Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נשמע כמו שאלה מכשילה - אני לא יודע את התשובה אבל ההגיון שלי אומר על שאלות כאלו:

1. כי אין על מה לעשות ביקורת.

2. כי אין צורך לעשות ביקורת.

אז או שאין מייבש (לפחות לא באותה שיטה כנראה) או שמדובר במערכת סגורה שלא יכול לדלוף ממנה כלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במערכות חדשות קיים קרר 134 ואותו יש לשקול(לשאוב למכונת מיחזור לשקול ולמלא כמות מדוייקת).

פשוט מאוד.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

אולי ה R410 לא עושה בועות כמו הR22 ואז אין מה לראות בחלונית?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נטקו צודק, בעיקרון.

במערכת שעובדת על קרר R12, אפשר היה דרך העינית הזו לזהות חוסר בקרר.

בשניות הראשונת לאחר הפעלת מזגן היו רואים בעות בעיינית, לאחר מכן הבועת היו נעלמות, אם כמות הקרר הייתה תקינה. אם היה חסר קרר, הבועות היו ממשיכות.

קרר חדש מסוג r134a בעירבוב עם שמן מייצר בועות כל הזמן, גם כשהכמות תקינה. לכן העיינית לא משקפת שום דבר.

פורסם
נטקו צודק, בעיקרון.

בשניות הראשונת לאחר הפעלת מזגן היו רואים בעות בעיינית, לאחר מכן הבועת היו נעלמות, אם כמות הקרר הייתה תקינה. אם היה חסר קרר, הבועות היו ממשיכות.

קרר חדש מסוג r134a בעירבוב עם שמן מייצר בועות כל הזמן, גם כשהכמות תקינה. לכן העיינית לא משקפת שום דבר.

פרט שלא ידעתי. בעצם זה אומר שכשמסבים מערכת ל 134a האינדיקציה של העינית מבוטלת.

פורסם

טוב לדעת דברים כאלה - לי, המשתמש הפשוט נקרא לזה - איזו דרך יש לי לדעת באמת שאני לא יכול לקבל שום אינדיקציה ממערכת שכזו?

בעצם אין על מה לעשות ביקורת כי כל הזמן יהיו בועות :?

ברכבים עם מערכת קירור שכזו שהיא מקורית - יש בכלל עינית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נטקו צודק, בעיקרון.

לא נכון .

יש לי באלנו עם הגז החדש ובספר רכב כתוב בפרוש שלא אמורות להיות בועות .

פורסם

גם ברכבים עם קרר חדש R-134 היה קיים מייבש/צובר עם חלונית.ייתרה מזאת מי שחשקה נפשו בחלונית ביקורת ניתן לרכוש קיט להתקנה עצמית עבור מערכות העובדות עם קרר R-134.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז מדוע לדעתך ברכבים חדשים אין חלונית?

לדעתי, בערכות עם קרר R134 אם הייתה חלונית, היא הייתה משמשת לאתור סימני בלאי או שמן ולא לאיתור חוסר קרר.

פורסם
נטקו צודק, בעיקרון.

אין קשר בין סוג הקרר הנמצא במערכת הקירור לעצם העובדה שקיימים בועות במערכת וניתן לראותם דרך העינית הנמצאת במייבש אלא במבנה מערכת הקירור ברכב.

ברכבים בעלי מייבש עם עינית המותקן בין המעבה לשסתום ההתפשטות ניתן לראות בועות בהתחלת עבודת המזגן. ברכבים שבהם מותקן Accumulator המיקום שלו הוא ממש בקו היציאה מהמאדה לכן אתה תמיד תראה בועות במידה וקיימת עינית.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...