Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה יתן לך?

מה מטרת ההחלפה?

אתה מחליף רכב נישה עם עיצוב מיוחד ונהיגה מהנה במשפחתית עצלנית ושתיינית, צפופה ולדעתי האישית גם דיי מכוערת.

פורסם

בהנחה שמדובר על המנוע 1.5ל':

הנעה קדמית,מנוע עצל,גיר אוט' מיושן ומסרס,התנהגות כביש סתמית ולסיום גם לא ממש חסכונית בדלק.

עדיין מעוניין?

אם מדובר על מנוע 2 ליטר זהו סיפור שונה לחלוטין.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

ה-B3 היא ממש לא מכונית צפופה למעט תא המטען ולעומת מיני, היא ענקית.

מנוע ה-1.5 ליטר "יבאס" אותך אך מנוע ה-2.0 חביב הרבה יותר וצריכת הדלק לא תהיה ממש שונה שכן את מנוע ה-1.5, צריך תמיד "לסחוט" בכדי לקבל תאוצה סבירה.

פורסם

קודם כל תודה

תשובות קצרות ולעניין כמו שאני אוהב

הרכב לאשתי , העובדה שעולים בשנתון ועוברים ליפנית אמינה?? גורמת לי לרצות לשנות

העובדה שזה ליסינג?

פורסם

הB3 הוא רכב לא סחיר בעליל בטח ובטח עם העבר שלו מליסינג.

תתרחק, אין לך שום בעיה למכור אותו בשוק הפרטי ולקנות מה שתירצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק מחזק את קודמיי, תברח מהרכב הזה, הייתה לי B3 שנה וחצי ורציתי לבכות כל יום שעליתי לרכב (אתה יכול לראות הודעות קודמות שלי כדי לקבל חוות דעת).

גם אם זה היה יד ראשונה מפרטי הייתי אומר לך לברוח .

• תוכן חדש...