Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר שנת 2008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אנחנו זוג לפני חתונה שבונים על רכב לשנתיים הקרובות פלוס מינוס - נסיעות בעיקר בסופשים לעת עתה, צפי לשימוש מוגבר עם התרחבות המשפחה

איך מיצובישי לנסר?

ראיתי היום שנת 2008, 99,000 ק"מ, אוטומטית, רוצים 39אלף במגרש.

כמה אפשר להוריד, אם משלמים במזומן?

מה היתרונות והחסרונות של הרכב?

תודה רבה :)

פורסם

שלום לכם ומזל טוב!

הרכב הוא אמין ביותר (סוס עבודה) שיעמוד בנסיעות מרובות ללא בעיה.

המנוע יחסית חלש (98 כ"ס) אבל מזנק מהר מהמקום כך שמבחינת כוח זמין אין בעיות.

הגיר נעים מאוד בפעולתו ומוציא את המירב מהמנוע (היגר הוא אוטומטי רגיל לחלוטין).

לרכב יש שש כריות אוויר ABS ויכול להיות שעוד אבזור בטיחותי אך איני יודע עוד בנושא זה, כמו כן הרכב צורך מעט יותר דלק מהממוצע בקטגוריה ( צורך בממוצע בין 9-10 ק"מ לליטר).

ברכב שתקנו בידקו היטב תאונות , היסטוריית טיפולים ,והאם בוצע טיפול 90000 בכולל החלפת טיימינג ואל תוותרו על בדיקה(במוסך שלכם או במכון בדיקה כמה שיותר מרוחק מהמגרש) ובדקו איך הרכב נוסע והאם הוא לטעמכם.

בהצלחה!

פורסם

מומלץ לחסוך עוד ולרכוש מודל חדש יותר בשנה עם מנוע 1800 שיהיה יותר חזק ויתן תמורה טובה יותר לכסף. 98 כ״ס לרכב כזה גדול זה רעיון גרוע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

6 כריות אוויר, מנוע 98 כוח סוס שלא מרגיש כל כך חלש, מזגן מעולה, אמינות ללא תחרות, צריכת דלק בדיוק כמו כל משפחתית ממוצעת (אני החזקתי את הרכב ועשיתי בדיקות כל שניה אז לא צריך לחיות מסטיגמות בבקשה) והיתרון הבולט - שוק ברצפה שנותן לך רכב מה-3 שנים האחרונות במחיר רצפה. לדעתי ? עסקה משתלמת.

פורסם
מומלץ לחסוך עוד ולרכוש מודל חדש יותר בשנה עם מנוע 1800 שיהיה יותר חזק ויתן תמורה טובה יותר לכסף. 98 כ״ס לרכב כזה גדול זה רעיון גרוע.

למקרה שלא שמת לב, הבחור ציין מחיר של 39 אלף שקל. המודל והצורה החדשים עם מנוע ה-1800 עולים לפחות עוד 25-30 אלף שקל יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
למקרה שלא שמת לב, הבחור ציין מחיר של 39 אלף שקל. המודל והצורה החדשים עם מנוע ה-1800 עולים לפחות עוד 25-30 אלף שקל יותר.

צודק, גם אני לא הבנתי מה ההמלצה הזאת... מדובר בטווח מחירים שונה לגמרי!

לפותח השרשור, המחיר שהציעו לך הוא המחיר שבו פחות או יותר נמכרות הלאנסרים האלה בדרך כלל. אם הרכב במצב טוב ואתה נעול עליו, לך על זה. מדובר ברכב אמין מאוד, קל לטיפול והחזקה שהחלפים שלו, הביטוחים והטיפולים זולים יחסית. לרעה חשוב לציין שהמנוע חלש. כמו שאמרו לך, הגיר נמרץ והמנוע מקבל כוח בסל"ד נמוך יחסית ולא תרגיש מחסור בכוח ממשי בהתנהלות רגילה. את ה"עצלות" שלה אתה תרגיש בעיקר כאשר תרצה לצאת לעקיפה קשה או בעליות שאז המנוע משמיע המון רעש ומעט עבודה. גם צריכת הדלק גבוהה יחסית לקטגוריה (אני הוצאתי במשולב עירוני ובינעירוני 9.5 ק"מ לליטר בערך)

מעבר לזה הנוחות בינונית. המושבים לא ממש נוחים, אבל המתלים סופגים בסדר את שברי האספלט. איכות תא הנוסעים מעט נמוכה ומיושנת, אבל ההרכבה די טובה ואין קרקושים וצקצוקים מיותרים. האבזור סביר ביחס לקבוצה, תא מטען גדול יחסית ונוח לשימוש, תא נוסעים מרווח, אחיזה סבירה, הגה לא מתקשר ודי קל (טוב לנהיגה עירונית, פחות טוב לנהיגה בינעירונית) ושדה ראיה טוב.

