Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקתי שם על אחת מהמכוניות, לדעתי במחיר מציאה.

אבל זה מגרש והמחיר נמוך, אז אני מפחד ליפול בפח.

למישהו יש נסיון עם החבר'ה האלה?

כמובן שהאוטו ילקח לבדיקה ולאוטו יש ספר טיפולים מסודר, אבל האם זה מספיק ?

פורסם

זול וזוגלובק שתיהן מתחילות באות ... ובשתיהן תקבל נקניקיה.

בד"כ למגרשים הפרטיים לא מגיעות מציאות - ק"מ גבוה יחסית לשנתון/בעיות מנוע/גיר,תאונות לא קלות כאלו ואחרות.

למה לקנות ממגרש כזה ולא מחברת ליסינג מוכרת,מה התקציב והדרישות שלך מהרכב ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התקציב הוא 50-55 אלף

הרכב המדובר הוא מאזדה 6 אקזקיוטיב 2008 130000 קילומטר, יד ראשונה מליסינג. לטענתם ללא תאונות. מתחייבים לבדיקה, אחריות מנוע/גיר לחצי שנה.

בנסיעת מבחן לא הרגשתי שום דבר מיוחד. לאוטו יש כח, העברת הילוכים חלקה. ב120 קמ"ש האוטו היה יותר שקט מהI30 בת השנה שלי. לצערי, עובר מקום עבודה ושם אין ליסינג.

שאלתי אותם כמה זמן הרכב אצלם, ענו לי שכ4 חודשים, לדעתי זאת הסיבה למחיר הנמוך. הם גם אומרים שהוא במבצע. אין ביקוש לאוטו כזה, אולי?

עכשיו בטח יהיו כאלה שיקפצו - "אתה יכול לקנות מאזדה3/פוקוס/קורולה 2009 עם פחות קילומטראז' בכסף הזה" - נכון, אבל אין מה להשוות בין תפוחים ודובדבנים.

בקיצור, חזרה לשאלה המקורית שלי, האם מישהו כבר עשה עם המגרש הזה ספיציפי עסקים ויכול להגיד אם הם אמינים או לא.

בכל אופן ברור שאקח אותו לבדיקה - המלצות למכונים מחוץ לחדרה יתקבלו בברכה.

פורסם

אם הרכב היה באמת במצב טוב, חברת הליסינג הייתה מוכרת אותו בעצמה.

העובדה שהרכב הזה הגיע מליסינג למגרש מעוררת חשד.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

ממש לא מציאה לדעתי - רכב עם עבר ליסינג + ק"מ גבוה + ממגרש (שאינך מכיר את טיבו) = להתרחק (לדעתי).

אפשר לחשוב שהמצב בשוק כ"כ טוב, שאי אפשר למצוא רכב כזה מפרטי (וגם במחיר סביר) ?!

alfa 156 2.5.

פורסם

בטח שאין ביקוש לרכב כזה. שילוב קטלני של עבר ליסינג, ק"מ גבוה מאוד (מעל 30 אלף ק"מ בשנה) וכמובן צריכת דלק רצחנית של רכב שתיין - ביקוש נמוך עד מאוד.

אני לא יודע כמה המחירון וכמה מבקשים עליו, אני משוכנע שאפשר להשיג אותו רכב עם פחות ק"מ ישירות מחברת ליסינג ולא דרך מגרש.

פורסם
אם הרכב היה באמת במצב טוב, חברת הליסינג הייתה מוכרת אותו בעצמה.

העובדה שהרכב הזה הגיע מליסינג למגרש מעוררת חשד.

לא מחייב.

רוב חברות הליסנג "מפזרות" גם את המכוניות הטובות שלהן בין סוחרים, כבונוס.

גם כך אין להם עודף מקום במיגרשי המכירות, ולעיתים כדאי להם יותר שהמגרש יכין את המכונית למכירה.

בכל מקרה, אם המכונית מצאה חן בעינך, תדלק אותה ב 100 ש"ח על חשבונך ובדוק אותה בת"א או בהרצליה, רחוק מחדרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בטח שאין ביקוש לרכב כזה. שילוב קטלני של עבר ליסינג, ק"מ גבוה מאוד (מעל 30 אלף ק"מ בשנה) וכמובן צריכת דלק רצחנית של רכב שתיין - ביקוש נמוך עד מאוד.

אני לא יודע כמה המחירון וכמה מבקשים עליו, אני משוכנע שאפשר להשיג אותו רכב עם פחות ק"מ ישירות מחברת ליסינג ולא דרך מגרש.

