Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פתרון מצויין בחנייה בבתים הוא כמו שהיה נהוג בשנות ה-80, לכסות את הרכב בכיסוי רכב.

כיום כמעט ולא רואים זאת וגם אני לא מכסה את הרכב כי למי יש כוח לכסות ולהוריד כל פעם? אבל מי שיש לו כוח לזה רכבו

בהחלט מוגן גם מציפורים וגם בכלל יהיה נקי יותר לאורך זמן רב יותר מרכב שנשאר באוויר הפתוח.

מאז שחתכו לנו בסכין כיסוי כזה לפני כשנתיים-שלוש הפסקנו עם הקטע הזה... אגב שכנים שלי הביאו רכב אספנות כלשהו, תפסו איתו חניה מקורה ושמו עליו כיסוי. אחרי שבוע של סקרנות הזזתי מעט את הכיסוי בחזית וגיליתי גריל רשת פלסטיקי עם דוגמת ריבועים(ראיתי לא יותר מ-5 ס"מ). משום מה הנחתי שזאת וולוו 142 או 144 למרות שמשהו עכשיו לא מסתדר לי ואני חייב לבדוק לעומק הפעם!!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
מאז שחתכו לנו בסכין כיסוי כזה לפני כשנתיים-שלוש הפסקנו עם הקטע הזה... אגב שכנים שלי הביאו רכב אספנות כלשהו, תפסו איתו חניה מקורה ושמו עליו כיסוי. אחרי שבוע של סקרנות הזזתי מעט את הכיסוי בחזית וגיליתי גריל רשת פלסטיקי עם דוגמת ריבועים(ראיתי לא יותר מ-5 ס"מ). משום מה הנחתי שזאת וולוו 142 או 144 למרות שמשהו עכשיו לא מסתדר לי ואני חייב לבדוק לעומק הפעם!!

יאללה, תבדוק ותעדכן אותנו. אבל נכון שהאוטו נקי משאריות ציפורים? :-D

פורסם

מתות על אדום מנסיון! במיוחד לאחר שטיפה.... שלא נדבר על העטלפים בלילה שמקיאים לי על האוטו :)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

אין דבר יותר מעצבן מזה, מחרבנים על צבע כסף גם חופשי, לא סובל את החיה הלא מועילה בכלום הזאת.

ברשותכם אשאל משהו, היונות חרבנו לי על הניקלים ברכב ועל חלון הרכב, לא ניקיתי את זה כי אין לי כח ואני מעדיף לנקות את כל הג'יפה ביחד, אני לא מסוגל לשטוף את הרכב בשמש, אני נהיה עייף אחר כך ברמות!.

האם השלשול פגע בניקל?יהיה אפשר להוריד את זה?

פורסם

או שפשוט אפשר לחנות לא מתחת לעצים / להסתובב עם מגבונים לחים באוטו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האם השלשול פגע בניקל?יהיה אפשר להוריד את זה?

את מה שהציפורים משאירות כדאי לנקות כמה שיותר מהר מכיוון שהח7א כלכך חומצי שהוא תוקף את המתכת וגורם לנזקים שקשה לתקן.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
נראה לי שהמחקר הזה קצת תלוש מהמציאות.

נראה לכם שבאמת הציפור מעדיפה לעמוד על עץ שמתחתיה מכונית אדומה (ולא לבנה) ?

לא יותר הגיוני שהלשלשת נופלת מאותם המקומות שבהם הציפור מעדיפה לעמוד ? (מה שיש מתחת לזה - זה סיפור אחר...)

אולי,הרי על שור משפיע צבע אדום דווקא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יאללה, תבדוק ותעדכן אותנו. אבל נכון שהאוטו נקי משאריות ציפורים? :-D

מתנצל על ההקפצה אבל הייתי חייב:

למרבה ההפתעה באמת מדובר בוולוו, מדהים שעל סמך החלק הקטן שראיתי הגעתי למסקנה הזו, אבל בדגם טעיתי.

זו 164 בצבע ירוק כהה במצב לא משהו.

מי שמשפץ אותה הוא בחור צעיר ונראה שאת העבודה הוא עושה בעצמו. בשבת קלטתי אותו עם סעפת נקיה ביד.

אגב יש לנו אחלה חבר'ה בחצר, בחורים צעירים 17-23 בערך, ש"פתחו" סדנת שיפורים ומתעסקים עם הרכבים שלהם ושל חברים שלהם והתוצאות לא רעות.

חלקם מחזיקים ברכבים זולים מאוד אבל יש גם BMW קופה דור E36 (כנראה 325/8) ולאנסר EVO VIII/IX.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...