Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוצ"ש נסעתי איתה, הכל היה טוב ויפה, עוד נסיעה רגועה ומפנקת.

חזרתי הבייתה, אני יורד מהרכב, שם לב שיש מתחת בריכה של שמן (נזילה רצינית!).

אחרי כמה בדיקות גיליתי שזה שמן גיר.

היום הייתי במוסך, הוא אמר שצריך לשלוח את הטורק (ממיר מומנט) לשיפוץ ועוד משאבה משהו כזה, קיצור זה בערך 2.5-3 אלף שקל.

ואם אני עושה את זה, עדיף לשים גם קולר גיר על הדרך, יחד בסך הכל קנס של 4K ש"ח בערך.

שהרכב היה תקין, חשבתי לקחת עליו 4K כי היה בעיה בגיר. (עבר שיפוץ ואחרי 40KKM חזרה הבעיה).

קיצור עכשיו כבר יש לי כמה קונים לחלקים, רק להרים טלפון אליהם.

מה עדיף למכור, לחלקים או לברזל?

מה לגבי כל הרשיונות והעברות בעלות, מה הפרוצדורה וכמה תעלה (האם אני יכול להפיל אותה על הקונה?)

אני מת לצאת לסיבוב פרידה מהפיג'ו, היא עדיין נוסעת אבל עם דפיקות בגיר כי אין שמן בכלל!

האחיזה, האיכות, הנוחות, 10 שנים ו200KKM עשינו איתה באושר, היא גם הייתה מאוד משתלמת, קנינו אותה רק ב68K ש"ח!

בקיצור, כנראה שאני יוסיף לחתימה ז"ל, נצא לסיבוב פרידה ממנה (סתם נסיעה לכיף, לא להשתגע, רק כמה כיכרות ופניות עם חצי גז וזהו, חבל ששום רכב במחיר שהיא עלתה, לא יתן את התמורה שלה!)

פורסם

מה הבעיה בלתקן ולהמשיך לנסוע, או לחילופין להסב לידני? אם חוץ מהגיר אין בעיות ואתה כל כך אוהב את הרכב?

אני בזמנו החלפתי מנוע בפיג'ו 405 שאהבתי, למרות שזה עלה כמו לקנות אחת אחרת. ונהנתי מהרכב עוד כמה שנים :-P

פורסם

אין לתקן אין לא שווה!

מנוע שהיה מייצר לחץ יתר, בזמן האחרון אף צינור לא קפץ הכל היה טוב, אבל זה כי עשיתי איזה קומבינה.

גיר לא שווה לגעת בכלל, הוא דפק לפני, משמע כדי להחזיר אותו לנסיעה צריך 3.5-4 אלף ואולי עוד 3K ככה, זה סיכון של 7K.

תבין שמפחיד לצאת עם הרכבים מהעיר, הם ישנים, בלאי טבעי, הקוואליר אמנם כמו שעון אבל גם לה יכולים ליהיות פנצ'רים.

הזמנו כבר פאביה 1.4 ידני חדשה, היא תחליף תפיג'ו, ועוד מעט (עד סוף שנה) נעיף את הקוואליר גם (בנתיים מפורסמת למכירה) ונביא עוד רכב חדש\יד2 מהשנים האחרונות. (אם הפאביה תיהיה באמת מושלמת נקנה עוד אחת).

קח בחשבון שיש חלקים מקוריים וחלקים עם בלאי גבוהה, שעם הטיפול גיר ועם ההחלפה שלהם (אוברול) אני יגיע לקרוב ל10K ויותר!כל התושבות גיר מנוע (מתות! הגיר דופק כבר כמה עשרות KKM, הכל גמור), תוסיף לזה הגה כוח מקורי בן 13 ככה שפועל מצויין אבל יכול להפתיע בטסט הבא.

תוסיף לזה אוברול צינורות שעל הדרך שווה לעשות.

אם היא הייתה ידנית, הייתי משאיר אותה, מנוע במקרה הכי רע אתה שם חדש בכמה אלפים בודדים ויש שקט לעוד 100KKM לפחות!

יהיה זכרה ברוך בקיצור.

פורסם

אני אישית תמיד מעדיף פירוק לחלקים על ברזל. ככה, גם תרמת לבעלי רכב זהה אחרים, וגם הרווחת יותר. לך תדע, אולי תעזור לבעל פיג'ו אחרת להשאיר את שלו על הכביש ולחסוך ממנו את המשחטה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

כי 240KM זה המרחק מירושלים לטבריה (כלומר 240 ק"מ)

ו 240KKM זה פי מאה מזה (כלומר 240,000 ק"מ)

עריכה: הבנתי את שאלתך ולפי אחד מחוקי הפורום, לא רושמים 240000 אלא 240KKM.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
כי 240KM זה המרחק מירושלים לטבריה (כלומר 240 ק"מ)

ו 240KKM זה פי מאה מזה (כלומר 240,000 ק"מ)

עריכה: הבנתי את שאלתך ולפי אחד מחוקי הפורום, לא רושמים 240000 אלא 240KKM.

תענוג :-o

כבר חתמתי...

פורסם

מנהלים אין לי איך לפנות אליכם, אתם צריכים לעקוב, לא למחוק!

(מתוך כמה תגובות אתה מפרסמים בקושי אחת).

לנושא:

הרבה יותר נוח לרשום KKM, קילו קילו-מטר, אני לא יודע איזה חוק דורש את זה, אני בא מעולם החשמל וככה הרבה יותר נוח לכתוב.

אם כבר נכנסו לזה אז יותר נכון לרשום Mm (מגה מטר).

הסבה לגיר ידני לא באה בחשבון, זה 6K בערך לפי מה שאמרו פה, והמנהל מוסך אמר לי שזה מסובך מידי.

אני מניח שרוב אלה שהגיבו פה לא בעלים של 406 ולא בעלים של צרפתיה בכלל.

הבעיה בכל הרכב הזה, מעבר לזה שהוא מצויין, הצרפתים הטיפשים עשו גיר שכשמתחילות הבעיות אז הם לא נגמרות.

נכון הפתרון הוא לשים גיר חדש\לשפץ שיפוץ רציני, זה יעלה 10K, ומי שישמע יאמר לי ללכת לאשפוז (מחיר תיקון בגובה מחיר מחירון).

בינתיים יושבת בחניה, אני יסע איתה כל יום לעבודה (1.2KM מהבית שלי), אין שמן גיר:-P, בואו נראה עד מתי תחזיק.

• תוכן חדש...