Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תכלס.. הצעתי לו שאני מוכן לשלם על הרכב 47 אלף והוא לא היה מוכן, גישרנו על 51 . אני לא ממש מתלהב ללכת על הרכב הזה

ת'אמת עם קילומטראז' שכזה אפשר להבין אותו. גם 55 אלף יהיה מי שייתן. הבלאי שצריך לתקן הוא ממש פשוט ולגיטימי. המרכיבים החשובים יותר שזה מנוע גיר ושילדה לא הוזכרו כלל כך שמדובר ברכב ככל הניראה דיי מלוקק. אבל אין כמו ללכת עם הרגש בסופו של דבר. :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב שעבר צביעה כמעט כללית לא עבר תאונה ממש קלה.במחיר שנקבת לא משתלם ובהחלט לא שווה להסתנוור מק"מ נמוך.

מדהימה אותי החוצפה של המוכר לדרישה הראשונית של מחירון על רכב כזה

:oops::oops:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא על כל תאונה צריך לייחס חשיבות של ירידת ערך. ישנם אנשים ייקים שעל דפיקה קטנה וקילוף בצבע צובעים חצי מהרכב כדי שלא ייראו הפרשים והבדלים בין הצבעים. קשה כך לשפוט מה באמת שווה הרכב אך על פניו לי אישית נישמע כשווה בתקציב הנ"ל. תמיד יש יותר זול ויותר מישתלם אבל ככה לא מיתקדמים ונישארים במקום.

פורסם

אני כבר לא יודע מה להחליט.. מצד אחד הקילומטרז נשמע פגז אבל מצד שני המחיר מפריע לי. מפריע לי לשלם את הסכום הזה לאחר מה שגילית על הרכב.

פורסם
כמו שאמרתי, מדובר בפדנט. הסוויפט צריכה לעבור כל 15 אלף כמדומני.

ממש לא פדנט!! הרכב צריך לעבור טיפולים או לפי זמן או לפי ק"מ המוקדם מביניהם. זאת אומרת במשך 5 שנים צריך לעבור 5 טיפולים ואצלו הוא עבר רק 3.

פורסם

אם הרכב עשה טיפול כל 10000 בדיוק אני רואה בזה כמצב תקין. רכב שעשה 30 וקצת במשך 5 שנים עם קבלות על הכל...ניראה לי שכל מילה נוספת מיותרת בהיתחשב בעובדה שהרכב ניבדק במכון לפני קנייה ואפילו לא נאמר שם על מיסבי גיר שחוקים או בלאי כל שהוא למנוע שזה הכסת"ח הכי גדול של מכוני הבדיקה.

פורסם

וויתרתי על הרכב מאחר ובעל הרכב לא רצה לרדת למחיר שרציתי. לא מוכן לשלם על רכב שעבר כל כך הרבה דברים .

פורסם
היי

בדקתי הבוקר רכב מסוג סוזוקי סוויפט שנת 2007 עם 32 אלף קלימוטר יד שניה . בעל הרכב מבקש מחירון שהוא 57,200.. הנה התוצאות של הבדיקה :

1. הרכב עבר תאונה בדופן שמאל של הרכב- דלת הוחלפה , טמבון אחורי הוחלף, מילוי , רכב נצבע מחדש מלבד הגג מכסה מנוע ודלת נהג.

2. מיסבים אחוריים פגומים, רעש מהמתלה של הרכב

3. רפידות, צלחות שחוקות, בלמים לקויים

3. צמיגים שחוקים- הרכב נוסע עדיין עם הגלגלים המקוריים של הרכב.

4. אין תאריך על המצב אבל הבוחן ציין בבדיקה שהמצבר מביא תקופה שהיא בסדר גמור

5.בולמי זעזועים אחוריים לקוויים.

לאחר דיונים וכו... בעל הרכב הסכים לשחרר את הרכב בעלות של 51 אלף וחצי:wink:

מבחינה אסתית הרכב נראה חדש הן מבחוץ והן מבפנים, הרכב נוסע ובולם כמו שצריך

אם לומר את האמת משהו פה קצת מסריח, יש כאן המון המון תקלות לרכב שעשה רק 32000 קילומטר ב 5 שנים ( 6400 לשנה )

אני לא חושב שהייתי מצליח לעשות כזה בלאי של חלקים גם אם הייתי מנסה, שווה להמשיך ולחפש...

פורסם
אם לומר את האמת משהו פה קצת מסריח, יש כאן המון המון תקלות לרכב שעשה רק 32000 קילומטר ב 5 שנים ( 6400 לשנה )

אני לא חושב שהייתי מצליח לעשות כזה בלאי של חלקים גם אם הייתי מנסה, שווה להמשיך ולחפש...

צודק... בגלל זה וויתרתי עליו. משהו פה לא נראה לי נכון.

יש מספיק רכבים עם קילומטרז קצת יותר גבוהה אבל ללא כל הבעיות האלה.. אמשיך לחפש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע איך מחליפים את הסוללה במפתח שלמעשה הוא גם השלט לרכב? פתחתי את המכסה של המפתח ובפנים יש את הערכה של הלחצנים אבל אני לא יודע איך פותחים את זה.

פורסם

מישהו?

אני רוצה לבצע יישור קו לרכב , הרכב עם 61 אלף וקרוב ל 62. האם כדאי לבצע עכשיו טיפול של החלפת שמנים, מצתים?

בבדיקה של הרכב רשום בסעיף של מעבר כוח- שמן גיר כהה.. מה זה אומר?

פורסם
מישהו?

אני רוצה לבצע יישור קו לרכב , הרכב עם 61 אלף וקרוב ל 62. האם כדאי לבצע עכשיו טיפול של החלפת שמנים, מצתים?

בבדיקה של הרכב רשום בסעיף של מעבר כוח- שמן גיר כהה.. מה זה אומר?

זה אומר ששמן הגיר לא בציבעו הטיבעי וככל הניראה דרוש החלפה. לגבי טיפול שמנים וכל השאר ניראה לי שב 60 אלף הוא היה אמור לעבור לא?

• תוכן חדש...