Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. {רכב ראשון}

יש לי בעיה ברכב

(כ)שאני פונה שמאלה לאט יוצא לי רעש של נקישות .

רציתי לדעת מה זה יכול להיות?

וכמה יעלה לי להחליף ?

בבדיקה בגוגל יש אומרים שזה ציריה ויש כאלה שאומרים שזה תפוח הגה.

בבעלותי סובארו אימפרזה 2002 ניו אייג.

• ספונסר פורום
פורסם

זו כנראה ציריה. אבל בשביל לדעת בדיוק יש לגשת למוסך.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לתיקון התקלה.

פורסם

פעמון צירייה ככל הניראה. רק תבדוק שאתה מגיע למוסך שלא מחליפים את כל הצירייה כי המחיר מכפיל ומשלש עצמו. פעמון צירייה עולה בסביבות 150-200 ש"ח עם עבודה זה ייצא משהו כמו 300 ש"ח.

פורסם

אני ירושלמי

(את)(ה) ת אמת שעשיתי טיפול גדול לאוטו בשמעון ברזילי וגבו ממיי מחיר 2500שח לחייל משוחרר זה מלא כסף.

{טיפול 150K}

ועכשיו אני שומע את הרעש הזה וזה משגע אותי.

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר.

עשו טיפול 150K שכולל החלפת מסננים. שמן. וכל מני גומיות ומצתי רכב על זה רק במנוע. בקיצור יצא טיפה יקר אבל מה לעשות זה מוסך מורשה.

עכשיו בנוגע לבעיה שלי. איך אני בודק מה הבעיה עצמאית בלי לרוץ למוסכים ושיעבדו עלי כמו כלום?

פורסם

סובב את ההגה עד הסוף שהגלגלים יהיו מופנים והבט למטה ממש מהצד הפנימי של הגלגל אמורה להיות גומייה בצורת קורדיון צמודה אליו מבפנים, תבדוק אם היא קרועה או מנותקת ונעה לה על המוט חופשייה. רוב הסיכויים שהיא קרועה וברח כל הגריז מהפעמון עצמו וניכנס ליכלוך שהרס אותו.

• תוכן חדש...