Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה היה צפוי הרוב הזה לגז

אבל אני אגיד שאני מעדיף קרמיות.

ואל תגידו לי שאני לא מבשל, אני מבשל והרבה.

חסרונות - אין להבה גלויה לשרוף חצילים למשל, מעולה לי - שונא חצילים

כשעושים פלמבה צריך מצית

יתרונות -

10 דרגות חום מדוייקות שבהם אתה יודע בדיוק איך התבשיל מתנהג

ניקוי מידי

תחתית הסירים לא מתפחמת, נשארת כמו חדשה

אין חשש לכיבוי להבה, דליפת גז, דליקה מידית של משהו שנגע ב"להבה" (ואל תגידו לי שלא שרפתם מגבות מטבח על כיריים גז, זה קורה לכולם)

מאסטאר שף הסתדרו מצויין בשתי העונות עם הכיריים האלה, וגם אני כבר 10 שנים

לגבי עלות חשמל אני לא יודע כמה זה הרבה יותר מגז, אני לא מסעדה ועל גז יש תשלום קבוע ועוד כל מיני חישובים שצריך לעשות, אני בספק אם ההפרש עולה על 20 שקל לחודש אצלי ושוב, אני מבשל, הם לא ליופי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעולה לשונאי חצילים... :roflmao:

בנוגע לתחתיות מתפחמות ומהירות עבודה (באינדוקציה) - בהחלט יש פה חיסרון לגז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אינדוקציה זה באמת להיט, אבל יש וויכוח רציני על כמות הקרינה שהכיריים מייצרות.

להורים שלי יש כיריים קרמיות תלת פאזיות רחבות מהסטנדרט, אני ממש לא נהנה לבשל עליהן בהשוואה לגז. מצד שני הם שמחים מאוד על קלות הניקוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חצילים אני לא מכין על הכיריים בגלל הלכלוך. יש לי בשביל זה כירת גז ניידת שאני עושה עליה את כל העבודות המלוכלכות (הכשרת כבדים למשל)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חצילים אני קולה על פלטת ברזל יצוקה. אלה שעושים עליהן סטייקים. לא מלכלך את הגז.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה רבה על ההיענות.

בכיריים גז אני לא אוהב את הניקיון והעובדה שיש בלונים שנגמרים וצורכים מעט התעסקות.

והכי חשוב, האישה מתעקשת על חשמלי:roll:

יצא לי לבשל על אינדוקציה אצל ההורים שלי ויש לי רק דבר אחד להגיד - שיט אלוהים.

סיר שלוקח לי 15-20 דקות להרתיח על הגז אצלי רתח שם בפחות מחמש דקות על דרגה 7 מתוך 10. והשימוש מאד נוח ואינטואטיבי.

מה זה אינדוקציה? מצריך סיר מיוחד? באיזו פירמה מדובר?

טוב, זה היה צפוי הרוב הזה לגז

אבל אני אגיד שאני מעדיף קרמיות.

ואל תגידו לי שאני לא מבשל, אני מבשל והרבה.

מה זה קרמיות? מצריך סיר מיוחד? מאיזו פירמה?

מה סדר גודל המחיר של כיריים חשמליות טובות? ראיתי בזאפ שהטווח הוא מ1000 ש"ח עד השמיים?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אינדוקציה זה באמת להיט, אבל יש וויכוח רציני על כמות הקרינה שהכיריים מייצרות.

עד שאין הוכחות מדעיות שיש נזק, שיתווכחו כמה שהם רוצים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לא אמרתי שיש נזק, דעתי היא שאין. יחד עם זאת, שפותח השרשור יחליט בעצמו על פי מצפון ליבו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גז. אלא אם אתה מוכן לצריכת חשמל פסיכוטית מכירה מבוססת גופי חימום קרמיים ואז מדובר על תלת פאזי לכירה נורמלית.

מה צריכת החשמל של כיריים חשמלים ?

אל תשכח שעל גז משלמים 50-100 ש"ח שכוללים "דמי שימוש" זה שווה לפחות 100KW בחודשיים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אנחנו מחוברים עצמאית עם שני בלונים ענקיים וקונים מספק גז עצמאי בטירה במחיר מגוחך. בכל מקרה, כירה של 4 יחידות קרמיות איכותית מסוג הלוגן/הי-לייט צורכות מ750 עד 2500 וואט לאלמנט הגדול מבין הארבע. כירות אינדוקציה מגיעות עד 3-3.5 אלף וואט לכירה הגדולה מבין הארבע בBOOST קצר. בכללי, הרוב מצביעים על מקס' צריכה של2200-2500 ומינ' של איזור ה750

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לגבי מחיר הגז - אצלינו יש צובר מרכזי, אחרי שראיתי שהמחירים גבוהים יחסית לטעמי, עשיתי סקר טלפוני קצר ובהסכמת כל השכנים החלפנו את חברת הגז. המחיר היום הוא שליש מהמחיר ששילמנו קודם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מה זה אינדוקציה? מצריך סיר מיוחד? באיזו פירמה מדובר?

http://www.youtube.com/watch?v=7AMoh20xBpk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם האשה מתעקשת על חשמלי - מי אתה שתתווכח. תשמור את הויכוחים לדברים חשובים.

אצלנו בבית האישה רצתה רק כיריים קרמיות בגלל קלות הנקיון - וזה מה שעשינו.

ראיתי שכתבו כאן על עלויות חשמל, אין לי מושג על מה אתם מדברים. העלויות זניחות, ובוודאי בשהוואה לחיבור לחברות גז למיניהן.

אישית - מעדיף בישול על גז.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאינדוקציה לא כל סיר מתאים, לקרמיות רגילות+הלוגן (זכוכית עם גוף חימום די פשוט) כמעט הכל הולך

אני עובד עם הכל, סירי אלומיניום, ברזל, קרמיים, הארד אנודייז (המועדפים עלי בשנים האחרונות) כל עוד התחתית שטוחה הם מתחמים מעולה ולא ראיתי שום נזק לכיריים.

אני זוכר שבהתחלה לקח לי זמן להכיר אותם, מי שרגיל לגז ויעבוד איתם יום יומיים לא יחליט שעכשיו הוא הולך לקנות אותם, מי שיעבוד איתם קצת יותר זמן יתחיל להבין אותם והרבה ישארו איתם.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא חשבתי בכלל על חשמליות, כדי להגיע לרמת חום מדוייקת צריך לשחק שם כל כך הרבה עם הכיוון חום

לא מתאימים לכל הכלים ושלא נדבר על ווק וכאלו

בחשמליות קל מאוד להגיע למצב שסיר שלם גולש בשניה והכל נשפח על הזכוכית ונשרף מיידית ונכרך עליה שזה סיוט לניקוי וגם יכול להביא לניפוץ הזכוכית

רכשתי עכשיו

de dietrich 372

שזה 5 להבות והם נכנסים בחור של כיריים 4להבות סטנדרטיים למרות שהמוצר רחב יותר

מנגנון הגז יחודי להם שהוא קל לניקוי ללא הלבשות בולטות במבנה המבער

DTE372XJ_large.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...