Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

infinity kappa box 12

canonball
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הציעו לי את הסאב הנ"ל ב1400 שקל.

ראיתי שהוא בתיבה אטומה וקטנה יחסית. אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה, הסאב הזה מתאים או שיש אופציות יותר טובות?

חוץ מזה מה שהדאיג אותי זה שנראה שהסאב יושב שם הרבה זמן (מחוץ לקופסה) ואני גם יודע שזה דגם ישן. יש סיבה לדאגה או דברים שאני צריך לבדוק כדי לראות שהסאב תקין ב100 אחוז.

תודה,

עומרי

פורסם

בגדול רמקולים מזדקנים יפה. אם הסאב לא חטף מכות והסראונד (גומי) והממברנה נראים וזזים בסדר סביר להניח שהסאב תקין, אין ממש דרך מקצועית יותר לבדוק את העסק. בדוק שהתיבה שמוצעת לך מתאימה לסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם תיבה מקורית אין סיבה לדאגה. יש מוכרים שמוכרים "תיבה מקורית" שלמעשה נבנתה בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה לי אחד כזה 5 שנים.

אחד הסאבים האהובים עליי - אולי הסאב השני מיד אחרי האאורה שעד היום הכי אהבתי, הוא נשמע בדיוק כמו הSEAS 300 סדרת לוטוס שהיה לי רק טיפה פחות דייקן.

התיבה שהוא היה בה אצלי היתה תיבה מקורית של אינפיניטי עם גריל מקורי של אינפיניטי בציפוי שחור.

תיבה אטומה 28 ליטר ומאוד כבדה.

אם הוא תקין, ממליץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ואיך הסאב הזה למוזיקה שחורה? יש אופציות יותר טובות?

יש לי משהו להציע לך, ועוד ישאר לך הרבה עודף

העניין הוא שמדובר בסאב 10 אינטש (אותו נפח תיבה רק פורטד) אבל הוא ממש לא פראייר ומבחינת כוח -> בוא נאמר שהוא לא מהעדינים שבחבורה כמו האינפיניטי הזה (אל תשכח, היה לי את האינפיניטי הזה חמש שנים אז אני יודע על מה אני מדבר).

גילוי נאות - זה סאב שאני מוכר אבל נראה לי שיכול להתאים לך, לכן מציע.

מעניין אותך, הודעה פרטית.

לא מעניין אותך - אמשיך לעזור לך עד שתמצא משהו מתאים יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
משומש ב-1400 שח.?

על אף שהסאב טוב ,לדעתי הדיל לא משתלם כלכלית

במחיר הזה בערך ניתן למצוא סאבים לא פחות טובים ,איזה מגבר יש לך לסאב.?

הסאב לא משומש ונקנה מחנות ולא מאדם פרטי, פשוט זה נראה כאילו הוא יושב שם כבר כמה זמן.

יש לי מגבר jbl1004 וnakamichi pa2100 שמוצהר 350RMS בגישור

עומרי

פורסם

מה שבאמת מעניין כאן זה שלא ברור מה אופי הבאס שפותח השרשיר באמת מחפש.

האינפיניטי הוא סאב וופר ממשפחת העדינים והנעימים.

הוא טונאלי מאוד - באמת, סאב מאוד מגוון ביכולת שלו לנגן תחום תדר רחב ולעבור מהר מתדר לתדר.

אבל הפאנצ' שלו הוא בינוני, בינוני מינוס וגם הדיוק שלו בקצה הנמוך נופל מסאב וופרים גדולים ממנו שמצליחים להחזיק שם מעמד טוב יותר - למשל, IDMAX. הוא מאבד שם מיכולת הדיוק ובדיוק בגלל זה החלפתי אותו באאורה.

האינפיניטי יותר מתקרב לסאב וופרים כמו סקאן ספיק, פירלס XLS, אאורה NS סדרה 5, סיז לוטוס, JL W3

אבל לא ברור לי אם באמת זה מה שפותח השרשיר מחפש או שהוא בכלל מנסה ללכת יותר לכוון סאב וופרים שיש להם הרבה יותר כוח כגון -

W6 אם להביט בדגם יקר או IDMAX או SC ULTIMO

רוקפורד P2 או P3 אם להביט בדגמים זולים ייותר

ברור לי ש"מפלצות" כמו האבוק או FI Q אפשר להוריד מייד מהפרק כי אין כאן הגברה מתאימה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על ההיענות, אני אנסה לפרט קצת.

רוב המוזיקה שאני שומע היא שחורה ואלקטרונית. הניסיון שלי עם סאב וופרים הוא לא גדול, מהסאבים שרשמת יצא לי לשמוע את הW3 שמאוד אהבתי, אבל לפי המחירים שראיתי הוא מתקרב ל1700.

מכיוון שאני שומע הרבה אלקטרונית אני מחפש סאב שגם יהיה מהיר. אני מעדיף סאב וופר שיהיה פאנצ'י ומדויק מאשר סאב שירד נמוך וירעיד את האוטו אבל ימרח בשירים יותר מהירים.

עומרי

פורסם

אז אתה לא צריך ללכת על הכוון של האינפיניטי או הW3 בכלל אלא באמת ללכת על סאב קצת יותר אגרסיבי.

ואם אתה מחפש פחות רעידות אז רצוי גם באמת אולי לחפש סאב 10 אינטש.

ב 12 אינטש אני הייתי מתלבט בין הIDMAX לW6 הבעיה עם הIDMAX היא שההגברה שלך גבולית מידי.

ההמלצה שלי תהיה אולטימו SC 10 אינטש ולהתאמץ עוד קצת על תיבה בשבילו או לחפש ביד שניה.

מעבר לכך - אתה יודע שאתה מוזמן להשמעה אצלי.

Pioneer TS-X150

פורסם

מצחיק שהצעת את הidmax, מוכרים אותו עכשיו בsonicelectronix ב200 דולר. לצערי ההגברה שלי לא תדגדג אותו. וזה עדיין יוצא יקר עם המשלוח ומסים.

אני מקווה שיהיה מבצע גם על IDQ :-D

http://www.sonicelectronix.com/item_2415_Image-Dynamics-IDMAX10-V.3-D4.html

ד"א לגבי המורל אולטימו sc. ראיתי דגם בפומפה של 600RMS במחיר של 1500 שקל ודגם באתר אחר שעולה פי 2 אבל סופג 1000 RMS. מה ההבדל ביניהם?

• תוכן חדש...