Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר את הרכב יודע שהמזגן שלו (או של כל היפניות?) מקפיא ברמות מטורפות. הבעיה היא שמתחילת הקיץ ברגע שאני מפעיל אותו אני לא מרגיש שאני מתקרר. אני אסביר, הוא מוציא אוויר קר אבל לפי מה שאני זוכר לפני חודשים\שנים קודמות הוא פשוט לא מקפיא את הרכב, אלא סתם מוציא אוויר קר מה שעוזר למראית עין אבל בפועל אני יוצא מהרכב עם מים בגב. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת שיש בעיה במזגן או שהבעיה היא בחום גוף אצלי?(אני רציני), כי המזגן מוציא אוויר קר אבל פשוט לא מתפשט!.

עוד דבר, יש לי סופית אגזוז מאוד בולטת, יש מצב שזה יפריע לבדיקת זיהום האוויר בטסט או שהטענה שלהם תהיה שאסור אגזוז בולט?תודה רבה!.

בעבר ניקו לנו את הפילטרים והמזגן הקפיא ברמות מפחידות, יש קשר?

פורסם

לגבי המזגן - תחליף פילטר, עולה כ 50-80 שח חלופי (לא צריך מקורי)

הוא נמצא מאחורי תא הכפפות מלמטה מוחזק עם 4 קליפסים ואתה בהחלט יכול לעשות את זה לבד

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

×
×
  • תוכן חדש...