Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרך כלל כשהריליי עובד הוא מתחמם. כשמותקן ריליי שאינו מתאים לצרכן מבחינת האמפרים שלו - הוא יתחמם יותר.

הגישור שציינת אינו גורם להתחממות.

הריליי שיש באוטו הוא 30 אמפר של בוש וקניתי חדש 40 אמפר זה משנה משהוא ?

פורסם
מעולה!!! הממסר של בוש מצויין ו 40 אמפר נהדר!!!

אוקי אז ככה זה מחובר אצלי, המינוס של הוונטה מחובר לריילי למספר 30. ומימנו יוצא גישור למספר 86 הפלוס של הוונטה מחובר ישירות למצבר. ועכשיו ביוניט חום מנוע שיושב על הרדיאוטור יוצאים גם שני חוטים אחד מהם מיתחבר לריילי למספר  87 והשני גם מחובר לריילי למספר 85 מה פה לא מחובר טוב או שזה בסדר גמור ?

פורסם
בוא נעשה קצת סדר...

קודם כל תבדוק כמה אמפר הממסר. ממסר של ונטה בהמלצתי צריך להיות לפחות 30 אמפר.

לגבי החיבורים: מספר 30 - כניסת זרם קבוע - מומלץ על חוט של 2 מ"מ עובי

חוט 87 - יציאת מתח לונטה

חוט 85 מינוס

חוט 86 זרם אחרי התנעה ׁׁ(סוויטץ')

לגבי 85 ו 86 מומלץ על חוטים בעובי של 1.5 מ"מ - זה מספיק! כי הכניסות האלה מפעילות את הסליל של הממסר שהצריכה שלו נמוכה מאוד.

בנוסף - בדוק שאין לך חיבורים רופפים בתקע של האלמנט חום מנוע .

בדוק גם את חיבור המינוס של המאוורר. בדרך כלל אם אתה שומע נקישות בתוך הממסר זה עלול להיות בעיה של חיבורים רופפים. תמיד מומלץ להלחים אותם בבדיל.

בהצלחה!

יורם סליחה שאני משגע אותך .

אבל יש לי עוד שני חוטים שיוצאים מהיוניט של הרדיאטור לאיפה הם אמורים להיות מחוברים ?

##עוד דבר אחד ראיתי שרמתה לי לחבר את מספר 86 לזרם אחרי הסוויטץ אז זה בסדר הם אני יעשה לו גישור הם מספר 30 ?

פורסם
יורם סליחה שאני משגע אותך .

אבל יש לי עוד שני חוטים שיוצאים מהיוניט של הרדיאטור לאיפה הם אמורים להיות מחוברים ?

##עוד דבר אחד ראיתי שרמתה לי לחבר את מספר 86 לזרם אחרי הסוויטץ אז זה בסדר הם אני יעשה לו גישור הם מספר 30 ?

אתה באמת מנסה לתקן את האוטו דרך הפורום ? או שזה שיחת חולין ? בלי להכנס לסמטוכה שנוצרה פה, המעגל הרצוי, עקרונית, הוא פשוט ביותר. אם אתה יכול להגיע למפגש נוקיה ביום שישי אשתדל לעזור לך.

פורסם
אתה באמת מנסה לתקן את האוטו דרך הפורום ? או שזה שיחת חולין ? בלי להכנס לסמטוכה שנוצרה פה, המעגל הרצוי, עקרונית, הוא פשוט ביותר. אם אתה יכול להגיע למפגש נוקיה ביום שישי אשתדל לעזור לך.

אילן זלינגר תודה רבה לך :) על הזמנה למפגש שיש בנוקיה

###ישששש הצלחתי לסדר את הביעה תודה רבה לכולם על העזרה ועל התגובות :)

• תוכן חדש...