Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמרור "עצור"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, לא רשמתי שאני לא עוצר. אני עוצר תמיד.

פשוט לפעמים שאני מסיע אישיות חשובה(כמו בנות למשל), קצת פאדיחות לעצור בתמרור עצור, שאפילו העיריה לא נראה לי שיודעת שקיים תמרור במקום הזה.

אבל נעזוב את זה. יש כאלה שעוצרים, ויש כאלה שלא. על הכביש, המון לא עוצרים, ולדעתי צריך לאכוף את החוק הזה יותר.

אבל יש לי שאלה אחרת. אני מכיר כיכר על יד הבית שפשוט חובה שם תמרור עצור, ואני עוצר שם תמיד- כי אם לא אעצור, זה באמת יהיה מסוכן. השאלה היא, מה הפרוצדורה בדיווח על מפגע זה?

לשלוח מכתב לעירייה? האם אפשר לשים תמרור עצור לפני כיכר(לא זכור לי שראיתי דבר שכזה)?

אשמח לתשובה מהמבינים פה. תודה.

:wink:

172

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט לפעמים שאני מסיע אישיות חשובה(כמו בנות למשל), קצת פאדיחות לעצור בתמרור עצור, שאפילו העיריה לא נראה לי שיודעת שקיים תמרור במקום הזה.

בדיוק על זה דיברתי,

בדיוק ככה גם אני נוהג וככה גם אני עושה.

Back to the original - NC again.

פורסם

דווקא בהחלט יש תמורורים מיותרים.

אני זוכר שנתנו לנו דוח על אי עצירה בעצור, איפה שהפנייה ימינה לאזור התעשייה (מול מגה). ושמה עמדה ניידת (יש לציין שניידות עמדו שם דיי בקביעות על מנת לתפוס נהגים) שנתנה לנו דוח. אבא שלי טען מאז ומעולם שהתמרור שמה מיותר (אבל הוא תמיד עצר שם). הם נתנו לנו את הדוח, ולאחר כחודש באו עובדים מהעיריה והחליפו את התמרור לזכות קדימה. היום בכלל יש מערכת עם רמזורים (סוף סוף יש לציין, מספר התאונות שם היה רב). זוהי דוגמה שבה לא היה נחוץ תמרור עצור.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

אבל נעזוב את זה. יש כאלה שעוצרים, ויש כאלה שלא. על הכביש, המון לא עוצרים, ולדעתי צריך לאכוף את החוק הזה יותר.

אבל יש לי שאלה אחרת. אני מכיר כיכר על יד הבית שפשוט חובה שם תמרור עצור, ואני עוצר שם תמיד- כי אם לא אעצור, זה באמת יהיה מסוכן. השאלה היא, מה הפרוצדורה בדיווח על מפגע זה?

לשלוח מכתב לעירייה? האם אפשר לשים תמרור עצור לפני כיכר(לא זכור לי שראיתי דבר שכזה)?

אשמח לתשובה מהמבינים פה. תודה.

ניתן בהחלט לשים תמרור עצור לפני כיכר , שתי דוגמאות : 1. כיכר קוגל ("כיכר הדמעות" המפורסמת בחולון). 2. הכיכר שהייתה (עודנה?) ביציאה מקריית עתידים בת"א.

בכל מקרה מדובר בדעתי בטמטום לשמו ,כיוון שהתמרור הנ"ל מבטל את כל יתרונו של מעגל התנועה שמאפשר זרימה חופשית כמעט בנפח תנועה גבוה יחד עם שמירה גבוהה יחסית (אבסולוטית אם יודעים להתנהג הנכון בכיכר) על בטיחות המשתמשים בדרך. עצירה מוחלטת הורסת את כל המשכיות התנועה.

נסיעה באירלנד למשל - באמצע כביש מהיר ! ישנן כיכרות (חסכון בגשרים ,עדיף להשקיע את הכסף בעוד כמה חביות גינס) ואפילו שם הן ללא תמרור "עצור" אלא סומכים על שאריות המוח שנותרו בראש

פורסם

התעלקות על השירשור,

האם קיים חוק שאוסר על "פיתיחות" בכביש ?

הרי, לא עברת את המהירות המותרת (כשפירפרת בהתחלה למשל) ובמידה והכביש ריק, אינך מפריע לתנועה מכוון שהיא לא קיימת...

לכן, מה החוק אומר פה (אם הוא אומר משהו על הנושא בכלל)?

