Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק פולו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 1.4 שנת 96 ידנית, שמורה מאוד מטופלת..הכל

היא אצלי חודשיים פחות או יותר ובחודש האחרון התחלתי למדוד את צריכת הדלק של האוטו,

לפני שבועיים תדלקתי ב100 שקל הספיק לי בדיוק ל110 קילומטר ואותו דבר גם השבוע הזה, תדלקתי במאה הספיק לי ל100 קילומטר..

כשאני מתדלק במאה שקל זה ממלא לי רבע מיכל לפי הסקאלה ומספיק לי ממוצע של 105 קילומטר..זה הזוי מכיוון שהאוטו הוא אוטו חסכוני ובייחוד שהוא ידני הוא אמור לעשות בסביבות ה-1:15 ולי הוא עושה בערך 1:10

אני מודע שהרכב יחסית ישן ואני גם נוסע מהר ולוחץ קצת אבל עדיין זה לא נראה לי הגיוני..יכול להיות שהמד דלק משקר ועדיין יש דלק או שפשוט האוטו באמת אוכל לי הרבה דלק? מה אפשר לעשות?

כשאני תדלקתי 100 ש"ח = 13 ליטר בדיוק

פורסם

המדידה שלך לא נכונה.

תריץ חיפוש בפורום, יש המון שירשורים שמסבירים כיצד מודדים צריכת דלק.

לאחר בדיקה, תכתוב כאן מספרים מדוייקים, תציין אם אתה נוסע בדרכים עירוניות או בינעירוניות, האם בדרך יש פקקים או לא, כמה קילומטרים בממוצע אורכת כל נסיעה, האם אתה מדליק מזגן או לא, ואז אפשר יהיה להתייחס.

פורסם

1. מילאתי רבע מיכל דלק (אין ביכולתי למלא מבחינה כספית פול טנק)

2. איפסתי את מד המרחק וכאשר המד דלק הראה לי שאין דלק, מד המרחק הראה לי שעשיתי 100 קילומטר

3. תידלקתי במאה שקל (13 ליטר, 95) הספיק לי ל100 קילומטר ממוצע של 1:8 קילומטר..

פורסם

זו מדידה לא מדוייקת, שעון דלק זה לא מכשיר מדוייק והקריאה שלו לא ליניארית.

סטייה קלה של 2-3 ליטר משנה לך את כל החישוב.

גם מדידה על פני 100 קילומטרים היא קצרה מידי.

בכל אופן, תלחץ על הגז פחות וסע רגוע יותר - צריכת דלק תרד.

• תוכן חדש...