Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בדקתי הבוקר רכב מסוג סוזוקי סוויפט שנת 2007 עם 32 אלף קלימוטר יד שניה . בעל הרכב מבקש מחירון שהוא 57,200.. הנה התוצאות של הבדיקה :

1. הרכב עבר תאונה בדופן שמאל של הרכב- דלת הוחלפה , טמבון אחורי הוחלף, מילוי , רכב נצבע מחדש מלבד הגג מכסה מנוע ודלת נהג.

2. מיסבים אחוריים פגומים, רעש מהמתלה של הרכב

3. רפידות, צלחות שחוקות, בלמים לקויים

3. צמיגים שחוקים- הרכב נוסע עדיין עם הגלגלים המקוריים של הרכב.

4. אין תאריך על המצב אבל הבוחן ציין בבדיקה שהמצבר מביא תקופה שהיא בסדר גמור

5.בולמי זעזועים אחוריים לקוויים.

לאחר דיונים וכו... בעל הרכב הסכים לשחרר את הרכב בעלות של 51 אלף וחצי:wink:

מבחינה אסתית הרכב נראה חדש הן מבחוץ והן מבפנים, הרכב נוסע ובולם כמו שצריך

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיקס לחלוטין. מדובר בבלאי שהוא טיבעי יחסית לצורת הנהיגה ה "תוקפנית" מעט של בעל הרכב אך אין בעיות קריטיות שדורשות ביטול הקנייה לדעתי. לגבי התאונה מה שחשוב שלא ניפגעה השילדה ולא "קצה שילדה" בשפת המכונאים. אם כך המצב המחיר פייר והקילומטאז' מאוד מאוד נמוך ומשכנע. אני הייתי לוקח!

פורסם

תאמת להגיד לך ...

ראיתי ביד 2 מכוניות טובות יותר (אני כמובן מדבר על Swift ).

אומנם לא בדקתי אותם אבל ראיתי כמה עם קילומטרז +- אותו הדבר ובמחירים אפילו זולים יותר ..

נראה לי שווה לך לבדוק עוד כמה אופציות .

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
פיקס לחלוטין. מדובר בבלאי שהוא טיבעי יחסית לצורת הנהיגה ה "תוקפנית" מעט של בעל הרכב אך אין בעיות קריטיות שדורשות ביטול הקנייה לדעתי. לגבי התאונה מה שחשוב שלא ניפגעה השילדה ולא "קצה שילדה" בשפת המכונאים. אם כך המצב המחיר פייר והקילומטאז' מאוד מאוד נמוך ומשכנע. אני הייתי לוקח!

האם המחיר שהוא דורש ריאלי בהתחשב בעובדה שהרכב עבר תאונה?

כמה אתה מסכם את כל עלות התיקונים האלה?

פורסם
האם המחיר שהוא דורש ריאלי בהתחשב בעובדה שהרכב עבר תאונה?

כמה אתה מסכם את כל עלות התיקונים האלה?

שוב, אם זו תאונה שפגעה רק במעטפת כלומר קוסמטיקה נטו נפגעה אז אי אפשר להגדיר זאת כירידת ערך כל עוד לא ניפגעה פה שילדה ואין כל נגיעה בה. המחיר שהוריד לך הוא בסדר גמור ומחירי התיקונים הכל תלוי איפה אתה עושה את זה. יש מקום שייגבה גגם 5000 ש"ח על הכל ויש מקומות שזה לא המורשים שאצלם אפילו תגיע לפחות מחצי מזה. הכל שאלה של איפה נעשה התיקון.

פורסם
שוב, אם זו תאונה שפגעה רק במעטפת כלומר קוסמטיקה נטו נפגעה אז אי אפשר להגדיר זאת כירידת ערך כל עוד לא ניפגעה פה שילדה ואין כל נגיעה בה. המחיר שהוריד לך הוא בסדר גמור ומחירי התיקונים הכל תלוי איפה אתה עושה את זה. יש מקום שייגבה גגם 5000 ש"ח על הכל ויש מקומות שזה לא המורשים שאצלם אפילו תגיע לפחות מחצי מזה. הכל שאלה של איפה נעשה התיקון.

