Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל התעקם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום , אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם .

אתמול בערב רציתי לצאת עם הרכב של האישה לקנות סיגריות , אני יחסוך את כל הפרטים ויגש לעיקר , נכנס בי רכב , לא קרה כלום מלבד שהגלגל התעקם .

מדובר בלנסר 94

הגלגל הקדמי בצד הנהג לא בדיוק התעקם , חלקו העליון נכנס כלפי פנים בכ5 סנטימטר .

ההגה ניהיה ממש רך ואין לי שליטה מלאה על הרכב .

רציתי לדעת לפי דעתכם אילו חלקים יכולים להפגע במצב כזה , וכמה זה יכול לעלות לתקן .

בגלל שהרכב ישן אין לי ביטוח מקיף רק חובה , ואין לי אפשרות לגרור את הרכב ממקום למקום , ואני ממש לא מומחה במוסכים .

אני אודה לכם מאוד אם תעזרו

פורסם

צריך לפרק את הגלגל ולבדוק מה הנזק. רוב הסיכוי שהפגיעה יותר גדולה מאשר גלגל/ג'נט עקום.

אם החיים שלך חשובים שלא תעז לנהוג ככה ברכב.

פורסם

ברור שאני לא נוהג ככה , עוד מישהו יכול לעזור?

אני לא מבין כלום במוסכים , ואין לי אפשרות לגרור את הרכב ממוסך למוסך . אני רוצה לדעת על איזה נזק מדובר במקרה הטוב ובמקרה הגרוע .

יש לי בעיה בלתת אמון בסתם מוסך שאני נכנס אליו אחרי מקרה שקרה לי עם גולף 2002 לפני שנתיים , היו ברכב מספר תקלות

נכנסתי כמו טיפש למוסך לא מוכר ושילמתי 3200 ש"ח , אחרי הכל הרגשתי מרומה וביקשתי הצעת מחיר מ3 מוסכים על אותן התקלות ויקבלתי מחירים כמו : 2600 . 2200 . 1800

היום אני במצב כלכלי ממש על הפנים גם ככה זה בא לי בזמן גרוע לכן אני רוצה לקבל פרופורציות

פורסם

קרה לי פעמיים, רוב הסיכויים שהתעקם רק הג'אנט(עלה לי להחליף בחדש ב50 שקל).

גש לפנצ'ריה עם הרכב ותבקשו שיחליף את הג'אנט קודם כל ובדיקה של המשולשים וכו' ואם צריך אז כיוון פרונט!

פורסם

אף אחד לא קוסם חביבי ואי אפשר דרך עמוד אינטרנט לאבחן מה קרה לך, באיזו חוזקה נכנסו בך וכו...

אולי ג'אנט, אולי ציריה, ה' יודע.

מה שבטוח - לא לסוע דקה ברכב, אם חייך וחיי הסובבים אותך חשובים לך.

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לא ציפיתי לאבחון מדויק אני לא חושב שאנשים פה קוסמים , רק רוצה לדעת פחות או יותר מה זה יכול ליהות ?

משולשים

מוט הגה

ציריות

בולם

פורסם

ככל הנראה זה 3/4 ממה שכתבת. תוסיף לזה אופציה לנזק למשאבות בלם/קליפרים/צינורות בלימה.

כמו שאמרו לך, אי אפשר לאבחן בטלפתיה. תרים את הרכב על ג'ק, ותצלם כמה תמונות של אזור המתלה. זה יעזור לנו לעזור לך.

לא רוצה להוציא לך את הרוח ממפרשי האמביציה לתקן, אך יש בהחלט מצב שתיקון מקצועי ובטיחותי יעלה על ערך הרכב.

מה לגבי הרכב הפוגע? אם הוא אשם, הוא זה שצריך לשאת בהוצאות התיקון.

יש לך צד ג'? ביטוח גרירה? או שכשאתה אומר שאין מקיף אתה אכן מתכוון לכך שיש רק ביטוח חובה?

וואלה, הסיגריות האלה, רק נזקים :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

העניין הוא כזה , לבחור לא היה לו לתת לי פוליסת ביטוח בזמן התאונה והבטיח שיתן לי את כל הפרטים בבוקר , למחרת התקשר והודה במה שכבר אמרתי לו באותו הערב , אין לו ביטוח אפילו לא חובה .

הוא הבטיח שיתקן את זה במוסך שלי היום בבוקר .

התעניינתי לגבי העלות כי רציתי שיצא לו כמה שיותר זול , סך הכל הוא השתחרר מצהל לפני שבועים ובן יחיד לאמא אלמנה .

לכן גם לא התלוננתי עליו . וגם רציתי לדעת כי לא הייתי בטוח שהוא אכן יופיע היום .

בקיצור הבחור העריך את הנדיבות שלי והתייצב בדלת שלי בשש אפס אפס בבוקר .

כרגע חזרתי מהמוסך , היה צריך להחליף את הבולם , והכל חזר לעצמו .

בעוד כמה ימים אני אחזור למוסך בשביל לעשות טיפול ולהחליף גם את הבולם השני .

בקיצור הוא יצא בסדר ומסתבר שעדיין יש אנשים טובים באמצע הדרך :-)

פורסם
העניין הוא כזה , לבחור לא היה לו לתת לי פוליסת ביטוח בזמן התאונה והבטיח שיתן לי את כל הפרטים בבוקר , למחרת התקשר והודה במה שכבר אמרתי לו באותו הערב , אין לו ביטוח אפילו לא חובה .

הוא הבטיח שיתקן את זה במוסך שלי היום בבוקר .

התעניינתי לגבי העלות כי רציתי שיצא לו כמה שיותר זול , סך הכל הוא השתחרר מצהל לפני שבועים ובן יחיד לאמא אלמנה .

לכן גם לא התלוננתי עליו . וגם רציתי לדעת כי לא הייתי בטוח שהוא אכן יופיע היום .

בקיצור הבחור העריך את הנדיבות שלי והתייצב בדלת שלי בשש אפס אפס בבוקר .

כרגע חזרתי מהמוסך , היה צריך להחליף את הבולם , והכל חזר לעצמו .

בעוד כמה ימים אני אחזור למוסך בשביל לעשות טיפול ולהחליף גם את הבולם השני .

בקיצור הוא יצא בסדר ומסתבר שעדיין יש אנשים טובים באמצע הדרך :-)

כל הכבוד!!על ההתחשבות בבחור,שבוע טוב

פורסם

תודה לך .

עשיתי את זה , כי זה מה שהייתי מצפה שיקרה לי אם הייתי נמצא בנעליו .

הייתי מגיע ומתקן את זה כמו גדול , העובדה שהוא בה ועמד בשלו וסידר את זה גרמה לי תחושה טובה , שבאמת עוד יש סיכוי לדור הצעיר שלנו , לא כולם רמאים ונוכלים !

למרות שהיה לו אינטרס בעניין גם כן , עדיין יכל לבחור להתעלם ולדחוק את זה כמה שיותר אפילו אם זה היה מוביל בסופו של דבר לשלילת רישיונו וכו' , כמו שלצערי הרבה ישראלים בוחרים לעשות

פורסם

אל תדאג, זה משרת יופי את האינטרסים שלו. במקומו אני הייתי משלם לך גם כפול על התיקון.

אם הוא נוסע בלי ביטוח חובה האידיוט, ברור לו שנגמר הסיפור אם אתה תתלונן או תפנה למשטרה או סתם תתבע אותו אישית.

מבחינתו זה יסתיים הרבה הרבה יותר גרוע מאשר תיקון זניח של כמה מאות שקלים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...