Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויחידת האבטחה שם התחדשה השבוע בצי חדש של לנד קרוזרים שמשמשים אך ורק לפיטרולים ברחבי קריית הממשלה,אלה החליפו את הלנד קרוזרים מהדור הקודם שכנראה היו כבר בסטטוס אספנות.

ברחבי קריית הממשלה יש כל כך הרבה מרדפים בשטחים קשים לטיפוס,כולל סבך ובולדרים,שהיו כנראה צריכים לא פחות מלנד קרוזר למשימה הקשה.

מרתיח.

פורסם

לא יודע משום מה זה לא מעצבן אותי, לא כמו שמעצבנת אותי העובדה שעל הגב שלי אני סוחב 2 דוסים ומסבסד להם את החיים.

אבל ממש לא נכנס לזה שוב :twisted:

חוץ מזה - לא חשוב מה אני חושב על ראש הממשלה שלנו, לשמור עליו טוב כן צריך, וזה אותם לנד קרוזרים שמלווים אותו לכל פינה בארץ.

פורסם

על הלנד קרוזרים אתה מדבר ?

(קודם כל, טוב שכן, כי יש פה פרה קדושה ששותה תקציב בלי חשבון ואסור לגעת בה, מסתבר - בדיוק על זה אני חושב שצריך למחות, לא צדק חברתי, אלא תיקון חלוקת העוגה).

אתה יודע שיש במשרד ראש הממשלה יחידה מאוד גדולה, מה קוראים אותה המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, שאין שום חוק שמסדיר את פעולתו ? לא כתוב מה מותר לו, מה אסור לו, על מה הוא אחראי, מה היעדים שלו ואיך הוא מתוקצב (שזה כמובן סודי).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה יודע שיש במשרד ראש הממשלה יחידה מאוד גדולה, מה קוראים אותה המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, שאין שום חוק שמסדיר את פעולתו ? לא כתוב מה מותר לו, מה אסור לו, על מה הוא אחראי, מה היעדים שלו ואיך הוא מתוקצב (שזה כמובן סודי).

שאני אבין, אתה בעצם מצפה שיפרסמו (אפילו אם רק לח"כ) את פירוט דרישות התקציב של ה"מוסד" ?

שום גוף מודיעין בעולם לא חושף את תקציבו כל שכן את פעילותיו (חוץ מכמובן למי שאמרו לאשר אותן), למה ש"המוסד" יהיה שונה ?

עריכה - מטרות המוסד דווקא מופיעות באתר שלהם

11111.JPG

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
שאני אבין, אתה בעצם מצפה שיפרסמו (אפילו אם רק לח"כ) את פירוט דרישות התקציב של ה"מוסד" ?

שום גוף מודיעין בעולם לא חושף את תקציבו כל שכן את פעילותיו (חוץ מכמובן למי שאמרו לאשר אותן), למה ש"המוסד" יהיה שונה ?

עריכה - מטרות המוסד דווקא מופיעות באתר שלהם

כמובן שלא מצפה שיפרטו ברמה הפרטנית, אבל כמה זה נוח שהתקציב מתחבא ב"רזרבה הכללית" ואפשר לעשות איתו מה שרוצים...

והיותר חמור הוא שאין חוק (בניגוד לשב"כ, וגם זה חוקק רק בשנות האלפיים אאל"ט) שמסדיר את פעולתו.

לכאורה אפשר לכלוא אותך מחר בבוקר ואתה אפילו לא יכול לטעון שזה לא חוקי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...