Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU קורא קבצי FLAC ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו בכותרת נסיתי לשים קבצי שירים בפורמט FLAC ברדיו דיסק פיונר 8350SD וזה לא קולט .

איזה HU כן מאפשר לקרוא פלאקים ?

במכישר שלך יש דרך, קצת מסובכת

זה הולך ככה (הכי נוח עם אייפון)

עם אייפון אתה צריך לעשות המרה של קבצי הפלאק ל AIFF שזה APPLE LOSSLESS (מקביל לפלאק רק של אפל, כי באפל הכל צריך להיות "ייחודי" ,(זה דיי מגעיל כשלעצמו ,אבל זה סיפור לפעם אחרת() , תעביר את קבצע ה AIFF לאייפון ותחבר את האייפון למערכת - אתה עכשיו שומע קבצי באיכות גבוהה

אם אין לך אייפון ,אז אתה צריך להשתמש בדיסק און קיי או בכרטיס SD , להמיר את קבצי הפלאק ל WAV ,להעביר אותם לדיסק און קיי

, לחבר ולשמוע-

***גילוי נאות את זה לא ניסיתי אני משתמש באייפון*** (וגם בקושי עם קבצים איכותיים כי אני לא יודע מאיפה להביא אותם)

שים לב שהקבצים הללו אינם מכווצים בשום אופן ,ולכן הם גם שוקלים המון (40-70 מגה לשיר) ככה שתצטרך קיבולת גדולה .

SCANSPEAK

פורסם
לא קיים אחד כזה, קובץ flac הוא קובץ שמע באיכות הכי טובה מכווץ. צריך לחלץ את הקובץ ולהמיר אותו לסיומת שלא מורידה מהאיכות שלו ושהHU יכול לקרוא

יש מכשיר, אבל לא מיצרים אותו יותר, והוא גם לעולם לא היה משווק בארץ, אני מכיר רק בן אדם אחד כזה שיש לו את זה כאן. מדובר על נסיון של כמה חברה רוסים ליצר מכשיר HI-END, לHI-END הם לא הגיעו אבל מכשיר אכן ברמה גבהה, ויש לו גירסה שיודעת לנגן FLAC, הדגם זה URAL CONCERT BLACK BOX, עם אפשרות חיבור דיסק קשיח.

ural-concert-cdd-black.jpg

CDD-Black-Box-HD25-300.jpg

DSCF2270.jpg

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אין שום דבר מיוחד בפורמט FLAC מדובר בפורמט לוסלס בדיוק כמו WAV

אישית אני לא מוצא שום הבדל בניהם לבין MP3 ב-320KB

חבל על המאמץ ,השאלה צריכה להיות איזה תוכנה ממירה בין פורמטים באופן הטוב ביותר.

פורסם

תעביר ל WAV ולאחר מכן תצרוב רגיל.בלי דרמה ובלי איבוד איכות.זה מה שגם אני עושה.וכל שיר שוקל איזה 40-50 מגה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
גם אני חושב שזה לא שווה תאמץ .

MP3 באיכות 320 הוא סבבה לגמרי

סביר למה? כמה שמערכת איכותית יותר, כך גם הבדל בין MP3 לפלק או CD מקורי נשמע ברור יותר.

פורסם

אוזן אנושית לא תצליח להבדיל בין MP3 באיכות גבוהה לקובץ FLAC או WAVE. מה לעשות, אנחנו לא עד כדי כך מתוחכמים, בטח לא בסביבה רועשת כמו רכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אתה לא צודק בעיניין הזה, אוזן של בן אדם לא תוכל להבדיל את זה רק אם:

1. מערכת זולה ופשוטה

2. מחשב ביתי שמשתמש בכרטיס קול זול/מובנה בתוך לוח אם.

3. יש בעיה עם אוזנים.

במערכות שהם ברמה גבהה, ויש כאן כאלו בפורום (לא הרבה) אני רומז על חברה עם THESIS, גם בן אדם שאין לו מוסג בסאונד יוכל לשמוע הבדל. ויש כאלו שיכולים לשמוע את ההבדל גם ברמה "קצת" יותר נמוכה מHI-END.

פורסם
אוזן אנושית לא תצליח להבדיל בין MP3 באיכות גבוהה לקובץ FLAC או WAVE. מה לעשות, אנחנו לא עד כדי כך מתוחכמים, בטח לא בסביבה רועשת כמו רכב.

איתמר.

ועל מה בדיוק מבוססת ההצהרה הזאת ? :shock:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

על מה היא מבוססת? על חומר מקצועי בעניין. קראתי מאמרים מקצועיים ואקדמיים בנושא (מה לעשות, לפעמים משעמם באוניברסיטה :wink:). אני חושב אפילו שיש לי כמה כאלו שמורים במחשב, אני אחפש בערב ואעלה.

למעט MP3 באיכויות נמוכות או כאלה שעברו מספר המרות, רוב המחקרים מצביעים ש MP3 בדרגה 192 ומעלה יהיה בלתי אפשרי לזיהוי. לא מצאתי כל עדות למבחן או ניסוי שבוצע ובו הצליחו החוקרים להוכיח באופן מובהק שאדם מסוגל להבדיל בין MP3 לקובץ באיכות מקורית.

אבל למה ללכת רחוק, לפני כמה שנים EyalR (שבטח רק שני אנשים יודעים על מי אני מדבר) ערך ניסוי כאן בפורום, אני אחפש את זה בערב ואעלה לכאן. בזמנו גם תרגמתי מאמר של ריצ'רד קלארק שדיבר על מבחן שנערך בכנס מהנדסי קול בארה"ב ובו בצד אחד חיברו רמקולים עם כבלים יקרים מאוד ובצד השני רמקול דרך קולב בגדים מברזל. אף אחד לא הצליח להבדיל בין השניים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...