Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחזרה לנושא השרשור - לא חייבים להתגרזן כל היום. והכי חשוב - בדרך לסופר אפשר להרביץ, אבל בדרך מהסופר עדיף לנסוע רגוע שלא למחוץ את הקניות :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי באיזה מפגש לפני כמה חודשים וכהרגל המפגשים האלה כמה אנשים עם אימרזות יצאו מהמקום בפירפורים

וברעש אדיר כאילו להוכיח שהם חזקים, אחריהם הזדנב עוד מישהו אם אימפרזה[כנראה חבר שלהם כי יצאו ביחד]

והחבר יצא לאט לאט, ישיבה נכונה, החזקת הגה נכונה. אני וחבר שלי מסתכלים אחד על השני ואומרים.

הוא נוסע חזק!!

רכבים חזקים או נהגים חזקים לא משתולים כל הזמן. כי פשוט אי אפשר. רק במסלול שמותאם לכך.

ובהחלט קורס נהיגה יהיה השיפור הכי גדול שתוכל לעשות/לקנות לרכב שלך.

רושם אחד שיודע :)

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
והכי חשוב - בדרך לסופר אפשר להרביץ, אבל בדרך מהסופר עדיף לנסוע רגוע שלא למחוץ את הקניות :lol:

אבא (ז"ל) של חבר שלי היה איזה קודקוד אצל יבואן משאיות מק/ רנו.

יום אחד תנובה מבקשים הצעת מחיר למשאיות מק, מתעקשים על מק, לא מוכנים לשמוע כלום חוץ ממק!

מסביר להם הבן אדם, שהוא אחד הסמכויות הבכירות בארץ בנושא שינוע והובלה שמשאיות מק לא מתאימות למטרה הזו, שיקחו רנו (בדיוק יצאו דגמי המגנום).

הם מתעקשים ולאחר המון עקשנות גם מצידו סוכם על זה שהם לווים משאית אחת לחודש עבודה ואח"כ יחליטו.

על היום הראשון של עבודת המשאית הוא מקבל טלפון, "אמנון, למה לא הקשבנו לך, כל ההומוגניות של החלב התפרקה בדרך וכל גביעי השמנת מתוקה הפכו לחמאה"! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת - ממש ספארט-אפ :lol:

הנסיעה הרגועה מהסופר לא טריוויאלית - מסניף קשת טעמים לבית שלי יש בדיוק 2 פניות, אחת חביבה ביותר, ובשתיהן אני זוחל כדי לא למחוץ את הקניות וכל הזמן מזכיר את זה לעצמי...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מילא קניות, אבל לפעמים צריך לזכור שיש גם עוד נוסעים.

שיחזיקו חזק:twisted::-D :-D :-D

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

איזה נחמד לחיות במדינה שמוסטאנג GT עם 320 כ"ס והנאה אחורית לא נחשבת רכב ספורט.

וברצינות, עד שהרכב לא מגיע ל-90 מעלות לא לוחצים.

לפני הנעה אני מחכה 20 שניות עם סוויץ פתוח, הרגל מהצבא :).

לחץ נכון בצמיגים, אם בא לך להחליק קצת במקום מסודר וריק, 6PSI מעל הלחץ המומלץ של היצרן.

ככה תוריד עומס מהמכלולים של הרכב וגם תחליק יותר בקלות.

2 דקות לפני סוף נסיעה נותן לרכב להתקרר או לחלופין מחכה בחניה.

אף פעם לא מתגרזן עם האוטו בחום.

אלה הטיפים שלי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
עד שהרכב לא מגיע ל-90 מעלות לא לוחצים..

אתה מדבר על טמפ' מנוע או על זוית הרכב לכיוון הנסיעה? :twisted:

פורסם

הוא מתכוון שעם הנעה כפולה, עד שהרכב לא בזוית של 90 מעלות, לא לוחצים על הגז בשביל ליישר אותו ביציאה מהפנייה... :lol:

ועכשיו ברצינות, גם כאשר ה- Coolant על 90 מעלות, שמן המנוע לא בהכרח נמצא על טמפ' עבודה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שיחזיקו חזק:twisted::-D :-D :-D

הבעיה, נניח אצלי- אין OH-SHIT handle:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לפחות יש בתא כפפות פק"ל שקיות הקאה וגליל נייר טואלט?

