Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד העבודה שלי עשו עבודות צביעה, ורק לא מזמן שמתי לב שיש לי קצת צבע לבן על הרכב ממים וסבון זה לא יורד, המליצו לי על קצת אציטון והצבע יירד, אבל לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ איתכם.

האם באמת אציטון יעזור?

והכי חשוב האם זה לא יפגע בצבע של הרכב שלי?

אם יפגע כמובן שזה לא בא בחשבון והאם יש לכם עוד רעיונות להוריד את הצבע(ללא פוליש)

תודה

פורסם

גם לי הייתה אותה הבעיה . הלכתי לקבלן צבע שעשה את העבודה ואמרתי לו שיראה מה הוא עשה לי לאוטו , כמובן שהוא התנצל עשה לי פוליש לרכב וירד קצת , הרכב היה בן 5 שנים ואמרתי לו שאני רוצה שיחזיר לי את הרכב לקדמותו והוא שלח אותי למוסך שעשה לי צבע כליי לאוטו , כמובן על חשבון הקבלן .

פורסם

איזה סוג צבע זה?

לא כל צבע יורד עם מים וסבון, אבל אין כמעט צבע שלא יורד עם טינר, למעט הצבע של הרכב, כמובן ללא שפשוף אגרסיבי מידי..

ליאור

פורסם

פלסטלינה! הנקודות צבע ירדו בקלות מבלי לפגוע בצבע הרכב, ועל הדרך יתן לך ניקוי עמוק לצבע הרכב.

לאחר מכן רצוי לעשות ווקס.

פורסם

מסיר לק של אישתי עשה עבודה מצויינת, לפני שהשתמשתי באציטון שהוא חומר הרבה יותר חזק אמרתי ננסה את המסיר לק, תוך שנייה ירד כאילו והיה לכלוך רגיל

פורסם
מסיר לק של אישתי עשה עבודה מצויינת, לפני שהשתמשתי באציטון שהוא חומר הרבה יותר חזק אמרתי ננסה את המסיר לק, תוך שנייה ירד כאילו והיה לכלוך רגיל

מסיר לק הוא אציטון מדולל עם תוספת בושם.

פורסם

נכון, יש מסירי לק ללא אציטון, אפשר לנסות.

תנסה אולי לשפשף עם שפכטל מפלסטיק או פרספקס, זה לא יפגע בצבע.

פורסם
נכון, יש מסירי לק ללא אציטון, אפשר לנסות.

תנסה אולי לשפשף עם שפכטל מפלסטיק או פרספקס, זה לא יפגע בצבע.

:-o דילגת על הקטע שהוא אמר שזה ירד בלי בעיות

JL Audio

• תוכן חדש...