Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תתנדב לשים מיגון שלא דורשים ממך. אם אתה ממש חרד לרכב - שים אזעקת ביפר שתוכל לקבל התראה בזמן אמת.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

קודנית הייתי שם רק אם אני גר בבית פרטי ופוחד שיעשו לי "דאבל". אם אתה גר בדירה בבית משותף אז זה מיותר.

סליחה על הבורות,

מישהו יכול להסביר את זה?

פורסם

"שיטת הדאבל":

פורצים לך הביתה.

מוצאים את מפתחות הרכב.

מעמיסים את התכולה של הבית על הרכב שלך.

מניעים ונוסעים.

רלוונטי רק לבית פרטי כמובן.

אפקטיבי מאוד כי לא צריך להתעסק עם הסוויץ', לא צריך לשבור חלון, לא מופעלת אזעקה, לא צריך לנטרל אימובילייזר

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מציע לך לבדוק בהראל. קבלתי שם הצעה מעולה על רכב חדש אבל עם דרישות מיגון (קודן או איתוראן).

במנורה מבטחים דרך קבוצת מנורה "דן מור" (חפש בגוגל יש להם אתר) , אפשר לקבל הצעה זולה ב200 שח ממה שמבקשים בWOBI לאותו הביטוח של מנורה. הם לא מבקשים מיגון כלל.

החלטתי גם אני לא לשבור את הראש לגבי מיגון, מה שיבקשו נשים. שנה הבאה יגמר לי החינם על האיתוראן, ואז נראה מה נעשה

הבעיה שאחד לא צריך כספת ומצד שני יותר יקר הביטוח, והשני רוצה כספת ויותר זול הביטוח.

בסוף אבא שלי הזמין בסלקום עלוקה וכספת, על הדרך מפרקים בשביל התקנת דיבורית BT אז שיתקינו גם תמיגון ונגמר הסיפור.

(עדיף שיהיה בשביל החברות ביטוח).

כל הביטוחים הללו טיפשים, ברכב כבר יש אימובילייזר ששווה כמו ביטוח לשנה, והם שמים לי קודן צעצוע שרק צרות מביא.

לא מבין למה ב406 לא חייבו אותי לשים כלום, הרכב בא מהמפעל עם אימבולייזר במפתח, בלי הגנות ובלי נעליים.

היום בכלל נגמרו הימים שפורצים ומניעים עם החוטים, פשוט באים עם גרר או מנוף, תק תק 10 דקות הרכב על המשאית, לוקחים לכפר ומשחקים איתו שם, גם ככה אין אנטנות GPS אז איתורן יכול לקפוץ).

סתם מסחטת כסף כל המדינה הזו אינטרסים, לקחו איזה מסגר מסטול שיבנה את הכספות האלה ויאללה לעוד בנאדם יש עבודה.

פורסם

אני בסוף שמתי גם כספת וגם קודן. (ובאותו התקנה גם דיבורית ,BT הגיע לי חינם מהעבודה).

התקנתי במוטורולה, היו מלא מתלמדים שפחדתי שיגעו לי ברכב, אבל עבד על הרכב אחד מקצועי, עשה עבודה אסטטית מאוד!, גם קיבל טיפ ובקבוק קולה על הדרך.

רוב החברות ביטוח דורשות, אלו שלא, פשוט עולות יותר יקר.

שמתי וזהו שיהיה שקט ואני יוכל לבטח איפה שבאלי.

עשיתי ביטוח בסוף בביטוח ישיר ל23 ומעלה כולל מקיף. (לא זוכר כמה יצא)

פורסם

שני מיקרים לקבלת פרופורציה.

בשנת 1997 רכשתי A4 חדשה (כדגם 1998 ), חב' הביטוח הסתפקה באזעקה+אימובולייזר המקוריים שברכב ולא דרשו ממני כל מיגון נוסף.

למה אני מספר על זה? כי הרכב ששירת אותי במשך 9.5 שנים נימכר - והקונה נדרש להוסיף לרכב קודנית כמיגון... :shock:

במאזדה 3 ספורט ספיריט 2.0 ליטר של זוגתי שנת 2010, אין מיגון נוסף למקורי ועלות הביטוח המקיף כ- 2,800 ש"ח לשנה.

• תוכן חדש...