Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני באיזור ה5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב חסכוני בעיקר, באיזור ה5 אלף ש"ח

אני כרגע עם הדייהטסו אפלאווז שלי אוטומט שנת 97 והיא שותה לי דלק 1 ל10 (ללא מזגן)

תודה מראש על ההמלצות

פורסם

נסה למצוא פונטו שמורה, היא אמורה לענות על הדרישות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניית רכב בתקציב כזה עלולה להכניס אותך להרפתקה כלכלית לא קלה,שאליה עלול להתווסף סכום לא קטן ליישור קו.

אני הייתי נשאר עם הדייהטסו ומשקיע קצת ברכב: החלפת מצתים,פילטר דלק ואם לא עוזר אז בבדיקת הרכב 250-300 ש"ח על בדיקת 4 גזים,שתעלה על הסיבה לאכילת הדלק של הרכב.

הרכב הזה בעיר צורך כפי שכתבת,בבין עירוני הצלחתי להגיע עם רכב דומה ל 1:14,הרכב הזה קל וזריז ואם אין תקלה אמור לצרוך דלק מעט פחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני התכוונתי אפילו להחליף לידני, לדוגמא סוויפט במנוע 1000 שצורכה 1;20 (אני לא יוצא כל כך אל מחוץ לעיר ודי נוסע כמו זקנה)

האם מנועי ה1000 הם בעיתיים? או שיכולים לענות על צרכיי

פורסם

הסוויפט לא תעשה שום 1-20.

אני הייתי נשאר עם האפלאוז,מה שתקנה ב 5K זה רכב ישן,והחיסכון של הדלק יכול להתקזז עם התקלות.

האפלאוז נחשב לרכב מוצלח,תישאר איתו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסוויפט לא תעשה שום 1-20.

אני הייתי נשאר עם האפלאוז,מה שתקנה ב 5K זה רכב ישן,והחיסכון של הדלק יכול להתקזז עם התקלות.

האפלאוז נחשב לרכב מוצלח,תישאר איתו.

אולי אתה צודק, בעיקרון הרכב לא מתחמם, הגיר בסדר, הוא בכלל לא אוכל לי טיפת שמן, כבר חצי שנה..נוסע בסדר, חוץ מזה שהוא נכבה לפעמים (אולי בגלל הטורים)..איך אני מסדר את זה?

פורסם

כמה קילומטרים לשנה אתה נוסע?

בכלל לא בטוח שאתה (לא) הולך להפסיד הרבה כסף בהחלפה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני בקושי נוסע, זה רכב של נהג יחיד, יש לי את הרכב הנ"ל כחצי שנה ונסעתי עליו רק 2000 ק"מ

ואתה מוטרד מצריכת הדלק ??? נו באמת ! בקושי הוצאת על הדלק 1400 שקל בחצי שנה ! אצלי זה הוצאה חודשית :)

• תוכן חדש...