Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם ושבוע טוב!

קרובת משפחה עברה טסט, אחרי שמורה מרח אותה בהמון שיעורים. עכשיו הוא גם דורש תשלום נוסף מעבר לתשום על השיעורים והטסט על מנת לקבל את הרישיון. המורה לא עובד דרך בית ספר לנהיגה.

למי פונים? מה עושים?

תודה רבה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

עד כמה שידוע לי היא יכולה לומר למורה לקפוץ לה. היא עברה את הטסט, וזה רשום במשרד הרישוי.

אומנם מקובל שהמורה מקבל לידיו את הרשיון ומעביר לתלמיד, אבל תאורטית היא יכולה לנפנף את המורה, לגשת למשרד הרישוי ולטעון שהטופס אבד לה ויוציאו לה אחד חדש, ואז לשלם בדואר ולנהוג לשלום.

פורסם

כמו שאמרו, במידה ובאמת עברה טסט היא יכולה להנפיק רשיון בעצמה.

כיום ישנם פתרונות חדשים ואין אפילו צורך להמתנה בתור (המיגע) של צשרד הרישוי, יש עמדות ממוחשבות שבהקשת כמה פרטי זיהוי (ת.ז. ותאריך לידה אם אני זוכר נכון), מעבירים אשראי על סך של כמה שקלים (באיזור ה40 ש"ח כמדומני) ומקבלים ליד רשיון זמני מודפס.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יכול להיות שאני לא זוכר את המספרים במדויק, אבל בגדול עד כמה שאני זוכר זה תשלום דומה לכפל רשיון.

הפעולה מתבצעת גם מאותה העמדה. במקרה שלי, הרישיון היה כבר אצל המורה, ומטעמי לוחות זמנים בעייתיים לא התאפשר לנו להפגש (לפחות בתוך זמן של פחות משלושה ימים) ואני- עם קוצים בתחת, החלטתי לנצל את העמדה והדפסתי אחד בעצמי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
לפי מה שידוע לי, אי אפשר להיות מורה לנהיגה בלי לעבוד דרך בית ספר.

אכן כך ולכן יש מורים שהם בתי ספר בעצמם. ז"א שבית הספר כולל רק אותם.

אחרי שעוברים טסט, מקבלים מהמורה דף נייר, שמהווה רישיון זמני בלבד ולכן לא צריך להתרגש מזה.

אם התשלום שהמורה דורש, לא מוצדק, אפשר לקבל העתק חדש דרך מוקד משרד הרישוי.

כפי שנשאל פה קודם לכן, עבור מה המורה דורש תשלום?

• תוכן חדש...