Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במוסטנג ג'יטי, שכבר בארץ, שנת 2008, לא אני הבאתי אותה אלא אדם אחר ואני יד 2.

לאחר סבב שיחות מתיש, עברתי מסוכן אחד למשנהו, אף אחד לא מוכן לבטח את הרכב כל אחד מסיבתו שלו.

אחד לא עובד עם יבוא אישי, אלה שכן עובדים עם יבוא אישי (פיניקס) לא מבטחים רכבי ספןורט, אלא שכן מבטחים רכבי ספורט לא מבטחים נהג צעיר.

מישהו מכיר מנסיון חברה או סוכן שתסכים לבטח?

פורסם
מדובר במוסטנג ג'יטי, שכבר בארץ, שנת 2008, לא אני הבאתי אותה אלא אדם אחר ואני יד 2.

לאחר סבב שיחות מתיש, עברתי מסוכן אחד למשנהו, אף אחד לא מוכן לבטח את הרכב כל אחד מסיבתו שלו.

אחד לא עובד עם יבוא אישי, אלה שכן עובדים עם יבוא אישי (פיניקס) לא מבטחים רכבי ספןורט, אלא שכן מבטחים רכבי ספורט לא מבטחים נהג צעיר.

מישהו מכיר מנסיון חברה או סוכן שתסכים לבטח?

תנסה אולי אצל חמדה גלנט 03-5357903

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם

תנסה אצל ״ביטוח מיכאלי גולן״ בחולון (בקש את תמר)

03-5014433

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

אני אנסה, תודה.

אבל אתם יודעים מנסיון שהם עובדים עם הקריטריונים הללו שציינתי? או שסתם אתם נותנים לי לנסות.

כי עברתי איזה 7 סוכנויות עד עכשיו

פורסם

מישהו שמע על מקרה בו סוכן הביטוח ניסה לבטח את הרכב, ואז כשהכניס את מספר הרכב קיבל הודעה על כך שהמספר חסום לביטוח?

הסבר הסוכן היה שהודעה כזו מתקבלת כשהרכב עבר גניבה בעברו, או תאונה והעלאה לכביש, או שיש לו ירידת ערך גדולה.

נשמע הגיוני למישהו? הרכב עבר בדיקה מקיפה ולא עבר תאונה, גניבה איני מבין כיצד זה קשור לביטוח הרכב, כנ"ל לגבי ירידת ערך, יש רכבים שירידת הערך שלהם גדולה פי 5.

פורסם

ירידת ערך - הכוונה היא רכבים שעברו תאונה ושמאי קבע להם ירידת ערך משמעותית (או אפילו אבדן להלכה)

רכבים אלו ייתקלו בסירוב לביטוח.

ההגיון הוא שרכב שנניח שווה 100K, עבר תאונה ונקבע לו אבדן להלכה. הבעלים קיבל 100K, חברת הביטוח מכרה את השרידים לסוחר ב20K שתיקן את הרכב ומכר הלאה.

חברת הביטוח תסרב לבטח את הרכב הזה שוב כי מבחינתה הרכב הזה כבר אחרי אבדן להלכה אז היא לא תסכים לשלם שוב אם ייפגע בתאונה, ולכן מסרבת לבטח.

פנה לחברת הביטוח בדרישה לקבל את המידע שברשותה על הרכב, לפי החוק הם חייבים למוסרו:

http://www.consumers.org.il/category/consumer-rights-used-car-purchase

אם יסרבו למסור את המידע,

פנה למפקח על הביטוח ותאר את השתלשלות העניינים - הצעת ביטוח מצד החברה, ואז סירוב לבטח ברגע שנודע להם מספר הרישוי, ואז סירוב למסור את המידע על הרכב בניגוד לחוק.

אתה עשוי לגלות שהרכב עבר תאונה שלא ידעת עליה.

ואגב, בן כמה אתה שמסרבים לבטח אותך? 20? 23? 29?

מקסימום תעשה צד ג' בלבד (או צד ג'+גניבה) וסע בזהירות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כיצד אדע לאיזה חברת ביטוח לפנות? אם פניתי לסוכן אחר, לאחר הסירוב מהסוכן הראשון, ושם ביטחו אותי בשניות האם אני אמור להסיק שהכל בסדר?

חשוב לציין שהרכב עבר בדיקה בקומפיוטסט ויצא תקין ללא תקלה אחת.

כמו כן עבר הערכה פרטית של לוי יצחק.

לאחר כל אלו, האם עליי להסיק שהסוכן שסירב לבטח פשוט טעה או שלמרות כל הסימנים שקיבלתי שמעידים על רכב תקין, עדיין יתכן שהרכב עבר תאונה שאיני מודע לה, ושלא גילו בבדיקה.

פורסם

תשאל את הסוכן באיזו חברה הוא ניסה לבטח וקיבל סירוב.

מצב של הצעה לבטח רכב (כשידוע הדגם) ואחר כך סירוב כשידוע מספר הרישוי אצלי היה מדליק נורה אדומה.

אגב - יש לך מזל שבסוף מצאת מבטח שהסכים.

היה יותר חכם אם היית מוודא שאתה בר-ביטוח ברכב כזה מיוחד לפני שקנית אותו...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תשאל את הסוכן באיזו חברה הוא ניסה לבטח וקיבל סירוב.

מצב של הצעה לבטח רכב (כשידוע הדגם) ואחר כך סירוב כשידוע מספר הרישוי אצלי היה מדליק נורה אדומה.

אגב - יש לך מזל שבסוף מצאת מבטח שהסכים.

היה יותר חכם אם היית מוודא שאתה בר-ביטוח ברכב כזה מיוחד לפני שקנית אותו...

לא קניתי אותו, אנו לפני העברת בעלות וסגירת עסקה, כשביטוח הרכב זה המקצה האחרון.

בכל מקרה, חברה כמו פיניקס מסכימה וחברה כמו כלל לא, כשהסיבה בגינה כלל לא מסכימה אינה ברורה כלל והסוכן רק מציין שהמספר רישוי קיבל סירוב ואין לו מושג למה אך הסיבות לכך בד"כ הן תאונה וכו' וכו'.

לפיניקס יש מאגר מידע זהה לשל כלל, אם הרכב עבר תאונה ובעל הרכב תבע חברת ביטוח כלשהי, הרי ברור שגם לפיניקס יהיה מידע כזה לא?

בכל מקרה, אין לי רצון להעיר את המתים. הרכב עבר בדיקה מקיפה ביותר, הכי יקרה שניתן לקנות, והתגלה כתקין ב100 אחוז ללא x אחד בבדיקה, כמו כן לדברי הבוחן אפילו תיקוני צבע לא נעשו קל וחומר תאונה.

הסכימו לבטח את הרכב בחברה גדולה.

נראה לי שאתן לעניין לנוח ואהנה מהרכב.

פורסם

תודה אך בינתיים על פי דברי הסוכן, יש ביטוח והוא תקף ורק נותר לקבל את הפוליסה מהחברה ביטוח ומחר על הבוקר אקבל עותק שלה לפקס.

אם הכל ילך בסדר נקווה שעד הבוקר תהיה לי פוליסה ביד, יותר יקרה מהפוליסה האחרונה שלי על רכב ששווה 100 אלף יותר אבל אחרי כל הסחבת הזו קצת קשה להתלונן על המחיר.

• תוכן חדש...