Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 1999

ssabin
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני חושב על קניית דייהטסו סיריון CX ידנית שנת 1999

מן הסתם שהמנוע הוא 1000,

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1.האוטו בטיחותי?

זאת אומרת יש ABS,כמה הוא קיבל במבחן התרסקות וכו'.

2.האוטו חסכוני והאם עדיף הידני או האוטומט

המחיר הוא בסביבות ה13 אלף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

אני חושב על קניית דייהטסו סיריון CX ידנית שנת 1999

מן הסתם שהמנוע הוא 1000,

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1.האוטו בטיחותי?

זאת אומרת יש ABS,כמה הוא קיבל במבחן התרסקות וכו'.

2.האוטו חסכוני והאם עדיף הידני או האוטומט

המחיר הוא בסביבות ה13 אלף

ככה: מנסיון משפחתי ( רחוק) הרכב: אמין, חסכוני יחסית במובנים של מכוניות מאז ( אל תצפה לשכוח איך נראת התחנת דלק :-D)

על השאלה של " האם רכב בטיחותי? " זה שיקול שלך כי מה זה בטיחות: יחסית לרכבים של היום, הוא סכנה ( זה נכון לגבי הרבה מכוניות משנות ה90) מבחן התרסקות לא ממש רלוונטי מסיבות ברורות:? הידני יהיה עדיף בכל מצב חוץ מ... הנוחות:roll: שבאוטומט ( שתעלה גם בצריכת דלק ) בהצלחה בכל אשר תבחר מקווה שעזרתי בקטנה

יום טוב לא להתבייש לשאול:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנועים של הדייהטסו הזו בעלי 3 צילינדרים ורגישים מאוד. היה מספר גדול מידי של מנועים,שהוחלפו לאחר לא הרבה ק"מ יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף ידני,האוטומט חלש ולא שילוב טוב עם המנוע.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו סיריון 1999 ידנית משמשת מזה כשנה וחצי בתור רכב שני בבית. אם הרכב מטופל כיאות ושמים לב שאין נזילות מים או התחממות מנוע - בסך הכל אמין מאד, וגם זול לטיפול ולתיקון. הוא חסכוני מאד אצלנו: 15.5 ק"מ לכל ליטר, בנסיעות שחצי או הרוב בין-עירוני. הרכב אמנם לא הכי חזק, אך מספק בגרסה הידנית זריזות בהחלט סבירה להתנהלות יומיומית.

לשאלתך: ברור שעדיף ידני. האוטומט עצל מאד (וגם מיושן, לדעתי גיר 3 הילוכים), המנוע הנמרץ והקטנטן פשוט מסורס ע"י הגיר האוטומטי, ורגל חזקה מדי על הגז כתוצאה מרצון להתקדם מהר יותר תניב צריכת דלק גרועה למדי.

אל תצפה לבטיחות מי-יודע-כמה. אם כי לגודל שלה ולשנתון שלה, דווקא לא רע בכלל.

ואגב, שילמתי עליה בזמנו 9,000 שקל ללא בדיקה, כשהמחירון היה 14,500 שקל. בין השאר, כי היא לא הייתה הכי יפה באופן קוסמטי. כלומר, תוכל להוריד מהמחירון, כמו שניתן להוריד לכל מכונית כיום - אלא אם המדובר בנתונים מרשימים ויוצאי דופן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה: מנסיון משפחתי ( רחוק) הרכב: אמין, חסכוני יחסית במובנים של מכוניות מאז ( אל תצפה לשכוח איך נראת התחנת דלק :-D)

על השאלה של " האם רכב בטיחותי? " זה שיקול שלך כי מה זה בטיחות: יחסית לרכבים של היום, הוא סכנה ( זה נכון לגבי הרבה מכוניות משנות ה90) מבחן התרסקות לא ממש רלוונטי מסיבות ברורות:? הידני יהיה עדיף בכל מצב חוץ מ... הנוחות:roll: שבאוטומט ( שתעלה גם בצריכת דלק ) בהצלחה בכל אשר תבחר מקווה שעזרתי בקטנה

יום טוב לא להתבייש לשאול:wink:

בהמשך למה שdavid אמר , גם לי יש נסיון נהיגה עם האוטו הזה ואני חייב להזהיר אותך להתרחק ממנו בכל מחיר מכיוון שהוא לא בטיחותי. חשוב להבין שבטיחות זה לא רק מבחני ריסוק וכריות אוויר אלא גם בטיחות דינמית של האוטו.

הרכב עם בסיס גלגלים קטן וגלגלים קצרים, וכל סיבוב יש לו זוית גלגול ענקית.

פעם אחת שהכביש היה טיפה טוב כמעט איבדתי שליטה לגמרי (ונסעתי על 30).

פעם אחרת שנתתי קצת ברקס לפני רמזור הגלגלים פשוט ננעלו.

נסעתי על המון רכבים (גם ישנים) , ואף אחד מהם לא היה גרוע כמוהו.

ב13 אתה כבר יכול למצוא 206 או פונטו , או אפילו הונדה ישנה . אבל עדיף מאשר הסיריון.

אגב נראה לי שבדגם של שסיריון יש גלגלים טיפה יותר רחבים אז יכול להיות שזה קצת משפר את המצב.

PUNTO 16V

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...