Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן טידה

nurita
שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אנחנו מחפשים רכב משפחתי עם 3 ילדים (6,10,12).

רוצים רכב בעל צריכת דלק נמוכה ועלות אחזקת רכב נמוכה

התקציב: 60,000-80,000 שקלים.

ראינו שמחיר ניסן טידה (דרך חברות הליסינג) נמוך משמעותית מטויוטה קורולה. האם היא מומלצת?

איך מחיר הביטוח שלה?

האם יש לכם הצעות אחרות?

תודה רבה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי העיסקה הטובה ביותר היום זה השברלוט קרוז אפשר למצוא בחברה מודל 2009 ב-57000!!!

שקל כמו חדש ,אני קניתי לאישתי.

לגבי צריכת דלק קצת בזבזנית אבל לא בצורה מטורפת... ממש חללית בפנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לזה שהציע את הקרוז-ממש לא מתאימה לפותח השרשור.

הרכב הזה (הקרוז) מאוד בזבזני בדלק.

ניסאן טידה היא אכן אופציה מעולה.אם אתם נעולים על הרכב,חפשו בקרסו טרייד אין (אולי אפילו תמצאו פרטית ולא מליסינג).

אם תרצו ליסינג חפשו באלבר/הרץ.

גם יונדאי I30 היא אופציה מעניינת ואפשר למצוא שנתונים 2009 ואולי אפילו 2010 ברמה העליונה של התקציב.

לאלבר יש מבחר ענק,צריך לבחור רכב שמור,שלא נסע הרבה עם הסטורית טיפולים וכל זה יוביל לשקט נפשי במהלך 3 השנים הבאות לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים. המכונית אמנם מכוערת מאוד מבחוץ ומבפנים, אבל היא עושה את העבודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבפנים היא אולי לא מעוצבת במיוחד אבל הגימור מצויין וחומרי הדיפון בסדר גמור, ברכבים עם הריפוד הבהיר היא נראית לא רע מבפנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתם דבר אחד - הרכב מקבל שירות מ"קרסו", יבואן יקרן. האחזקה שלה תהייה יקרה משמעותית מרכבים מקבילים לה.

אני ממליץ בטווח המחירים הזה על קיה ריו\יונדאי אקסנט. טיפולים יחסית זולים, אחזקה נוחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו יש אחת מ2009 יד ראשונה מעולה מרווחת ונוחה והדובדבן יחסית חסכונית,

את קרסו נטשנו מזמן גם על חשבון האחריות בטיפול האחרון לדוגמה טיפול 60K כולל ברקסים וחריטה אחורה וקדימה

ושאר תוספות 100 ש"ח בקרסו דיברו על הרבה מעל 2000 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי נורית,

הקורולה עדיפה בהרבה על הטידה המיושנת והכעורה.

תוכלו למצוא אחת ממודל 2009 עם גיר אוטומט מליסינג ב75 אלף ש"ח (אחרי הפחתה במחיר).

תקבלו רכב אמין, מרווח וחשוב לא פחות - תוכלו גם למכור אותו כשתרצו.

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוריי חשבו לפניי כשנתיים לרכוש טידה, בתור נהג חדש עוד יצא לי לבצע עליה נסיעת מבחן - לא, פשוט לא.

רכב לא מוצלח וגם לא ראוי להקרא משפחתי, הוא יושב על שלדת B של קליאו (מצחיק שהרכב שלי מאחור מרווח בערך כמו הטידה), הרכב לא הלהיב אותי בכלל, לא מבחינת ביצועים, לא נוחות, לא תגובת מנוע או גיר.

הקורולה עדיפה לדעתי, למרות שגם היא לא מי יודע מה, אני מעדיף בתקציב הזה למשל את הi30CW, מכונית סופר יעילה למשפחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו טידה בעבודה - רכב שכור לטווח ארוך (כמו ליסינג)

משמש עובד עם משפחה - כל המשפחה גדולים פיזית (גבוהים וחסונים).

כל מי שנסע ברכב מופתע לטובה - נוחה מאוד, מרוווחת, תא מטען גדול, זריזה והכי חשוב נעימה לנסיעה וחסכונית.

היא לא נראת יפה ומעניינת מבחוץ אבל נעימה בפנים.

אני מאוד ממליץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבוע הייתה לי טידה מהשכרה. לא אני ולא אשתי הסתדרנו עם תנוחת הנהיגה. או שאתה רחוק, או שהקונסולה המרכזית חופרת לך את הברך. שנינו לא גדולים, וזאת בלשון המעטה (1,71 ו-1,52). הנדסת אנוש לא מבריקה. נוחות סבירה בלבד.

בפינת הפלוסים - מנוע/גיר וכל הקשור במושב האחורי - כניסה נוחה, מרווח טוב.

בניגוד לרוב פה - אני לא יצאתי מרוצה מהטידה ומה שהפתיע אותי יותר, גם אשתי לא - והיא מסוג האנשים שבשבילם בנו את הרכב.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דוקא אם התקציב שלך מתקרב ל-80, אני הייתי מעדיף לחפש רכבים שנמכרו יותר לפרטי כמו הונדה סיוויק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו מחפשים רכב משפחתי עם 3 ילדים (6,10,12).

רוצים רכב בעל צריכת דלק נמוכה ועלות אחזקת רכב נמוכה

התקציב: 60,000-80,000 שקלים.

ראינו שמחיר ניסן טידה (דרך חברות הליסינג) נמוך משמעותית מטויוטה קורולה. האם היא מומלצת?

איך מחיר הביטוח שלה?

האם יש לכם הצעות אחרות?

תודה רבה!!

ניסאן טידה היא מכונית מרווחת, חסכונית ואמינה יחסית למתחרותיה, ומהווה תמורה מעולה למחיר.

היא אולי לא נראית הכי סקסית אבל היא מאד יעילה. לצידה, ובאותן רמות מחיר, ניתן למצוא את הרנו מגאן והמיצובישי לאנסר.

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועוד שאלה:

הוצעו לי 2 אופציות:

1. ניסן טידה 2009 עם 47,000 ק"מ

2. ניסן טידה 2010 עם 52,000 ק"מ

השאר זהה פחות או יותר (ליסינג...)

מה עדיף? מכונית חדשה יותר או מכונית שפחות טחנו אותה?

דעותינו חלוקות...

תודה רבה על העזרה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...