Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החבר היקר שלי רווק בן 32 שרוצה לטרוף את החיים,החליט שהוא רוצה לייבא בוגאטי..

מתי שהוא אמר לי את זה לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.

השאלה אם זה אפשרי?? (כסף זה לא בעיה).

פורסם
לא צריכה להיות בעייה, משרד התחבורה אישר יבוא של מכוניות אקזוטיות (כמות של 10 לכל דגם בשנה)

http://motocar.allmag.co.il//article/13848.aspx

זה נשמע כמו חלום...מה העלות של הפרוייקט הזה?

הוא לא נעול על בוגאטי יש לכם הצעות מעניינות? דרישות :

יופי

יוקרה

מהיר

אמין

אפרופו אמין אם הוא מייבא רכב כזה יש מוסכים שיודעים לטפל בכאלה מכוניות?(האקזוטיות אני מתכוון).

פורסם

לא שאני מזלזל או משהו אבל אם חבר שלך באמת היה רוצה לייבא בוגטי לא היית שואל משהו כזה בקארס פורום והוא כבר היה פונה לאחת הסוכנויות היבוא,בתור בן אדם בן 32 שכסף זאת לא הבעיה שלו הוא מספיק משכיל בשביל לגלות תוך דק' ספורות מי מתעסק ביבוא של כל מיני צעצועים למיניהם.

פורסם
לא שאני מזלזל או משהו אבל אם חבר שלך באמת היה רוצה לייבא בוגטי לא היית שואל משהו כזה בקארס פורום והוא כבר היה פונה לאחת הסוכנויות היבוא,בתור בן אדם בן 32 שכסף זאת לא הבעיה שלו הוא מספיק משכיל בשביל לגלות תוך דק' ספורות מי מתעסק ביבוא של כל מיני צעצועים למיניהם.

אני שואל בשבילו כדי לדעת אם זה משתלם בשבילו כל הכאבי ראש האלה...כמו שנאמר "להתחתן עם האישה זה קל השאלה מה יהיה אחכ" .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...