Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האוטו אוכל לי שמן, עכשיו אני בודק בדיוק כמה שמן לאלף קמ, אבל בגדול זה ליטר לאלף קמ בערך.

האוטו עובד כמו שעון: מניע בנגיע, טמפ יציבה כול הזמן, מעכ מים מושלמת לא שמן במים, אין הזעות של שמן ואין נזילות.

 

עשיתי את הבדיקות הבאות:

בדקתי שאין נזילות שמן, המים לא קופצים מהפקק רדיאטור שאני מניע אז לא בורחת קומפרסיה, אין טחינה במילוי שמן,

 

חוץ מהצריכת שמן האוטו נוסע רגיל לחלוטין. לאן נעלם השמן?

 

ניסיתי לבדוק מה יוצא מהאגזוז והתוצאות בתמונה המצורפת, הכתם השמאלי זה אוטו אחר, הכתם הימני זה שלי(שחור יותר)

 

עוד נתון אחד הוא שהסוג שמן שהביאו לי הוא 10w-40 והיצרן ממליץ על 10w-30. הלוואי זאת הסיבה.

 

אז מה המנוע רומז לי משהו?? (הוא רק 100,000קמ)

עדיין לא בדקתי פלאגים.

תודה לכולם

תמונה.JPG

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

יכול להיות שמדובר בגומיות שסטומים, הרכב מעשן בצורה חריגה בבוקר? יכול להיות גם רינגים אבל בקמ״ כזה נמוך סביר להניח שלא. הכי טוב שתלך לאיזה מוסך אמין ותבדוק את הבעיה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לאחר קריאה בפורום הבנתי שצריך לבדוק איזה עשן יוצא מהאגזוז, בהתנעה בבוקר לא היה עשן, גם שהטורים קבועים על 3000 לאחר שהורדתי את הרגל מהגז לא הופיע עשן גם.

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

אני רואה פה 2 אופציות:

1- הרכב שורף שמן וניתן לראות זאת על האלקטרודות של המצתים ואם תעלה תמונה נוכל לעזור לך.

2- נזילת שמן שבדר"כ לא מבחינים בה כל כך מאיזור מחזירי השמן הקידמיים, היכן שיושבת רצועת התיזמון - בהחלט שווה בדיקה.

ומה דעתך אולי לבצע בדיקת לחץ במערכת השמן? זה ייתן לך את הכיוון המדוייק.

×
×
  • תוכן חדש...