Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הנוזל קירור אצלי טיפונת מתחת לקו של המינימום. ככה זה כבר כמה חודשים מאז שהוחלף במוסך טרמוסטט ומילאו שם נוזל קירור. מאז לא נראה לי שהמפלס ירד- גם ביום של הטיפול טרמוסטט המפלס היה טיפה מתחת למינ'. בגלל שקיץ וחם ואני עושה לפעמים נסיעות ארוכות ומאומצות (מזגן, אוטו מלא וכו'), אני רוצה למלא קצת את המיכל שיגיע למקסימום, כי אחרי נסיעה ארוכה המפלס אפילו טיפה יותר נמוך מהרגיל.

אז יש לי שתי שאלות:

1. לא אמורה להידלק נורה שמתריעה על מפלס נמוך ?? אני חושב שאפילו ביונדאי הפרימיטיבית שהיתה לי פעם היתה התראה לזה.

2. היתי היום ב ACE ליד הבית ויש להם נוזלי קירור מסוגים שונים, אבל על אף אחד לא רשום G12 כמו שרשום לי על המיכל, אז כדי לא לקחת סיכונים, אני שואל כאן אם אפשר לשים כל נוזל קירור שרשום על התווית שלו שהוא מתאים "לכל הרכבים" או שכדאי לחפש במיוחד את המקורי של פולקסווגן/סיאט.

תודה ויום מצויין!

פורסם

אל תיגע במה שיש באייס

יש את הנוזל גם בחנות חלפים רגילה, לא צריך ללכת למוסך מורשה ולשלם פי כמה

זה עולה כ50 שח לליטר וחצי שמדללים ביחס של 30 אחוז נוזל מול 70 אחוז מיים

מקום שיש בטוח זה אוטו ציון ביהוד

פורסם

1.בעיקרון המחשב רושם אם חסר נוזל קירור אתה תראה סימן של המים ובאנגלית MIN .

2. מאיפה אתה בארץ?? ואני ממליץ לך לא להשים כל נוזל "אוניברסלי" לרכב תיכנס לחניות כמו אוטו דיפו וכדו' ותשאל אותם אם יש להם G12 וברגע שראית תחפש את התקן של הקונצרן שאכן הבקבוק מיעוד לרכבי החברה.

לגבי מחיר: בין 30 ל-50 ש"ח לבקבוק הבקבוק הזה הוא ליטר ויש לדלל אותו עם מים ביחס 50:50 זאת אומרת שיצא לך 2 ליטר בסך הכל.

3.כשאתה ממלא לא למלאת מעל למקסימום יש למלאת בין מינימום למקסימום.

מקווה שעזרתי ויום טוב!!

פורסם
1.בעיקרון המחשב רושם אם חסר נוזל קירור אתה תראה סימן של המים ובאנגלית MIN .

2. מאיפה אתה בארץ?? ואני ממליץ לך לא להשים כל נוזל "אוניברסלי" לרכב תיכנס לחניות כמו אוטו דיפו וכדו' ותשאל אותם אם יש להם G12 וברגע שראית תחפש את התקן של הקונצרן שאכן הבקבוק מיעוד לרכבי החברה.

לגבי מחיר: בין 30 ל-50 ש"ח לבקבוק הבקבוק הזה הוא ליטר ויש לדלל אותו עם מים ביחס 50:50 זאת אומרת שיצא לך 2 ליטר בסך הכל.

3.כשאתה ממלא לא למלאת מעל למקסימום יש למלאת בין מינימום למקסימום.

מקווה שעזרתי ויום טוב!!

מה זה עוזר לי אם המחשב רושם את זה לעצמו ? אני לא אמור לקבל התראה בלוח שעונים אם חסר לי נוזל קירור ?

בכל אופן, נראה לי שאני אקנה באמת נוזל קירור מקורי, יעלה מה שיעלה, ואמלא שאפשר יהיה לנסוע בראש שקט.

פורסם
מה זה עוזר לי אם המחשב רושם את זה לעצמו ? אני לא אמור לקבל התראה בלוח שעונים אם חסר לי נוזל קירור ?

בכל אופן, נראה לי שאני אקנה באמת נוזל קירור מקורי, יעלה מה שיעלה, ואמלא שאפשר יהיה לנסוע בראש שקט.

עם חסר נוזל קירור המנורה האדומה של החום מנוע תהבהב עם צליל.

פורסם

אני קניתי G12++ לסיאט חדשה, מקורי, במוסך מורשה VAG ב-40 ש"ח לגלון של ליטר וחצי חומר מרוכז למהילה ברמה של 50/50.

תוודא אל מול עובדי המוסך או אל מול הכתוב על הגלון את אחוז המהילה הנדרש על מנת שלא לבצע שגיאות בכמויות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני קניתי G12++ לסיאט חדשה, מקורי, במוסך מורשה VAG ב-40 ש"ח לגלון של ליטר וחצי חומר מרוכז למהילה ברמה של 50/50.

תוודא אל מול עובדי המוסך או אל מול הכתוב על הגלון את אחוז המהילה הנדרש על מנת שלא לבצע שגיאות בכמויות.

גלון אמריקאי=3.8 ליטר.

אתה רכשת מיכל של 1.5 ליטר של נוזל קירור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם מישהו בארץ היה מוכר מי ברז ב 40 שקל לגלון אמריקאי הייתי אומר שאנחנו חיים בעולם יפה יותר חח....בכל אופן 40 ₪ לליטר וחצי במהילה של 50/50 נקבל 3 ליטר נוזל קירור לפי דעתי זה מחיר סביר לחלוטין בעוד שגלון דקס-קול של פרסטון מהול כבר עולה 80 ₪.

פורסם

אם מישהו בארץ היה מוכר מי ברז ב 40 שקל לגלון אמריקאי הייתי אומר שאנחנו חיים בעולם יפה יותר חח....בכל אופן 40 ₪ לליטר וחצי במהילה של 50/50 נקבל 3 ליטר נוזל קירור לפי דעתי זה מחיר סביר לחלוטין בעוד שגלון דקס-קול של פרסטון מהול כבר עולה 80 ₪.אגב כשאני כותב 'גלון'' אני מתכוון לסלנג הישראלי למילה ג'ריקן.

פורסם
אם מישהו בארץ היה מוכר מי ברז ב 40 שקל לגלון אמריקאי הייתי אומר שאנחנו חיים בעולם יפה יותר חח....בכל אופן 40 ₪ לליטר וחצי במהילה של 50/50 נקבל 3 ליטר נוזל קירור לפי דעתי זה מחיר סביר לחלוטין בעוד שגלון דקס-קול של פרסטון מהול כבר עולה 80 ₪.אגב כשאני כותב 'גלון'' אני מתכוון לסלנג הישראלי למילה ג'ריקן.

אז כדאי מאוד שתתקן את לקסיקון המילים שלך מכיוון שזה מטעה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...