Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 1.4 גיר אוטומט שנת 2001.

בלוח השעונים של הרכב יש כפתור שכשלוחצים עליו זה מראה כמה ק"מ נשאר עד לטיפול הקרוב.

מספר הק"מ אמור לרדת מנסיעה לנסיעה אצלי הוא רק עולה מנסיעה לנסיעה.

אשמח לעזרה בנושא מה לא בסדר.

פורסם

נראה שאתה מתבלבל.

מה שאתה רואה שעולה זה מונה מתאפס רגיל שלחיצה ארוכה עליו מאפסת אותו עד האיפוס הבא והוא אכן עולה כל הזמן. לחיצה קצרה מחליפה בינו לבין ה-Odometer, מד הקילומטרז' שסופר את הנסוע הכללית ואותו הנהג לא יכול לאפס.

חוץ ממנו ישנו מונה שסופר את הקילומטרים עד הטיפול הבא אבל רואים את המספר רק כשפותחים סוויטש לפני ההתנעה. אחרי כמה שניות התצוגה שלו מתחלפת למד הקילומטרים המתאפס או ל-Odometer, תלוי איזו תצוגה הייתה לפני כיבוי המנוע. האיפוס שלו נעשה לרוב במוסך אחרי טיפול כך שתדע כמה נשאר לך עד הטיפול הבא.

יתכן ועברת את הקילומטרים ועוד לא עשית טיפול ואז יכול להיות שההקילומטרים יעלו (נדמה לי שאז הוא מהבהב ולא מראה תצוגה רציפה). אם עשית טיפול בזמן אז כנראה שכחו לאפס אותו במוסך.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני מכיר את המד קראתי עליו גם בהוראות יצרן הוא אמור לרדת עד שהוא מגיע ללפני 0 ואז צריך לעשות טיפול לרכב יש לי עוד מעט לעשות טיפול אבל משום מה זה רק עולה במקום לרדת עד לטיפול.

פורסם

אוקיי עכשיו היסתכלתי על מה שאמרת מד אחד מראה לי 8900 אחד מראה לי 647 ואחד הקילומטרז׳ של הרכב מה אומר כל אחד מה שני מדים האחרים?

פורסם

האם דולק לך סמל של "מפתי שוודי" בצד שמאל של התצוגה?

אם כן, קרא שוב את הפסקה האחרונה בתשובה הקודמת שקיבלת.

פורסם
אוקיי עכשיו היסתכלתי על מה שאמרת מד אחד מראה לי 8900 אחד מראה לי 647 ואחד הקילומטרז׳ של הרכב מה אומר כל אחד מה שני מדים האחרים?

647 זה מד מרחק מתאפס. איפוס על יד לחיצה ארוכה על כפתור, שמשמש להחלפה בין התצוגות. משתשמשים בו כשרוצים למדוד מרחק מקום למקום למשל.

8900 זה מרחק לטיפול. אם המספר הזה עולה - אתה ב"מינוס" כלומר הטיפול היה צריך להתבצע לפני 8900 ק"מ.

אל תראה את זה כתורה מסיני, יכול מאוד להיות שעשו טיפול ולא איפסו את ההתראה. ואז אין משמעות למספר הזה.

• תוכן חדש...