Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מצטער אם אני עושה משהו לא בסדר.

הסיפור הוא כזה -

אני מעונין ברכב המוצע למכירה אך הוא לא מיד פרטית ופה הקאטץ. שאין עליו שום מידע והוא דיי נדיר בשוק היד 2 .

לא מדובר על דגם כללי אלא על מספר רישוי ספציפי.

לצערי אין לי יותר מידי "קשרים" במקומות האלה ואני קצת חושש לקפוץ על המציאה.

אם מישהו יוכל לעזור אני מאד אודה לו.

פורסם

ולמה לא לפנות ישירות לכלמוביל עם השאלה?

לפחות בסמל״ת מקבלים שירות מצויין ואפילו בכתב לגבי רכב שלהם שאתה מתלבט לרכוש.

לפני כל רכישה של אלפא פניתי אליהם והמענה היה מהיר ומדוייק.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תודה לכולם.

אין לי.בעיה לפנות לכלמוביל ישירות אבל אני דיי סקפטי שיתנו לי פרטים על רכב שלא רשום על שמי. אני טועה?

פורסם

תלוי במדיניות הכללית של היבואן ואיש השירות שתיפול עליו בטלפון.

למאיר (הונדה) לא הייתה שום בעיה למסור לי פרטים כלליים, כנ"ל לגבי סמל"ת (פיאט) ויפנאוטו (סובארו).

בצ'מפיון רצו כסף על מידע דומה, כמה עשרות שקלים על משלוח בדואר (ביקשתי פקס בחינם אבל אמרו לא)

היחידים שממש הערימו קשיים היו דלק (פורד), ניסיתי לברר מידע על פוקוס שחבר עמד לרכוש מליסינג

ופשוט שום מוסך לא הסכים לדבר, התקשרתי לעשרות ובסוף נפלתי על נציגה פשוט מלאכית שהצילה אותי

(או שבעצם את החבר) מרכישה של רכב שעבר תאונת שלדה, כל השאר פשוט סירבו בכל תוקף לאמר לי

אפילו מה הצבע של הרכב עד שאני קונה אותו.. חבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...