Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף gti/פיגו 307cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אח שלי הגיבור בוא נעשה קצת סדר בדברים:

אולי אני לא מסוגל לבטא את שמם תרצה להרוג אותי על כך ? אתה בקיא ברכבים זה התחום שלך

אם הייתי בקיא כמוך לא הייתי פה, באתי בשביל להתייעץ וגם אם טעיתי אתה לא צריך עוד שניה להביא M16 ולחורר אותי,

אז אין לי שמית של מושג במכוניות תקן שאדע להבא לא צריך לתקוף בצורה אכזרית.

רשמתי 2 רכבים לא היה לי מושג מה המחיר שלהם אז לאחר שביררתי אחד 85 והשני 35 2 עולמות שונים הפער ביניהם עצום, וגם כנראה כפי שאתה אומר הרכב לא ספורטיבי לי אין מושג מהו ספורטיבי ומהו רכב מיני? תאמין לי אבל אין לי מושג, רכבים זה התחום החלש שלי, אם הגישה שלך היא כזאת במטרה לתקוף ולא לעזור אודה לך לשלום ואלך לדרכי, וכמו שאמרת למבוגרים אין חופש גדול. אם יש לך בעיה לעזור ואתה בא בשביל לריב ואין לך את הזמן הזה להיות פה אף אחד לא אמר לך להיות פה, ואגב תלמיד וחופש גדול זה לא אני, תלמד לדבר מול אנשין טיפה יותר צעירים ממך ולא להגיב רק לפוסטים של מבוגרים עם משפחות, כי זה אכן מה שקורה פה. ותיקי הפורום מגיבים רק לאנשים מבוגרים ולא לצעירים, אל תראה שאתה יותר טוב ממני זה לא בריא בכלל, האף עוד זקוף לפי מה שנראה

זה בסיסי קודם לברר קצת פרטים על הרכבים שמעניינים אותך ורק אז לפתוח טופיק שיעזרו לך להחליט ביניהם.

גם אופציית החיפוש זמינה לך אם כבר.

בלי קשר לכל זה, כמו שאמרו החברה, תן פרטים מה הדרישות שלך מהאוטו ומה התקציב ואז יהיה קל יותר לעזור לך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
יוסי שלום,

בוא ניקח אויר..... ונתחיל מהתחלה.

1. תקציב: עדכן אותנו קדם כל מה אתה יכול ומוכן להוציא.

2. העדפות ברכב - מה מושך אותך? למה בכלל אתה מחפש "רכב ספורטיבי"? האם הגדרת לך סדר עדיפות במה אתה רואה כספורטיבי? - עיצוב מושך? ביצועים? קו ישר או גם פניות - כלומר התנהגות כביש מעולה?

תן לחברים הגדרה כמה שיותר מדויקת מה תרצה - ותראה שהעצות יתחילו לזרום!

התקציב שלי נע בין 30K ל 50K

העדפות: מחפש רכב 3 דלתות סגנון יונדאי,סיאט איביזה,פיגו - עדיפות לאוטומט

מבחינתי אני לא יודע מהו רכב ספורטיבי ומהו לא, ראיתי פיגו 307 XSI מאוד נרשמתי מהרכב מהמראה הפנימי והחיצוני שלו

הסלון האחורי ומושבי העור, אין לי ידע רב ברכבים אני לא רוצה לקנות רכב שאצטער עליו, אני מדבר על עניין התחזוקה/טיפולים

ולמה אתה מתכוון שאתה מדבר על התנהגות כביש? אני נוסע בעיקר בקריות בעיר, בקושי ויש רמזורים

מידי פעם יוצא החוצה לחיפה, הרכב לא מיועד לנסיעות ארוכות

• תוכן חדש...