בסך הכל מכונית ממוצעת. לא חסכונית ולא מהירה, אך בסך הכל נותנת תמורה טובה למי שמחפש רכב שיוביל אותו מנקודה לנקודה בקלות, בלי הנאה ובלי הרבה תקלות (כמובן תלוי במצב הרכב).

פורסם

הערה חשובה על אחזקה של לנסר:

הביטוח המקיף של מיצובישי לנסר הוא גבוה. זה לא נכון לומר שהביטוחים שלו הם זולים- כי הם לא.

אולי למעט סקודה אוקטביה ומאזדה 3, מדובר ברכב עם ביטוחים יקרים בהרבה מטויוטה קורולה, יונדאי אקסנט/ I30 וכדו'.

ראיתי לא מזמן באינטרנט שמיצובישי לנסר זה הרכב הכי גניב בישראל, ולכן הביטוח שלו כל כך יקר.

פורסם

בתור בעלים של לנסר 2007 זה מה שיש לי להגיד:

הרכב קצת עצלן- לוקח לו זמן להעלות תורים ולכן גם הכוח לא כל כך זמין, אבל כל עוד לא צריך לטפס על יותר מיד עליות הוא נוסע סבבה לגמרי.

שקט מאוד יחסית.

אני עושה בממוצע 1:12.7 מבחינת דלק בנסיעות בינעירוניות (למרות שאני נוסע מהר יותר מהמומלץ ולא מעט תקוע בפקקים)

האיבזור דל בצורה מחרידה. אני לא צריך שום דבר חוץ מהגה אז לא איכפת לי, אבל זה לא לכל אחד.

מזגן סבבה :)

הבגאז' לא גדול במיוחד אבל נוח יותר מנגיד מזדה 3

החיסרון הכי גדול לפי דעתי זה ירידת הערך. הא כנראה יאבד יותר מ-10K בשנתיים- שזה המון בשביל רכב יפאני שהמחיר ההתחלית שלו כל כך נמוך.

הבעיות המכאניות שאני נתקלתי בהן זה ממיר קטליטי שהלך ומצערת שעשתה בעיות (שימו לב שכשהמנוע חם ועומדים במקום, בלי מזגן, התורים לא עולים ויורדים אלא נשארים קבועים.)

במחיר אני יודע אם אפשר להוריד עוד. זה רכב עם קלומטראז' נמוך, והמחרירון שלו הוא 40 ומשהו אלף. אז אם הכול תקין כנראה שזה המחיר הכי נמוך שתגיעו אליו. רק תבדקו שיש לכם אחריות הכול- כולל רכיבים חשמליים (המצערת) לחצי שנה לפחות. בזמן הזה תוכלו לבדוק אם יש משהו שמזייף ולתקן.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה רבה לכם על כל התגובות!

בגלל הביטוח וירידת הערך שצוינו כאן, האם יש חלופות טובות יותר בטווח מחירים של נניח עוד 10K?

פורסם

פורד פוקוס.

סתם שאלה - למה לכם בכלל רכב משפחתי? עגלת תינוק נכנסת גם בפיאט פנדה קטנטונת.

למה שלא תקנו לעצמכם מכונית סופר מיני\מיני כמו סוזוקי סוויפט\ניסאן מיקרה\רנו קליאו\יונדאי I10\קיה פיקנטו?

קחו בחשבון חיסכון משמעותי בדלק - לא יודע כמה אתם נוסעים אבל אם קיה פיקנטו משיגה 1:12 בנסיעה עירונית עם מזגן ורכב משפחתי משיג 1:8 בנסיעה כזו, זה חיסכון של כמעט 3500 ש"ח על כל 10 אלף ק"מ שאתם נוסעים. קחו את זה בחשבון כשאתם קונים רכב.

• תוכן חדש...