Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות הורדת המחיר של הרומסטר 1.4 ל-85k החלטנו לקנות וכבר עשינו הזמנה.

נותרו לי שני חששות שאשמח לקבל את התייחסותכם:

1. מרווח הגחון - אנחנו אוהבים לטייל ומגיעים מידי פעם לשבילי עפר. כמה גבוה הרומסטר? לשם השוואה, אנחנו נוסעים כרגע במיצובישי ספייס וואגן.

2. מנוע - הרבה נסיעות שלנו כוללות את העליות של ירושלים. האם מנוע ה-1.4 יאפשר נסיעה בעליות לירושלים או זחילה? (לצערי אין לנו אפשרות כלכלית לקנות את גרסת ה-tsi).

פורסם

מה הבעיה לרשום באנגלית בגוגל

SKODA ROOMSTER GROUND CLEARANCE

ולהשוות לנתון של משפחתית אחרת?

ולגבי השאלה השנייה, יש לך פוביה שמעסיקה שלא לצדק המוני חיפאים וירושלמים - לפעמים אני חושב שאנחנו בשנות השמונים ולא ב-2012, עם מכוניות חזקות וראויות. תשובתי, מבלי שבדקתי: לא צריכה להיות בעייה לעלות לירושלים עם הרכב הזה, בוודאי כשהוא מצויד בגיר ידני. אשתי עולה לירושלים עם דייהטסו סיריון 1000 סמ"ק ישנה ואין שום בעיה. עדיין חושש? נסה לקחת נסיעת מבחן שכוללת עליות רציניות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

באמת אין בעיה לרשום את זה בגוגל. רק צריך להכיר את המונח ground clearance

גיליתי שהרומסטר נמוך ב-2 ס"מ מהרכב הנוכחי שלי. נאלץ להרגע קצת עם השבילים.

פורסם
באמת אין בעיה לרשום את זה בגוגל. רק צריך להכיר את המונח ground clearance

גיליתי שהרומסטר נמוך ב-2 ס"מ מהרכב הנוכחי שלי. נאלץ להרגע קצת עם השבילים.

בדיוק מה שחשבתי :)

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...