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אמרו לי פעם משהו לגבי זה שכשאתה עושה את החרקה הזה, אז אין לך אחיזה בכביש.

וגם זה נקרא לנהוג בקלות ראש אם אני לא טועה- קנס עם נקודות שוב אם אני לא טועה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אל תעלב אמ סי יוסי, אבל למישהו יש תשובה קצת יותר מפורטת מה העבירה פה ?

אבל תודה על ההסבר עד כה.

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
ניתן בהחלט לשים תמרור עצור לפני כיכר , שתי דוגמאות : 1. כיכר קוגל ("כיכר הדמעות" המפורסמת בחולון). 2. הכיכר שהייתה (עודנה?) ביציאה מקריית עתידים בת"א.

בכל מקרה מדובר בדעתי בטמטום לשמו ,כיוון שהתמרור הנ"ל מבטל את כל יתרונו של מעגל התנועה שמאפשר זרימה חופשית כמעט בנפח תנועה גבוה יחד עם שמירה גבוהה יחסית (אבסולוטית אם יודעים להתנהג הנכון בכיכר) על בטיחות המשתמשים בדרך. עצירה מוחלטת הורסת את כל המשכיות התנועה.

נסיעה באירלנד למשל - באמצע כביש מהיר ! ישנן כיכרות (חסכון בגשרים ,עדיף להשקיע את הכסף בעוד כמה חביות גינס) ואפילו שם הן ללא תמרור "עצור" אלא סומכים על שאריות המוח שנותרו בראש

ואם אתה מגיע לכיכר, ועד שאתה נכנס לכיכר, אין לך שדה ראיה משמאל? אתה חייב לעצור,מבין?

ואם לא תעצור, תשחק ברולטה רוסית. כי הנהגים שבאים משמאל באים על מהירות גבוהה, כי אין להם עיקול של ממש.

השאלה שלי הייתה, למי לפנות? לעיריה? בתוספת תצלום של התמרור? או שמספיקה הכתובת?

172

פורסם

אבל תודה על ההסבר עד כה.

איתי.

לא נעלבתי:-) אבל מבין אני לא בדיוק עובד במשרד התחבורה ולא כ"כ מתמצא בכל החוקים בע"פ....

עדיין גם אני הייתי רוצה לדעת למה אי אפשר לפתוח ברמזור ולא לעבור את ה50....האם זה כמו שאמרתי נקרא לנהוג בקלות ראש?

יוסי.

פורסם
זה בסדר.

גם המשטרה מכירה את המקומות הללו...

מאז שאני זוכר את הרחוב שאני גר בו (הרבה מאוד שנים), לא נכנסה לפה מעולם משטרה

טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה

ככה שאין לי מה לדאוג מהענין הזה :)

כמו שאמרתי- אני לא עוצר עצירה מוחלטת במקומות שאני מכיר ממש טוב. אני יודע שאין שם משטרות

פורסם
מאז שאני זוכר את הרחוב שאני גר בו (הרבה מאוד שנים), לא נכנסה לפה מעולם משטרה

טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה

ככה שאין לי מה לדאוג מהענין הזה :)

כמו שאמרתי- אני לא עוצר עצירה מוחלטת במקומות שאני מכיר ממש טוב. אני יודע שאין שם משטרות

יופי ,

עד שיום אחד מישהו יעצור בתוך האוטו שלך עצירה מוחלטת.:?

יוסי , אכן יש סעיף כזה , נהיגה בחוסר שליטה או בקלות ראש (לא זוכר נוסח מדוייק).

דו"ח כזה הוא הזמנה למשפט ללא תנאים ,ובד"F ,אם תורשע -השופט ישמח להשחיל אותך על הדרך.

פורסם

יו אנשים לא יאומן עליכם

אתם מיתוכחים כבר עמוד שלישי על משהו שהוא בכילל חוק בר אכיפה

החוק אומר לעצור בקו העצירה

אתה רוצה תסתכן(אל תעצור) אתה רוצה סע על בטוח(תעצור)

לא צריך להרחיב על ההרגלי נהיגה המוטעים\נכונים שלכם כבר עמוד שלישי

גם ככה צורת הנהיגה של רובכם לא תשתנה אחרי שתקראו את הת'רד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני לא מבין למה כ"כ קשה לאנשים לעצור בתמרור עצור?!

אחר כך חצי פורום מאשים את משרד התחבורה ואת המשטרה ואת המדינה ואת העומד בה בגלל דברים אחרים שקורים להם!

