Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לכם מחקר חדש חברים, ועכשיו אני אומר לעצמי איזה מזל שלא קניתי את הלאון שלי אדומה שרציתי אלא כסופה כי אני באחוז התחתון (כמובן אל תחנו מתחת לבניינים כי אז לא ישנה הצבע) :-D

הכל לטובה כבר אמרנו?

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28854-%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A8%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%95.aspx

יום טוב,

ניר,

פורסם

שום צבע ושום נעליים- ציפורים משקיפות על מי ששוטף את רכבו ואחרי שעה הן באות לחרבן.

ושוב אומר שאם ציפור מחרבנת עליך זה סימן למזל. מזל שפרות לא יודעות לעוף.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין לזה שום קשר לצבע, סוג או מין הרכב. יש רק בנאדם אחד שאחראי לכל הביזיון הזה, וגם לשאר הבעיות בחיים שלי.

Damn_fb2162_227716.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכי חשוב לא לחנות מתחת לחוטי חשמל,יום אחד גיליתי כזה שילשול על הרכב שלי,שחשבתי שבהתחלה איזה ילדים השפריצו משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה לי שהמחקר הזה קצת תלוש מהמציאות.

נראה לכם שבאמת הציפור מעדיפה לעמוד על עץ שמתחתיה מכונית אדומה (ולא לבנה) ?

לא יותר הגיוני שהלשלשת נופלת מאותם המקומות שבהם הציפור מעדיפה לעמוד ? (מה שיש מתחת לזה - זה סיפור אחר...)

alfa 156 2.5.

פורסם
אגב לשלשת יונים - זה נכון שאם לא מנגבים את זה מהר זה יכול לפגום בצבע?

אמת לאמיתה... אמי שלי נסעה פעם לחו"ל והשאירה את הרכב מתחת לבית (הייתה B3 בצבע אפור-גרפיט מטאלי) והככה של הציפור שנחה לה כמה ימים שם השאירה כתם של צבע אכול על מכסה המנוע...

היה לא נעים... לכן אני משתדל לנגב את הרכבים שלי כמה שיותר מהר מאז אותו מקרה. חרא של עטלפים ועורבים אפילו גרוע יותר.

אצלי ברחוב יש צד אחד שעובר בו קו חשמל ובצד הזה אני פשוט לא חונה! בד"כ אני מעדיף לחנות מתחת לבית אבל בזמן האחרון זה גם נהיה בעייתי. הרכב הקודם שלי היה מאזדה 2 וכשהייתי תופס חניה מקורה הייתי מוגן. הסקודה בולטת תמיד מחוץ לחניה וזה קו אש לא נורמלי... יש מקומות אחרים שבהם מטפטף לאנשים המזגן, או הכביסה שלהם שמשום מה מלאה סבון (תחליפו כבר את המכונה!!!!), למישהו בכלל שפכו על הרכב סיר שמן ואיך אפשר לשקוח שאריות אוכל, קפה, קונדומים, עפר ובדלי סיגריות, מפיות למיניהן ושאר זבל! :2gunfire:

לכן בזמן האחרון כבר התחלתי להעיף את הרחוב כשאין את אחד המקומות היותר בטוחים...

אגב בסוף שנות ה-90 היה פופולרי לצפות בתים באריכים לבנים כאלה. הבניין של אמא שלי מצופה בהם... המקום שלה נמצא בדיוק על סף חזית הבניין והדברים האלה נושרים מדי פעם. כבר נופצה לה שמשה פעם אחת והיו מכות בגג.. כואב הלב!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

המחקר הזה לא נשמע לי אמין כל כך.

אולי על הצבעים האלה ייראו יותר טוב את הקקי של הציפורים אבל שציפור תתמקם על עץ/חוץ חשמל דווקא מתחת למכונית-לא נראה לי.

תחשבו על עצמכם-כל עוד אתם מחרבנים,אכםת לכם לאן?

וכן זה הורס את הצבע,חומצה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פתרון מצויין בחנייה בבתים הוא כמו שהיה נהוג בשנות ה-80, לכסות את הרכב בכיסוי רכב.

כיום כמעט ולא רואים זאת וגם אני לא מכסה את הרכב כי למי יש כוח לכסות ולהוריד כל פעם? אבל מי שיש לו כוח לזה רכבו

בהחלט מוגן גם מציפורים וגם בכלל יהיה נקי יותר לאורך זמן רב יותר מרכב שנשאר באוויר הפתוח.

פורסם

שימו לב, שהבריטים הם אלופי העולם במחקרים שטותיים. סמכו עליי, אל תאמינו לשום מחקר שמגיע משם, הרוב שטותי וחסר היגיון - האנשים שם כנראה משועממים, לך תבין אנשים שחיים על אי, הם פשוט מנותקים!! :-D

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא יודע מה אצלכם

אבל פה בצפון הציפורים מנומסות.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...