Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוט וגולן לא תומכות כלל בבלאקברי - מה שישאיר אותך עם טמבלפון יקר.

זו הסיבה שבגללה הוספתי קו בהוט ולא ניידתי את הקיים - ממשיך להשתמש בשירותי הגלישה (האיטיים) של אורנג' על הבלאקברי ואת השיחות מבצע בזול בקו של הוט.

עריכה: אילו הייתי קונה מכשיר חדש היום הייתי קונה אנדרואיד (לא רואה טעם לשלם פרמיה של 2000 ש"ח תמורת אייפון) ומנייד את הקו להוט, שנותנת מהירות גלישה מצויינת ולפחות בינתיים אינה אוכפת מדיניות tethering. את ה-BB רכשתי לפני כשנה וחצי ויש לו היתרונות שלו - בעיקר איכות בניה מצויינת - ואני לא שש להקצות 2 אש"ח לצורך החלפת מכשיר שפועל היטב. כאשר ה-BB יגיע לסוף דרכו אשקול מחדש את ניוד הקו. בינתיים הוא מתפקד כחדש.

לגבי בחירת מכשיר לאמך - כדאי מאוד שלציין מה השימושים שהיא עושה במכשיר ומה ההעדפות שלה. אם כל מה שהיא צריכה זה מכשיר Send-End תוכל להסתפק במכשיר שעולה 500 ש"ח (נניח SE-W760), אם היא זקוקה למכשיר חכם בחר בהתאם לפונקציות הדרושות לה וליכולת ההסתגלות שלה לחידושים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אף אחת מהמפעילות החדשות (הוט מובייל, גולן, וכל הוירטואליות) לא תומכת בשירותי BLACKBERRY.

אתה מעוניין לקנות מכשיר BB חדש? :shock:

בשביל מה?

למה לא אייפון או אנדרואיד כלשהו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אישית, אני מוצא את הBB נח יותר לשימוש במייל.

מצד שני, לכל שאר השטויות יש לי גם אנדרואיד...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אף אחת מהמפעילות החדשות (הוט מובייל, גולן, וכל הוירטואליות) לא תומכת בשירותי BLACKBERRY.

אתה מעוניין לקנות מכשיר BB חדש? :shock:

בשביל מה?

למה לא אייפון או אנדרואיד כלשהו?

אני צריך מכשיר לאמא שלי, משהו בזול, ויש לי בלאקברי ב 500...

אם יש לך הצעה יותר יעילה אני אשמח

פורסם

בת כמה אמא שלך?

מה מצב הראיה שלה?

מה מצב האצבעות לה - האם היא מסוגלת לטפל במקשים קטנים או שהיא זקוקה לגדולים? האם היא מוגלת לטפל במסך מגע או שהתנועות שלה גסותמדי וישברו את המסך העדין?

האם היא תסתגל למקלדת ה-qwerty של הבלאקברי?

האם היא תסתגל למערכת ההפעלה הלא לגמרי אינטואיטיבית שלו?

איני רואה הרבה טעם ברכישת סמארטפון לאדם שלא יהנה מתכונותיו - לאדם כזה עדיף לרכוש מכשיר פשוט, עמיד ובעל סוללה שתחזיק מעמד מספר ימים בין טעינות. אם אמך טיפוס טכני שיהנה מסמארטפון קנה לה כזה, אבל לדעתי עדיף אנדרואיד בסיסי על פני בלאקברי, אלא אם היא זקוקה למקלדת המלאה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש גם מכשירי אנדרואיד עם מקלדת מלאה, אם המטרה היא כתיבת מיילים מצאת החמה עד צאת הנשמה.

אם בכלל לא צריך סמארטפון אלא טלפון רק לשיחות וSMS אז לא חסר מכשירי דור2 שיעבדו בגולן במחירים של 150-400 ש"ח.

ואם מתעקשים על הוט מובייל אז מכשיר נוקיה פשוט אין בעיה להשיג ב 400-450 ש"ח (נוקיה C2-01 או נוקיה 6267)

פורסם

בתור מישהו שיש לו בלקברי כבר מעל שנתיים (2 מכשירים שונים) אני רק יכול להמליץ לך - אל תיכנס לזה!