כל אחד שישים לב לעצמו וינהג כמו שצריך, ללא עברות חמורות והכי חשוב לתת זכות קדימה לאחרים!

יוסי.

פורסם
אני חייב להודות שאני לא עוצר לחלוטין בכל תמרור עצור

רק כשאני יודע שהתמרור מיותר (בשבילי) אז אני מאט בודק וממשיך ליסוע

זה מאוד תלוי בכמות התנועה, אם יש שדה ראיה וכ''ו

אבל אני תמיד נותן זכות קדימה.

אני רוצה להסביר את עצמי לכל ''הצדיקים'' שתמיד נוהגים לפי המהירות המותרת

ובחיים לא יעברו על החוק (כן בטח)

דבר ראשון אף אחד פה לא צדיק! כל אחד עבר לפחות פעם אחת על החוק

דבר שני כשאני אומר שהתמרור מיותר בשבילי אני מתכוון שבתור אדם עם נסיון

כשיש לי שטח ראיה מעולה ואני יכול לראות למרחק טוב שאני יכול לדעת מתי לעבור ומתי

לא וכל זה ללא עצירה מוחלטת אבל תוך כי התקדמות איטית ביותר, ואז לעבור!

לבעלי רשיון טריים או חסרי נסיון או שאין להם ביטחון אז בהחלט הם חייבים לעצור לחלוטין כדי

לראות ולחשב האם הם יכולים להמשיך לסוע או לא.

אז לפני שאתם קוטלים מישהוא בפעם הבאה תחשבו טוב טוב למה הוא התכוון

או שפשוט תקראו את כל ההודעה שלו ואל תוציאו דברים מהקשרם!!!,

משפט קטן לפעם הבאה: חמוד קופץ בראש (קפוץ קפיץ)...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
דווקא בהחלט יש תמורורים מיותרים.

אני זוכר שנתנו לנו דוח על אי עצירה בעצור, איפה שהפנייה ימינה לאזור התעשייה (מול מגה). ושמה עמדה ניידת (יש לציין שניידות עמדו שם דיי בקביעות על מנת לתפוס נהגים) שנתנה לנו דוח. אבא שלי טען מאז ומעולם שהתמרור שמה מיותר (אבל הוא תמיד עצר שם). הם נתנו לנו את הדוח, ולאחר כחודש באו עובדים מהעיריה והחליפו את התמרור לזכות קדימה. היום בכלל יש מערכת עם רמזורים (סוף סוף יש לציין, מספר התאונות שם היה רב). זוהי דוגמה שבה לא היה נחוץ תמרור עצור.

פליקס.

זוהי דווקא דוגמה טובה לנחיצותו הרבה של תמרור העצור.

אבל תודה על ההסבר עד כה.

איתי.

יוסי צודק, זהו בדיוק ההסבר על איסור ב"פרפור" צמיגים כאשר אתה מבצע זאת לבדך, זה יוצר מצב של חוסר שליטה ברכב.

כאשר הנך מבצע זאת עם אחר - זה כבר מירוץ.

דבר ראשון אף אחד פה לא צדיק! כל אחד עבר לפחות פעם אחת על החוק

דבר שני כשאני אומר שהתמרור מיותר בשבילי אני מתכוון שבתור אדם עם נסיון

כשיש לי שטח ראיה מעולה ואני יכול לראות למרחק טוב שאני יכול לדעת מתי לעבור ומתי

לא וכל זה ללא עצירה מוחלטת אבל תוך כי התקדמות איטית ביותר, ואז לעבור!

לבעלי רשיון טריים או חסרי נסיון או שאין להם ביטחון אז בהחלט הם חייבים לעצור לחלוטין כדי

לראות ולחשב האם הם יכולים להמשיך לסוע או לא.

אז לפני שאתם קוטלים מישהוא בפעם הבאה תחשבו טוב טוב למה הוא התכוון

או שפשוט תקראו את כל ההודעה שלו ואל תוציאו דברים מהקשרם!!!,

משפט קטן לפעם הבאה: חמוד קופץ בראש (קפוץ קפיץ)...

אף אחד פה לא צדיק, כל אחד פה עבר על החוק, בין עם ביודעין ובין אם לאו.

מבלי להצטדק, תמרור עצור - הוא תמרור ללא כל פרשנות, נסיון חיים, בטחון עצמי או השד יודע מה.

את ההסברים לתאונה/קיפוח חיים תצטרך לתת כאשר ישאלוך, מדוע לא עצרת?

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...