Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6

spl800
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםרב

אשמח לחוו"ד לגבי הרכב הבא

אאודי A6

נפח 2.8

170K קילומטר

יד 3

שמורה מאוד

המחירון של הרכב 25.5K

אני מכיר את הבעלים באופן אישי וסומך עליו.

אשמח לקבל טיפים לפני רכישה

1. מה חשוב לבדוק ברכב

2. ברור לי שהרכב לא חסכוני בדלק. אבל האם מדובר באופן חריג מהרגיל?

3. עלות טיפולים שנתית בהנחה שהרכב במצב טוב.

וכמובן על מידע שהוא יתקבל בברכה.

פורסם

אם אתה מכיר את בעל הרכב ואתה סומך עליו אז זה יותר קל.

בכל מקרה קח למכון בדיקה+מוסך מורשה כי למרות שאתה מכיר אותו ואם יש שם תקלה שאתה או הוא לא מודעים אליה זה יעלה לא מעט כסף.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
שלוםרב

אשמח לחוו"ד לגבי הרכב הבא

אאודי A6

נפח 2.8

170K קילומטר

יד 3

שמורה מאוד

המחירון של הרכב 25.5K

אני מכיר את הבעלים באופן אישי וסומך עליו.

אשמח לקבל טיפים לפני רכישה

1. מה חשוב לבדוק ברכב

2. ברור לי שהרכב לא חסכוני בדלק. אבל האם מדובר באופן חריג מהרגיל?

3. עלות טיפולים שנתית בהנחה שהרכב במצב טוב.

וכמובן על מידע שהוא יתקבל בברכה.

על הנייר הרכב נשמע לא רע, אבל אתה חייב לקחת בחשבון שעלות האחזקה של אוטו מנהלים היא גבוה ולכן מחיר הקנייה זול.

כל תקלה של חיישן וכדומה (בלאי טבעי של הגיל) יעלה המון, ואתה צריך לחשוב אם אתה מוכן לזה.

וכמו כן מנוע 2.8 זללן בהתחשב במחירי הדלק זה התאבדות. עם רגל עדינה על הגז 1:8.

פורסם

תראו לקחת רכב של 25K לבדיקה אני משוכנע שימצאו תקלות שבסוף לא ישאר ממה להוריד

אז אני מתייעץ אתכם זה לא קצת מיותר?

פורסם

אם ימצאו תקלות בשווי 25K, אז אני לא הייתי קונה את הרכב גם מאמא שלי. אל תעשה את הטעות של לקנות רכב ללא בדיקה, זה עלול לעלות לך ביוקר (ובחברות).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה במוסך מתמתחה,בעל ציוד מתאים לדיאגנוסטיקה,יעשו לרכב בדיקה מקיפה,

קח בחשבון של שדברים שנראים זניחים כמו גומיות,כפתורים,פלסטיקה שבורים\מקולקלים ההיו יקרים לתיקון\החלפה.

אני חושב שמוסך רון יכול לעזור לך.

Porsche 944 turbo

פורסם
תגידו עד כמה ניתן להסתמך על הנתון שמציג תצרוכת דלק בדגם הנ"ל

עזוב אותך דלק,סטייה של קילומטר לליטר לפה או לשם זה ממש שולי.תחזוקה שוטפת תהיה המטרד העיקרי שלך:).

Porsche 944 turbo

פורסם

הדגם עצמו מעולה אבל אל תוותר על בדיקה. כתבו פה נכון שגם אם אתה סומך על בעל הרכב, בהחלט יכול להיות שבבדיקה יגלו תקלות שהוא לא היה מודע אליהם. קח בחשבון שאתה קונה רכב בר מצווה ויש גם בלאי טבעי של חלקים וברכב כזה הם מאוד יקרים.

אם הרכב במצב כללי טוב וככה גם המחיר, אז אתה בהחלט תהנה ממנו.

• תוכן חדש...