Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו באמת בדק את המוצרים של החברה וראה תוצאות?

שינוי במנוע שיצדיק "קסמים" כאלה או אחרים?

Nir Goldman-Fux

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיוני האישי על 2 הרכבים בבעלותי.

היה שיפור שהורגש בסקודה 2006 ושיפור דרמטי בניסן 94

רכב של הורי מזדה 3 שיפור משמעותי בצריכת דלק, ותפעול כללי

רכב של חבר אאודי גם חש שיפור בביצועים

לציין כי למעט הניסן סאני כל הרכבים היו תקינים והורגש שיפור.

בניסן סאני כאילו עשו אוברול ממש מדהים!

פורסם

היה לי חבר שהיתה לו יפנית קטנה וישנה שהמנוע היה לפני סוף חייו והמליצו לו לנסות מוצרים שלהם כאופציה כמעט אחרונה, הוא ניסה איזה חומר שיוצר שכבה קרמית במנוע ובבוכנות ויוצר משטחים חלקים ומכסה פגמים במנוע.

החומר לא עזר לו ולא שיפר משהו במנוע אז אני מתאר לעצמי שהמוצרים האלה טובים במצבים מסוימים וזה בהחלט לא פתרון קסם למנוע שמצבו גרוע.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כפי שאתה בוודאי שם לב חוות הדעת של חברי הפורום בעניין תוספים למיניהם הינן מגוונות, אני אישית שמתי שפורפרת אחת של מגן קרמי אחרי שקראתי המלצות רבות בין היתר של כתב הרכב אדוארד אטלר, האמת שלא שמתי לב לאיזשהו הבדל אבל לך תדע אם הארכתי את חייו של המנוע בעוד כמה ק"מ...בכל מקרה שתדע שפה בארץ מוכרים את מוצרי XADO במחירים שערורייתיים ועדיף לך להזמין באיביי או להתמקח עם החברה פה בארץ (העלות של שפורפרת-איביי סביבות 20$ היבואן בארץ-180 ש"ח)

פורסם

היי, לפניי כשנתיים הוספתי את החומר לרכב שלי, כמו שאמרו לא הרגשתי הבדל, אבל אני שלם עם עצמי, וההרגשה הטובה בסופו של דבר שהחומר עוזר ניצחה ולא הצטערתי על הסכום המכובד ששילמתי על החומר, עכשיו קניתי רכב, ויש לי את התוסף שהביאו לי מרוסיה כך שלא עלה הרבה יחסית ואני עומד להוסיף אותו לשמן בעוד כמה שבועות ואז לראות אם יש שינוי.

עשיתי סקר של כמעת שנה לפניי שקניתי את החומר וקראתי רבות על החומרים שלהם (בפורומים מכל העולם, ובגוגל) ולא ראיתי שום דבר רע או מזיק בחומר, רוב האנשים אומרים שהחומר הזה מחולל ניסים וחלק מהאנשים שלא ניסו את החומר משמיצים אותו, ועם זה נותן הרגשה טובה פסיכולוגית (ולך תדע אוליי זה כן עושה את מה שרשום שזה עושה) אז כל אחד והשיקולים שלו לגביי מה כן להוסיף ומה לא.

אני ימשיך עם החומרים שלהם כמה שאני יכול רק לא במחירי הארץ, ואם אני יצליח להשיג מחול אז אני בהחלט לא יפספס את ההזדמנות ויקנה עוד, יש לי קטלוג שלהם, ויש להם חומרים לכל מכלול באוטו.

בהצלחה.

פורסם

דברים רעים לא נכתבו על החומרים שלהם.

אז אם זה שמן נחשים שהשפעתו פסיכולוגית או שהוא עוזר איני יכול לומר, אבל ממה שראיתי המחירים בארץ גבוהים בהרבה

אז עדיף שתיקנה באיבי ובהצלחה.

קובי

:-)

• תוכן חדש...