Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הייתי חייב :evil:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268368,00.html

אפילו נפתח פוסט על זה

ראיתי את הפוסט הזה. מדובר במבחן חדש ומחמיר הרבה יותר ממה שנהוג היום. חוץ מזה, חוץ מוולוו גם יצרנים ארופאיים קיבלו ציונים נמוכים, לא רק יצרנים מהמזרח. זה מוכיח שרמת הבטיחות ברכבים ארופאיים זהה או קרובה לרמת הבטיחות ברכבים מודרניים מהמזרח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב היצרניות רוצות למכור נטו! לא באמת מעניין אותן בטיחות. ראה מקרה ריקולים בטויוטה. יצרנית הרכב הגדולה בעולם במשך שנים ומספר לא מבוטל של רכבים תקולים עוד מפס הייצור כשהחמורה שבהן התקלה במערכת הבלימה(ובת דודה שלי עשתה תאונה באוסטרליה בדיוק בגלל העניין הזה לפני שנה וחצי).

תעשיית הרכב של היום מדרדרת כשלא מקדישים תשומת לב מספקת לבטיחות, זו הסיבה שאני מעריך מאוד את היצרניות השבדיות שיצרו סטנדרטים מחמירים יותר וקשוחים יותר.

אתה מוזמן להיכנס ליוטיוב ולראות את מבחני הריסוק של השבדיות בפרט וללמוד קצת על ההיסטוריה של השבדיות כדי להבין שבטיחות בשבילם פשוט יותר חשובה! הרי בסופו של דבר השבדיות בגלל הדברים האלה נקלעו לקשיים כלכליים וכל השאר שיגשגו.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

חשבתי שהם נקלעו לקשיים כלכליים כי הם יצרו מכוניות מיושנות ומחורבנות שאף אחד לא רצה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סאאב נעלמה כי פשוט לא היה לה מה למכור.

גם חטיבת המכוניות הפרטיות של וולבו עברה לידיים זרות, ולו בשל הסיבה שליצרן קטן אין די משאבים לפתח פלטפורמות חדשות.

הבטיחות הפסיקה מזמן להיות נחלתן הבלעדית של המכוניות השוודיות, וברגע שכל היצרנים יישרו קו בנושא לא נותר להם מה למכור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שוב פעם באים שניכם ומבלבלים את הטרול השוודי עם עובדות החיים?:roll:

אני דוקא תומך בו, מסתבר שאלוהים הוא שוודי תכול עיניים והוא נוהג בסאאב משבדיה...מנירוסטה!

הסאאב משוודיה, האלוהים מנירוסטה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סאאב נעלמה כי פשוט לא היה לה מה למכור.

גם חטיבת המכוניות הפרטיות של וולבו עברה לידיים זרות, ולו בשל הסיבה שליצרן קטן אין די משאבים לפתח פלטפורמות חדשות.

הבטיחות הפסיקה מזמן להיות נחלתן הבלעדית של המכוניות השוודיות, וברגע שכל היצרנים יישרו קו בנושא לא נותר להם מה למכור.

לסאאב לא היה מה למכור בגלל שאזל הכסף בסופו של דבר.

אל תשכח שסאאב הייתה לחברה הראשונה שייצרה מכוניות סדרתיות עם מנועי טורבו.

תראה לי 9-5 או 9-3 ללא טורבו. אין חיה כזאת!

עוד משנות ה-80 עם עלייתה של ה-99 האגדית בעלת מנוע ה2.0 טורבו ובהמשך ה900 וה-9000 המוגדשות שזללו לסאאב את התקציב והכסף.

אפשר להגיד שעלות פיתוחה של כל סאאב אשר עלתה לכבישים הייתה לא זולה בכלל. כמובן שעלות פיתוחם של לא מעט פטנטנים והשקעה מאסיבית בבטיחות עלו ביוקר לסאאב.

ולמרות זאת ישנם לא מעט אנשים בעולם שמעריכים את החברה הזאת דווקא בגלל כל אותם רכבים אדירים שיוצרו לאורך שנים. באירופה הסאאבים מסתובבות ואנשים אוהבים, בארץ לא תפסה כי כל השיווק של UMI היה כושל מלכתחילה(למרות שהרכב החביב ביותר על מנכ"לי UMI לדורותיהם הייתה ה9-5, כולל זו של הוריי שהייתה שייכת בעבר לאביהו בן נון).

בבטיחות אולי השוודים הפסיקו להיות מובילים אבל בהחלט רשמו פטנטים רבים שתרמו לבטיחות הרכבים של לא מעט חברות.

וולוו גם נקלעה לקשיים דומים, רק שהם היו מוכנים להתפשר על איכות ולהציל את עורם. בינתיים המהלך מוכיח את עצמו.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסאאב משוודיה, האלוהים מנירוסטה!

רכב הנירוסטה היחיד שאני מוכן לנהוג בו הוא זה:

delorean_dmc-12_desktop_1600x1200_hd-wallpaper-560095.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לסאאב לא היה מה למכור בגלל שאזל הכסף בסופו של דבר.

:roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...