Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות.

אפילו מסתנני עבודה לא מרוויחים 14 ש"ח לשעה.

6-7K זו משכורת למכונאי טוב בעל ניסיון סביר שמתחיל לעבוד, וזה מה שמוכנים לשלם כמה בעלי מוסכים שאני מכיר אישית, למי שמעוניין אגב.

פחח טוב יכול גם להכפיל את הסכום, מאחר וזה מקצוע שגם אם ממש רוצים אין היכן ללמוד אותו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
משכורת התחלתית של 6-7 "נקי" בחודש זה לא רע בכלל.

בבנקים משלמים שכר מינימום הרבה שנים לעובדים מתחילים, כנ"ל גם בחברת חשמל וברשויות המקומיות.

מדינת ישראל הזניחה במודע את החינוך הטכנולוגי, וכתוצאה מכך נוצר מחסור בבעלי מקצוע בענפים רבים - רתכים, מסגרים, מכונאים ,פחחים וכדומה.

אבל מצד שני גם בעלי העסקים לא מרוויחים מספיק כדי לשלם משכורות ראויות באמת, וזו הבעיה.

מצחיק אתה.

עבדתי במוסכים (מורשי יבואן) בהם היו מכונאים עם וותק של מעל 15 שנה במוסך, משכורות של 6K נטו (בכולם). הטובים היו מרוויחים ממש קצת יותר, ואני מדבר על כאלה עם וותק עצום (אנשים איכותיים, לא חארטה).

מצד שני, אמרתי כבר שמדובר במדינת מיסים מזורגגת... האשמה לא רק על בעלי העסקים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חשמלאי רכב שהשתחרר מחיל חימוש, עם ניסיון צבור של 4.5 שנים. עבדתי במוסך מורשה וקיבלתי משכורת 5346 ש"ח נטו, האחראי מחלקה היה אומר רק דברים טובים עליי, אחרי שנה ו-4 חודש אזרתי אומץ והלכתי לבקש העלאה במשכורת וקיבלתי סירוב, לקחתי את זה קשה, כי הרגשתי שם כמו בבית ושאני נותן מעצמי למוסך מעל ומעבר ממה שאני צריך בכלל לתת, אחרי שבועיים התפטרתי, כיום אני עובד שליח פיצה ומרוויח יותר ממה שהרווחתי כחשמלאי רכב במוסך מורשה.

אז אם הם מחפשים חשמלאי רכב מקצועי בנרות עם משכורת מכובדת, אני פה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...