זה פשוט מאוד מכשיר שהיום רוב המכשירים בשוק עדיפים עליו,

אלא אם כן כל מה שאמך תעשה עם המכשיר זה רק לשלוח מיילים(וגם אז יש המון חלופות עדיפות).

יכול להיות שיש פה אנשים שלא יסכימו איתי, אבל בהרגשה שלי ושל רבים מחברי, הבלקברי פשוט נשאר מאחור ואין לו שום יתרון משמעותי להציע.

ועוד לא אמרתי מילה על פשיטת הרגל של RIM.......

פורסם

עידן - אני חושב שאתה עדין מדי. אני קניתי את הבלקאברי בשלב זהו האנדרואיד עוד לא היה לגמרי בשל, (משבו בסביבות האיקלייר, אולי תחילת פרויו - תמיכה לא מספקת בעברית). כיום ללא ספק הייתי רוכש אנדרואיד. כך עשיתי גם לבנים שלי.

הסיבה היחידה לרכישת בלאקברי כיום היא לאנשי עסקים שזקוקים למייל מאובטח. למשתמש המצוי אנדרואיד (או iOS אם הוא מוכן להשקע) יתנו תמורה הרבה יותר טובה. ואם אין צורך בסמארטפון אז מכשיר בסיסי שעולה 200-600 ש"ח (בהתאם לסוג הרשת) יאפשר שיחות והודעות בזול ואמינות.

פורסם

אמא שלי בת 45..

היא רק צריכה מכשיר שיוכל להעביר שיחות ואסמס כמו שצריך.

חשבתי על בלאקברי כי זה מכשיר קצת יותר מתקדם, שיש בו גם וואטסאפ.

למישהו יש הצעות איזה מכשיר אפשר לקנות?

פורסם

לכל מומחי הבלאק ברי, איך שולחים ומקבלים ממנו מיילים?

אפשר להשתמש בו במייל של ג'ימייל?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

Transporter - אמא שלך צעיה ממני באי אילו שנים טובות, אם היא בריאה ואין לה התנגדות לחידושים המצריכים לימוד לא צריכה להיות לה בעיה להשתמש בכל מכשיר מודרני. אם היא שונאת טכנולוגיות חדשות, כמו אשתי - קנה לה מכשיר מסורתי. אם מדובר בנוקיה סימביאני או כל אנדרואיד תוכל להתקין עליו וואטסאפ, אם כי אם יש לך תוכנית ללא הגבלה בהוט או גולן זה לא יוזיל עלויות בהשואה ל-SMS רגיל, אולי יהיה יותר נוח ואולי לא, לפי הגישה האישית.

Soundman - רעיון לא רע, אילו לא היה מדובר במכשירים מיושנים לגמרי. לא הייתי רוצה לקנות משיר שהסוללה שלו שכבה כבר 3 שנים באכסנה.

mimi626 - נכנסים להגדרות, בוחרים בהגדרות הדואר ומגדירים את החשבון כמו בכל תוכנת דואר במחשב. למיטב ידיעתי זה כולל Gmail אם הגדרתו אותו לתצורת POP או IMAP. עם זאת - הדואר לא יפעל אם אין שירות BIS פעיל כיון שהדואר עובר דרך שרתי BB.

פורסם
אמא שלי בת 45..

היא רק צריכה מכשיר שיוכל להעביר שיחות ואסמס כמו שצריך.

חשבתי על בלאקברי כי זה מכשיר קצת יותר מתקדם, שיש בו גם וואטסאפ.

למישהו יש הצעות איזה מכשיר אפשר לקנות?

נוקיה C2-01. מחיר כ 450 ש"ח.

בגרסה בעלת תדר UMTS 850 כמובן (ואז הוא תומך בכל רשתות הסלולר בארץ באופן מלא)

ואם אתה לוקח חבילה בלתי מוגבלת (אגב - למה? מה כמות הדקות וה-SMS שהיה מוציאה בחודש?) אז אתה לא צריך וואטסאפ וכו'.

• תוכן חדש...