Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפקתי את האוטו ממש בקטנה הפגיעה היא רק במכסה מנוע (שאותו דרך אגב צבעתי לפני חודשיים!!) הפח נכנס ובאמצע של המכה יצא הצבע, מכה בגודל של סנטימטר - סנטימטר וחצי.

הלכתי הבוקר ל2 מוסכים כולם אומרים לי שלא שווה לתקן את זה כי צריך לצבוע את כל המכסה מנוע .. עכשיו אני רוצה לשאול אם זה הגיוני? אני כולה רוצה לטשטש את המכה למה זה חייב להיות כללי על כל המכסה מנוע ? רק לפני חודשיים צבעתי ואני מבואס רצח.

פורסם
דפקתי את האוטו ממש בקטנה הפגיעה היא רק במכסה מנוע (שאותו דרך אגב צבעתי לפני חודשיים!!) הפח נכנס ובאמצע של המכה יצא הצבע, מכה בגודל של סנטימטר - סנטימטר וחצי.

הלכתי הבוקר ל2 מוסכים כולם אומרים לי שלא שווה לתקן את זה כי צריך לצבוע את כל המכסה מנוע .. עכשיו אני רוצה לשאול אם זה הגיוני? אני כולה רוצה לטשטש את המכה למה זה חייב להיות כללי על כל המכסה מנוע ? רק לפני חודשיים צבעתי ואני מבואס רצח.

אולי תעלה תמונה ונוכל לראות יותר טוב, בעיקרון פחחים טובים יודעים לבצע טשטוש.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם המכה ממש קטנה אתה יכול למלא אותה בעצמך וגם לצבוע לבד רק חלק מהמכסה.

כמובן שהכל תלוי באיזה מצב האוטו, המכה, הצבע הקיים וכו', כדי שייצא מתאים לצבע הקיים.

באיזה איזור אתה נמצא?

פורסם

כמה מחיר הציעו לך לצבוע את כל המיכסה? יאם אתה כל כך רוצה לתקן את זה למצב חדש ומיתבאס על המחיר אפשר לעזור לך עם מחירים זולים יותר ממה שהוצע רק תגיד כמה הציעו לך ומאיפה אתה בארץ?

פורסם

את הצבע שלי אני לא רואה הרבה (אפור מטאלי), המכה מתחילה בסריטה ונגמרת בבקע עם קילוף הצבע.

תמונה: (הלבן בצדדים זה לכלוך)

8910931.jpg

פורסם
כמה מחיר הציעו לך לצבוע את כל המיכסה? יאם אתה כל כך רוצה לתקן את זה למצב חדש ומיתבאס על המחיר אפשר לעזור לך עם מחירים זולים יותר ממה שהוצע רק תגיד כמה הציעו לך ומאיפה אתה בארץ?

מאור אני לא מעוניין לצבוע את המכסה רק לפני חודשיים צבעתי בעלות של 600 שקל! אני מוכן להשקיע גג 300 שקל בתיקון המכה(זה מה שמתאפשר לי כרגע) אני מהמרכז!! (בת-ים)

פורסם

שמע, ב 300 שקל אתה לא תתקן את זה בצורה שתיראה מקצועית יותר מידי... אתה יכול לנסות למלא את החור עם חומר פחחים ולצבוע מסביב כדי לטשטש את זה, ואם תעשה את זה מספיק טוב גם זה לא יהיה בולט לעין...

קפוץ ל"טופ קולור" בתל אביב הם מתעסקים בכאלה דברים של שריטות קטנות וצביעות קטנות אולי הם יוכלו לעזור לך עם זה

• תוכן חדש...