כמו שחברנו ציין פה , ישנם עוד רכבים מסוג שכזה עם מחיר זהה אבל הקילומטרז לא תואם. קשה לי להאמין שאמצא רכב עם קילומטרז שכזה במחיר שכזה.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על עיסקה שכזו. ואם אתה לחוץ על רשימת התיקונים וחושש שתצא מופסד אין לך מה לדאוג, אם אתה מאיזור המרכז ותיקנה את הרכב פנה אליי בפרטי אפנה אותך למקום שאת כל הרשימה הזו אולי תגיע אצלו ל-1500 ש"ח תיקונים.

פורסם
אני אישית הייתי הולך על עיסקה שכזו. ואם אתה לחוץ על רשימת התיקונים וחושש שתצא מופסד אין לך מה לדאוג, אם אתה מאיזור המרכז ותיקנה את הרכב פנה אליי בפרטי אפנה אותך למקום שאת כל הרשימה הזו אולי תגיע אצלו ל-1500 ש"ח תיקונים.

לא לחוץ על רשימת התיקונים, מה שמלחיץ אותי זה שאני לא קונה רכב שיתחיל לעשות לי בעיות. האם ברגע שאני מחליף את כל מה שהתגלה כלקוי אני מסודר? כמובן שאי אפשר להבטיח 100 אחוז מבעיות שיצוצו בעתיד.

פורסם

בעיות שיצוצו בעתיד לא ניתן ליצפות כך שאי אפשר לדעת כלום. גם לגבי רשימת התיקונים הנ"ל יש מצב שלא כל מה שנירשם שחוק לגמרי ויהיה ניתן להמשיך לנסוע כך עוד המון ק"מ. בדר"כ מכוני בדיקה מגזימים כי זה הכיסוי תחת שלהם שלא ייתלוננו לאחר הקנייה ופה זה גם בא לטובתך שבעל הרכב הוריד בהתאם.

פורסם
בעיות שיצוצו בעתיד לא ניתן ליצפות כך שאי אפשר לדעת כלום. גם לגבי רשימת התיקונים הנ"ל יש מצב שלא כל מה שנירשם שחוק לגמרי ויהיה ניתן להמשיך לנסוע כך עוד המון ק"מ. בדר"כ מכוני בדיקה מגזימים כי זה הכיסוי תחת שלהם שלא ייתלוננו לאחר הקנייה ופה זה גם בא לטובתך שבעל הרכב הוריד בהתאם.

הבנתי. בכל מקרה אחשוב על זה קצת ונראה מה יהיה.

האם אתה ממליץ להחליף ברכב הזה הכל מקורי של סוזוקי?

פורסם

ממש לא חייב מקורי כי מקורי מחירו כפול ויותר. הדברים היחידים שמומלץ מקורי זה בטיפולים השיגרתיים פילטר שמן, פילט דלק וכדומה...בשאר הדברים כמו הבולמים לדוגמא יש תחליפיים טובים וזולים.

פורסם

שלום.

סוזוקי כסוזוקי הם מכוניות שאין בהן תקלות ולמרות שלחברה אין את "ההילה" של טיוטה

המכוניות אמינות בצורה מעוררת כבוד.אז לגבי סוג הרכב לא טעית.

לגבי המכונית שאתה רוצה לרכוש:

הרבה אנשים לא ירצו לקנות רכב מתאונה אבל אם תחזיק את הרכב 6-7 שנים

ממילא מחירו ירד לרמה כזאת שזה באמת לא משנה.

כמה זמן לרכב יש טסט?רכב עם כזה ק"מ עם בולמים אחוריים שחוקים? האם עבר עם הבולמים טסט לאחרונה?

אם כן כנראה שזה כסת"ח של המכון-רק רכב עם 32K נשמע לי קצת בעייתי.

