Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב-40000 ש"ח - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות מכונית משפחתית (1600, מרווחת, רצוי אוטומטית - עקב הפקקים), והתקציב העומד לרשותי הוא 40000 ש"ח.

יש לי שתי אפשרויות עיקריות: מאזדה 323 או רנו מגאן, ובשתיהן מדובר על מכונית מודל 97, אולי 98 (מה לעשות ).

השיקולים לטובת המגאן הם הנוחות והבטיחות, ולטובת המאזדה - האמינות.

אודה לכל מי שיחווה את דעתו, או שיציע אלטרנטיבות נוספות/

פורסם

למה רק שני הדגמים האלה? אתה מחפש את הקטגוריה הכי נפוצה ונמכרת (ומשעממת..) בארץ. יש לך:

הונדה סיוויק

פורד פוקוס

טיוטה קורולה

יונדאי לנטרה

סובארו אימפרזה

כל אחד עם החסרונות והיתרונות שלו. עקונות מנחים:

יפניות - זולות, אמינות, פחות נוחות.

אירפאיות - יותר נוחות, מאובזרות ובטיחותיות. אחזקה יקרה יותר, יותר תקלות (ובחלק - הרבה יותר).

קוריאניות - יש ויש תלוי בדגם ובשנה.

המלצה שלי: קח יפנית יד ראשונה במצב טוב ויהיה לך שקט.

פורסם
למה רק שני הדגמים האלה? אתה מחפש את הקטגוריה הכי נפוצה ונמכרת (ומשעממת..) בארץ. יש לך:

הונדה סיוויק

פורד פוקוס

טיוטה קורולה

יונדאי לנטרה

סובארו אימפרזה

כל אחד עם החסרונות והיתרונות שלו. עקונות מנחים:

יפניות - זולות, אמינות, פחות נוחות.

אירפאיות - יותר נוחות, מאובזרות ובטיחותיות. אחזקה יקרה יותר, יותר תקלות (ובחלק - הרבה יותר).

קוריאניות - יש ויש תלוי בדגם ובשנה.

המלצה שלי: קח יפנית יד ראשונה במצב טוב ויהיה לך שקט.

פוקוס ב40 אלף שקל? אולי יד רביעית מליסינג עם פגיעת שלדה קדמית ואחורית. הפוקוס הפרטית הזולה ביותר עולה כ68 אלף שקל. (אוטומטית)

גיא

פורסם

אמת, אפשר להשמיט את הפוקוס מהרשימה. אתה יכול להוסיף את הדייהו למיניהם (רייסר, לאנוס וכו'). אמינות וזולות אבל כמו לנסוע בקופסת פח. לאבא שלי היה דייהו לאנוס מהשכרה (99') עם כמעט 0 תקלות ומכר אותה לא מזמן.

כמובן שכחתי את מיצובישי לדורותיה ודיהטסו אפלאוז.

• תוכן חדש...