לא הייתי מגדיר את צריכת הדלק רצחנית. ברשותי רכב זה שנת 2008 שנקנה עם כ-13000 ק"מ מליסינג AVIS לאחר 21 חודש על הכביש. צריכת הדלק הממוצעת שלי היא כ-9.5 ק"מ לליטר (10.5/ל-100), סבירה מאוד לטעמי לנוחיות שברכב גדול. מאחר שאני נוסע עם רכב זה כ-14/15 אלף ק"מ לשנה התוספת בגין עלות דלך לרכב חסכוני יותר היא זניחה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

כמה דעות קדומות בפוסט אחד:

1. רכב 2 ליטר אולי צורך יותר דלק מרכב משפחתי 1.6, אך בחישוב פשוט באמצעות טבלת אסקל אפשר לראות שההבדל הכספי לחודש הוא בסביבות 100-200 ש"ח ואולי אף פחות מכך. לא דרסטי, בטח לא כאשר מקבלים רכב יותר חזק ומפנק.

2. השוק הקשה היום גורם ללא מעט אנשים למכור רכבים טובים למגרשים. העבודה שרכב הגיע למגרש לא אומר בהכרח שמדובר בגרוטאה. צריך כמובן לקחת את הרכב לבדיקה כדי לעמוד על מצבו.

פורסם
לא הייתי מגדיר את צריכת הדלק רצחנית. ברשותי רכב זה שנת 2008 שנקנה עם כ-13000 ק"מ מליסינג AVIS לאחר 21 חודש על הכביש. צריכת הדלק הממוצעת שלי היא כ-9.5 ק"מ לליטר (10.5/ל-100), סבירה מאוד לטעמי לנוחיות שברכב גדול. מאחר שאני נוסע עם רכב זה כ-14/15 אלף ק"מ לשנה התוספת בגין עלות דלך לרכב חסכוני יותר היא זניחה

ערן

זו תוצאה של נסיעה בבין עירוני. בתנאים כאלה אוטו חסכוני משיג תוצאה של קרוב ל-1:20. בתוך העיר מקבלים עם רכב כזה תוצאה של 1:7 די בקלות, במיוחד בקיץ.

פורסם
זו תוצאה של נסיעה בבין עירוני. בתנאים כאלה אוטו חסכוני משיג תוצאה של קרוב ל-1:20. בתוך העיר מקבלים עם רכב כזה תוצאה של 1:7 די בקלות, במיוחד בקיץ.

1/20?? על מה אתה מדבר??? אולי, וגם זה בספק, סוזוקי אלטו ידנית, יכולה בתנאים מאוד חריגים להגיע לצריכה דמיונית שכזו. סוזוקי אלטו אינה אופציה חלופית למי שמחפש מזדה 6.

רכב משפחתי 1.6 סטנדרטי צורך באזור 1/11-12 מחוץ לעיר ובאזור 1/9-10 בתוך העיר. מה ההבדל הכספי לחודש מול מזדה 6? 100-150 ש"ח לחודש?? לדעתי זה זניח מאוד ולא צריך להוות שיקול בבחירת הרכב, אלא אם נוסעים נסועה חריגה.

פורסם

חבר'ה, כולכם סטיתם מהנושא. אני יודע ש:

א. צריך להזהר כשקונים רכב ממגרש.

ב. חייבים לקחת את האוטו לבדיקה רצינית, עדיפות הרחק מהאיזור בוא נמצא המגרש.

ג. כן זה רכב מנהלים עם מנוע יותר גדול מהממוצע. לא הייתי מסתכל עליו אם זה היה אחרת!

ד. אני יודע מה צריכת הדלק שלו.

ה. אני יודע שהשוק חלש, הביקוש על האוטו נמוך (והתגובות שלכם רק מוכיחות את זה), וזה הסבר הגיוני למחיר הנמוך.

ו. יש לנו הסטוריה משפחתית עם קניית רכבים ממגרשים/סוחרים ועד היום לא היו פאלטות. כנ"ל לגבי רכבים מליסינג.

אז אחזור לשאלה המקורית:

האם מישהו עשה עסקים עם "אוטו car טרייד אין" בחדרה (מול מגה, בין שני מתחרים עם שמות דומים)?

אני בסך הכל מנסה לעמוד על אימינותם לפני שאשקיע כסף בבדיקה.

פורסם

לרשת אוטו סנטר יש מכוניות יד שנייה בטרייד אין OUTLET.אולי יש להם רכב דומה להציע.

מציע לך לבדוק ולהשוות מחירים. לגבי המגרש שאתה רוצה לקנות ממנו- כבדהו וחשדהו ,עדיף לקנות במקום מסודר שאולי עוד יתן לך אחריות כמה חודשים על מנוע וגיר ושאם חלילה יקרה משהו, יטפלו בך ולא ינפנפו אותך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...