איך וידאת שהק"מ נכון? האם יש תיעוד של מוסך מורשה לגבי טיפולים?(חותמות)

בלמים לקויים-גם זה נשמע לי הזוי ברמת ק"מ של 32K.

בקיצור הרכב על פניו נראה בסדר (כולל תאונה בלי קצה שלדה והמחיר )רק חשוד עניין הק"מ.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מסכים שהק"מ מושך ומפתה, אבל במחיר שאתה משלם עליה, אתה מקבל רכב בן 5 אחרי תאונה.

בכסף הזה, אפשר להשיג סוזוקי סוויפט בת 3 מליסינג. אולי לא יהיה לה 32 אלף ק"מ, אלא 50 אלף ק"מ יותר, אבל היא תהייה צעירה בשנתיים, עם יישור קו על חשבון החברה והכי חשוב - ללא תאונה.

אני אישית לא מתלהב מרכב שעבר תאונה, ועוד כזו שגרמה לצביעה של כל הרכב. אבל אם המחיר היה ממש אטרקטיבי, היה מה לחשוב על זה. כמה זה אטרקטיבי? סביבות 40K. זה הגיוני לרכב בן 5 עם תאונה קשה וקצת בלאי מסביב.

פורסם
שלום.

סוזוקי כסוזוקי הם מכוניות שאין בהן תקלות ולמרות שלחברה אין את "ההילה" של טיוטה

המכוניות אמינות בצורה מעוררת כבוד.אז לגבי סוג הרכב לא טעית.

לגבי המכונית שאתה רוצה לרכוש:

הרבה אנשים לא ירצו לקנות רכב מתאונה אבל אם תחזיק את הרכב 6-7 שנים

ממילא מחירו ירד לרמה כזאת שזה באמת לא משנה.

כמה זמן לרכב יש טסט?רכב עם כזה ק"מ עם בולמים אחוריים שחוקים? האם עבר עם הבולמים טסט לאחרונה?

אם כן כנראה שזה כסת"ח של המכון-רק רכב עם 32K נשמע לי קצת בעייתי.

איך וידאת שהק"מ נכון? האם יש תיעוד של מוסך מורשה לגבי טיפולים?(חותמות)

בלמים לקויים-גם זה נשמע לי הזוי ברמת ק"מ של 32K.

בקיצור הרכב על פניו נראה בסדר (כולל תאונה בלי קצה שלדה והמחיר )רק חשוד עניין הק"מ.

בהצלחה!

הרכב בינואר צריך לעבור טסט. הרכב בקושי נסע לפי מה שהבעל רכב טוען ככה שזה כנראה בלאי.

הרכב עבר טסט מאחר והטסט הבא הוא בינואר :shock:

חבר שלי קצין רכב והוא בדק במשרד התחבורה את הנושא והוא הגיע לטסט האחרון עם 30000 קילומטר, לא ראיתי חותמות .

פורסם
מסכים שהק"מ מושך ומפתה, אבל במחיר שאתה משלם עליה, אתה מקבל רכב בן 5 אחרי תאונה.

בכסף הזה, אפשר להשיג סוזוקי סוויפט בת 3 מליסינג. אולי לא יהיה לה 32 אלף ק"מ, אלא 50 אלף ק"מ יותר, אבל היא תהייה צעירה בשנתיים, עם יישור קו על חשבון החברה והכי חשוב - ללא תאונה.

אני אישית לא מתלהב מרכב שעבר תאונה, ועוד כזו שגרמה לצביעה של כל הרכב. אבל אם המחיר היה ממש אטרקטיבי, היה מה לחשוב על זה. כמה זה אטרקטיבי? סביבות 40K. זה הגיוני לרכב בן 5 עם תאונה קשה וקצת בלאי מסביב.

תכלס.. הצעתי לו שאני מוכן לשלם על הרכב 47 אלף והוא לא היה מוכן, גישרנו על 51 . אני לא ממש מתלהב ללכת על הרכב הזה

• תוכן חדש...