Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,קראתי רבות על הסוויפט ושמעתי דברים טובים.

אשמח אם אנשים יכולים לתת לי עוד פרטים מדויקים או אנשים שנסעו על הרכב בכדי לומר מה דעתם.

תודה רבה ושבת שלום .

פורסם

דברים טובים - הרכב זריז, אמין, נראה טוב.

דברים לא טובים - לא חסכוני בדלק, לא מרווח, נוחות נסיעה הופכת לגרועה כששני אנשים יושבים מאחור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מניסיון של 3 שנים, זאת ממש לא צריכת הדלק המשולבת של הרכב. זאת אולי צריכת הדלק בנסיעה בין עירונית רגועה.

פורסם

מה הסכום?

בשורה התחתונה, הרכב חביב. לא הכי מרווח, לא הכי בטיחותי, לא הכי מאובזר, לא הכי נוח ולא הכי חסכוני - אבל בממוצע די בסדר.

פורסם

המחירון של יד 2 לשנת 2007 הוא 57.5K

ושל שנת 2008 הוא 60K

דווקא קראתי ביקורות טובות מאוד והמלצות רבות על הרכב..הפתעת והורדת את רמת ההתלהבות שלי :cry:

פורסם

עזוב את המחירון של יד 2, זה מחירון לקנה מידה בלבד. אל תתקמצן, תשקיע חצי שקל ותברר את המחיר אצל לוי יצחק.

תראה, ב-60 אלף ש"ח כנראה לא תמצא רכבים הרבה יותר טובים. הרכב לא כזה גרוע אבל גם לא הכי טוב. רק אל תצפה לצריכת דלק כזאת כי בקיץ הישראלי תגיע במקרה הטוב ל-1:10 בתוך העיר.

פורסם

מחירון לוי יצחק לשנת 2008 הוא 62.4K

האוטו אמור להיות אוטו שני למשפחה (יש לאבא רכב ליסינג מהעבודה ) שישמש אותי ואת אמא אך בעיקר אותי,אני נהג חדש בן 18.

ההוצאות השונות על הרכב יהיו רבות? או שאדם כמוני בעל הכנסה לא קבועה יכול לעמוד בהם ?

פורסם

אני לא נכנס לך לכיס ולא יודע כמה מעלויות האחזקה תשלם אמא שלך וכמה תשלם אתה. בכל מקרה, אתה מוזמן לקרוא את השרשור הזה שמכיל לא מעט מידע בנושא עלויות אחזקה צפויות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246826

• תוכן חדש...