כי אם לא אז אתה סתם נהג פארש! :lol:

פורסם

זה דווקא יש. החברה אפילו מתודרכת ומכירה את נוהל הגרזון וברגע שהיא מזהה אופציה היא כבר יודעת לקחת את הכיסא שלה קדימה, כדי שתוכל לפחות לתת קונטרה עם הרגליים.

מזכיר לי, שירתתי באוגדה 340 שנמצאת באיזור בית אריה. מי מכם שמכיר את כביש הגישה- אספלט חדש, סיבובים טובים ודיי ריק.

הגעתי ליום מילואים, הרס"ר שהיה בזמני עדיין קיים שם ואוהב אותי אז החנתי את הרכב שלי בפנים. כשיצאתי מהבסיס, כמנהג חיילי הסדיר הם התקבצו על שער היציאה בחיפוש טרמפים.

אחד אמיץ עלה איתי, עכשיו- בד"כ שמישהו עולה איתי לרכב בפעם הראשונה אני משתדל להיות רגוע כדי ליצור רושם טוב. מצד שני, לא מכיר אותו וכנראה לא אראה אותו שוב בחיים. האמת, כשהגענו לסיבובים שכחנו שהוא קיים בכלל...

בסוף קטע הכביש, אני נזכר במסכן. מבט קצר ימינה, אני קולט אותו מכופף בתנוחה כמעט עוברית, עם הידיים מגינות על הראש, שואל אותו "מה, הכל טוב?"

לקח לו כמה שניות להצליח להגיב.... "תעצור לי פה, אני יורד!!"

:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מזכיר לי לפני מספר חודשים כשהייתי עם בימר מוגדשת במבחן דרכים, לקחתי איתי חבר ילדות שכבר אדיש למדי לכל מה שאני מעביר אותו,

אני עולה ויורד את אותו כביש מפותל ושתי טרמפיסטיות הולכות את הכביש ומבקשות טרמפ.

כל פעם כשאני עובר, הן מתקדמות מעט, ושמות לב שזה אותו הרכב (היחיד שנוסע שם) הלוך ושוב, והחבר אומר "למה אתה מניאק? תיקח אותן",

עניתי לו "עם יש על הלב, זה באמת הוגן להכניס אותן עכשיו לרכב?" הוא היה חייב לענות בשלילה... אני מרחם על עוברי אורח.

יש לי חבר שלא עושה את זה, העלה איתנו כשאני מדריך אותו בסדום ערד טרמפיסט, באיזשהו שלב הוא התיישב על אופנועים,

הטרמפיסט מאחורה לא אמר מילה, וברגע שיצא מהרכב (עם ידיים רועדות), התיישב על הכביש ונישק את האספלט. אני לא צוחק.

אמרתי לו שהוא חרא בנאדם, הוא מצידו עשה פרסה וחזר לעלות את כל התוואי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים כשהייתי בסבב נסיעות מבחן, לקחתי איתי את גיסי שבמקרה הגיע לביקור בעיר לנסיעת מבחן על קליפורניה.

הבחור אף פעם לא נסע איתי בחיים ברכב אבל שמע שנוסעים על פרארי אז קפץ על המציאה והתיישב במושב האחורי (אם אפשר לקרוא לזה כך).

3 פניות מאוחר יותר הוא פשוט צעק לי, חצי בשמחה וחצי בבהלה שאני משוגע לגמרי.

50 דקות מאוחר יותר בתום נסיעת המבחן באחד הכבישים האהובים עלי הוא ירד מהרכב מזיע והתחיל לספר לי כמה אני מטורף.

מאז יצא לי במשפחה שם של חוראני...

:lol:

לגבי היום יום,

אין לי מפלצת תאוצה אבל יש לי רכב מתנהג בהחלט, אישתי כבר למדה את התרגיל- כשבורר ההילוכים מוסט שמאלה למצב ספורט- זה השלב שבו היא פותחת את מאריך המושב, נדרכת במקומה ושולחת יד לידית אחיזה.

וכן, יש כמה סשנים קבועים שאני חייב לתת בהם בגז, זו מצווה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...