בהחלט רכב ששווה לבדוק.

נהג ותיק

פורסם

לבסוף קניתי את את היונדאי I20, לאחר 1100 קילומטר, המכונית מרגישה די חזקה, זו לא מכונית טורבו אך לעומת הפיאסטה והקליאו היא חזקה מהן, מושבים נוחים, נסיעה חלקה ושקטה, מכונית מאוד מאובזרת ביחס לאחרות ובטיחותית.

צריכת הדלק היא 1 ל-14, רוב הנסיעות הן בעיר ופקקים בכביש חמש, תא מטען מספיק גדול כדי להכניס את העגלה של הילד ועוד כמה שטויות בשביל טיול של שבת.

אם יש עוד שאלות אני כאן.

• תוכן חדש...