Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מבין הנתבים הבאים מתאים לבזק 30MB?

R'n'B
שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה.

אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם.

ברשותי שני נתבי אדימקס:

BR-6226n

http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18

ו

BR-6216Mg

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18

איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב, "אני סירבתי" לא אומר כלום.. גם אני סירבתי וממש לאחרונה.

התחברתי לבזק לפני שבועיים וגם לי הבטיחו "מודם בהשאלה".

הטכנאי שבא להתקין את הקו מגיע עם מודם ראוטר בלבד, מזה שאתה משלם עליו במסלול חיוב/זיכוי ואין לו מודמים. את זה הם שולחים עם שרות שליחים.

הטכנאי "לא יודע" משום דבר ולא מעניין אותו מה סגרת עם בזק. הוא ינסה לשכנע אותך לקחת ראוטר מודם, אל תתפתה.

תן לו להתקין ותתקשר לצעוק עליהם שהבטיחו לך ולא קיימו. רק כך תוכל לקבל מודם בהשאלה.

זה טריק מלוכלך, אבל הם לא מתביישים להשתמש בו.

החשיבות העיקרית בVDSL היא של המודם, צריך מודם מיוחד למהירויות האלה. כל ראוטר שיודע לחייג ב PPPOE יחייג לך.

לגבי הראוטרים, שניהם אמורים להתאים, ה BR-6226n בעל יותר זכרון פנימי ותעבורה בתקן N לכן עדיף לך להשתמש בו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב, "אני סירבתי" לא אומר כלום.. גם אני סירבתי וממש לאחרונה.

התחברתי לבזק לפני שבועיים וגם לי הבטיחו "מודם בהשאלה".

הטכנאי שבא להתקין את הקו מגיע עם מודם ראוטר בלבד, מזה שאתה משלם עליו במסלול חיוב/זיכוי ואין לו מודמים. את זה הם שולחים עם שרות שליחים.

הטכנאי "לא יודע" משום דבר ולא מעניין אותו מה סגרת עם בזק. הוא ינסה לשכנע אותך לקחת ראוטר מודם, אל תתפתה.

תן לו להתקין ותתקשר לצעוק עליהם שהבטיחו לך ולא קיימו. רק כך תוכל לקבל מודם בהשאלה.

זה טריק מלוכלך, אבל הם לא מתביישים להשתמש בו.

החשיבות העיקרית בVDSL היא של המודם, צריך מודם מיוחד למהירויות האלה. כל ראוטר שיודע לחייג ב PPPOE יחייג לך.

לגבי הראוטרים, שניהם אמורים להתאים, ה BR-6226n בעל יותר זכרון פנימי ותעבורה בתקן N לכן עדיף לך להשתמש בו

את טריק הטכנאי אני מכיר.

המרכזנית שטיפלה בי דווקא לא הסתירה את העניין הזה ואמרה שבמידה ואין לטכנאי את המודם שאני רוצה, פשוט לדבר איתה היא תשלח לי את

המודם המדובר ולסרב לטכנאי.

שיטה עקומה למדיי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניהם מתאימים, לי אישית יש העדפה למוצרי TP-LINK בגלל השימוש בקוד פתוח (כלומר אפשר להתקין על כולם DD-WRT).

חפש 841N או 941ND (שתי אנטנות ושלוש, בהתאמה), לדעתי נותנים את התמורה הכי טובה בקבוצת המחיר שלהם.

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את שני הנתבים האלו, אין לי כל רצון לקנות נתב נוסף.

עדכון

הטכנאי הגיע לא ניסה לדחוף כל נתב. נתב VDSL יגיע אליי תוך כמה ימים עם שליח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...