Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TopBoy...חוויה

omriz7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארוסה של אחותי רכש טופ בוי שנת 2002 50 סמק' במצב מצויין(15 אלף קלומטרז' ורק ב7000+2 קסדות סגורות...כן גם אני הייתי המום)

בקיצור יצאתי עם האופנוע לכבישים בשביל לתת עצה אישית ו-

קודם כל האופנוע ניראה כמו 250 סמק',הוא מפואר יפה ונוח להפליא והדגש פה הוא על נוחות פשוט כייף,האחיזה על הכביש מצויינת פשוט סיבובים בלי להרגיש.מאיץ מהר

אוכל תעליות.

בקיצור לאופנוע 49 סמק' לעיר הגדושה בפקקים זה הקטנוע מס' 1!!!נוח נוח נוח

"אני לא נוסע מהר,אני טס נמוך"

פורסם
ארוסה של אחותי רכש טופ בוי שנת 2002 50 סמק' במצב מצויין(15 אלף קלומטרז' ורק ב7000+2 קסדות סגורות...כן גם אני הייתי המום)

קודם כל האופנוע ניראה כמו 250 סמק',הוא מפואר יפה ונוח להפליא והדגש פה הוא על נוחות פשוט כייף,האחיזה על הכביש מצויינת פשוט סיבובים בלי להרגיש.מאיץ מהר

אוכל תעליות.

קיבלת רישיון לפני שבוע וחצי בערך, וכבר יש לך את היכולת לתת עצה אישית פלוס להכריז שזהו הקטנוע מס' 1?

:?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אוכל תעליות.

:lol: בדבר אחד הצלחת - להצחיק אותי. נאה.

טופ בוי - הקטנוע מספר אחד? במה? נראה כמו 250? איזה?!?

קטנוע בינוני ביכולותיו ומכלוליו, במראה ובמה שהוא משדר. לא טוב במיוחד, לא מרשים במיוחד. הנה לך קטנועים "טובים" יותר, אם בכלל אפשר להגדיר זאת כך (מכלולים טובים יותר, ולכל אחד יתרון בולט אחד לפחות על פני הטופ בוי) - טייפון, ET, אירוקס, ראנר, ice, ספידפייט. יש עוד הרבה - אבל עזוב, אצלך הטופבוי מספר אחד.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

אוכל תעליות.

:lol: בדבר אחד הצלחת - להצחיק אותי. נאה.

טופ בוי - הקטנוע מספר אחד? במה? נראה כמו 250? איזה?!?

קטנוע בינוני ביכולותיו ומכלוליו, במראה ובמה שהוא משדר. לא טוב במיוחד, לא מרשים במיוחד. הנה לך קטנועים "טובים" יותר, אם בכלל אפשר להגדיר זאת כך (מכלולים טובים יותר, ולכל אחד יתרון בולט אחד לפחות על פני הטופ בוי) - טייפון, ET, אירוקס, ראנר, ice, ספידפייט. יש עוד הרבה - אבל עזוב, אצלך הטופבוי מספר אחד.

תראה אני מסכים איתו שהקטנוע נוח מאוד.

יותר נוח מהרבה קטנועים אחרים.

בקשר למאיץ, אוכל עליות וכו'...

רואים שאתה לא גר בחיפה/ירושליים.

אחרת היתה שר פה שיר אחר בכלל...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אוכל תעליות.

כרובי - מצאתי לך בוחן חדש לפולגז.תאמר לאזרח להתחיל לארוז.. :lol:

פורסם

כרובי זה שיש לי רשיון רק שבועיים לא אומר שלא עליתי על הרבה אופנועים עוד לפני זה...

ואני עדיין עומד מאחורי המילה שלי שטופ בוי הכי נוח שיש!

פורסם
כרובי זה שיש לי רשיון רק שבועיים לא אומר שלא עליתי על הרבה אופנועים עוד לפני זה...

אוי כמה שאתה לא בפורום הנכון...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני חושב שאתם יותר מדי מסתכלים על הגיל שלי...

השרשור על הקטנוע-טופ בוי ולא על הנסיון או הגיל שלי!

אז אם אתם מגיבים שזה יהיה על נושא ההודעה ולא כל אחד שיתחיל להתחכם!

תודה.

פורסם

אבל השרשור אינו רק על הטופ-בוי אלא על חוות דעתך עליו.

וחוצמזה נסעת על קטנועי 250 שאתה משווה בינהם?

ואיני מדבר על סיבוב על הקטנוע של הבתדודה של השכן של הסבתא של הבחור מסוף הרחוב.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
אלוהים! תעשה שייגמר כבר החופש הגדול!!

שיגמר...גם שהוא יגמר אני יהיה פה כי סיימתי ללמוד...

פה עד לצבא ולמי שיש בעיה יכול ללכת

פורסם

כרובי האם לא הגיע הזמן לשינוי קל בתקנון הפורום.

איך שפתאום אלון גולן נראה מומחה מדופלם.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

איזה פורום של אנשים מתנשאים לא להאמין!!!

זה שלחלק ממכם יש אופנוע 500 סמק' וידע באופנועים לא עושה אתכם טובים יותר מאפחד,אתם כמו כולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...