Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עמדות לרשות המשפחה 3 דגמים שאפשר לבחור ביניהם:

1. פורד פוקוס טראנד החדשה

2. פורד פוקוס טראנד - טורר.

3. טויוטה קורולה סאן+

מה הם ההבדלים בין 1 ל 2?

כולם רכיבים חדשים 2012.

אשמח לעזרה בנושא.

פורסם

הפוקוס טורר היא גירסת הסטיישן, הראשונה אני מניח סדאן.

הפוקוס חדישה יותר מהטויוטה המבוגרת שתזכה בקרוב למחליפה. היא מאובזרת לא רע וגם נראית מעולה בסטיישן.

היא נוחה ושקטה יותר מהקורולה ובעלת תא נוסעים איכותי יותר.

בהצלחה.

פורסם

אם אתם זקוקים להרבה מקום למטען או מעדיפים שיהיה גם אם לא תמיד מטען יש צורך הטורר עדיפה.

לדעתי האישית היא גם נאה יותר ומציעה מרווח ראש עדיף ליושבים מאחור.

פורסם

הפוקוס הוצגה 4 שנים אחרי הטויוטה.

היא מצויידת בגיר רובוטי עם 2 מצמדים ו-6 הילוכים שתורם לצריכת דלק נמוכה וסל"ד נמוך יותר בשיוט, הביצועים על הנייר דיי דומים בין הקורולה לפוקוס.

המימדים גם הם דומים בין הקורולה לפוקוס טורר אבל לפוקוס בסיס גלגלים גדול יותר שאמור לתרום למרווח פנים עדיף ותצורת סטיישן שמוסיפה עוד מקום למטען ומאפשרת להוביל בו כלב למשל מה שאי אפשר לעשות בסדאן.

אני מציע לך לגשת לסוכנויות להתרשם מהרכבים פנים מול פנים, אני בטוח שתשים לב להבדלי האיכות לטובת הפוקוס ולהרגישה העשירה יותר שהיא משרה בתא הנוסעים.

פורסם

בד"כ מדובר על הדגמים הבסיסיים אבל את זה אתה צריךלבדוק מול קצין הרכב שלך, יש מקומות שמאפשרים שדרוג לדגמים המאובזרים יותר בתוספת תשלום.

הדגם הבסיסי של הפוקוס הוא טרנד ושל הטויוטה סאן פלוס.

פורסם

אין הבדל, שם הדגם הבסיסי הוא טרנד עבור כל האופציות (מרכב 5 דלתות, סדאן או סטיישן)

דגם הסטיישן שיש לו מידות ואבזור מעט שונה מכונה טורר (זה פשוט השם שלו אצל פורד)

ולכן נכון להגיד, פוקוס טורר טרנד (סטיישן באבזור טרנד - הבסיסי אך המאובזר למידי בהשוואה למתחרות)

פורסם

אני אנסה להבהיר:

טרנד זו רמת אבזור קבועה שמתאימה לשלוש אפשרויות

מרכב האצבק (חמש דלתות)

מרכב סדאן (4 דלתות)

מרכב סטיישן (נקראת גם טורר ומגיע עם חמש דלתות)

פורסם

המפרט מופיע באתר שלהם, טרנד זו רמת האבזור הבסיסית אך היא מאובזרת למדי (חיישני גשם, פנסי ערפל, דיבורית בלוטות', רדיו מקורי, פעולות קוליות, בקרת אקלים מפוצלת).

האצבק זה מרכב 5 דלתות ללא "ישבן" ספורטיבי יותר והרכב הכי קצר בגירסה הזו עם תא מטען קטן של כ- 270 ליטר

סטיישן זה מרכב 5 דלתות מוארך עם ישבן, הרכב הכי ארוך בגירסה הזו עם תא מטען של כ- 500 ליטר

כל המידע נמצא באתר של פורד (דלק מוטורס) אז אתה פשוט מוזמן לגשת לשם ולקרוא את הפרטים.

• תוכן חדש...