Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לצבוע את הגג ברכבי בעקבות נזקי שמש

נאמר לי לא פעם ובכמה מקומות שזה גורם אוטומטית

לירידת ערך של בן שלוש לשבע אחוז.

האם כך הדבר?

פורסם
שלום רב

אני מעוניין לצבוע את הגג ברכבי בעקבות נזקי שמש

נאמר לי לא פעם ובכמה מקומות שזה גורם אוטומטית

לירידת ערך של בן שלוש לשבע אחוז.

האם כך הדבר?

גג דהוי וממתקלף מוריד את ערך הרכב ביותר. צלם את הגג הדהוי לפני בזמן ואחרי הצביעה ושמור את התמונות במקרה שתשאל על הגג בעת המכירה. אני מניח שלא מדובר ברכב "איכותי" ו/או חדש כך שגם אם תתבקש להוריד את המחיר בעקבות צביעת הגג מחדש לא מדובר ביותר מכמה מאות שקלים בודדים שממילא מורידים בעת מכירת רכב.

ארז רונן

פורסם

נכון. מדובר בספייס,2005.

אני חייב להגיד לקונה שגג האוטו נצבע?

ומה לגבי מדבקות? זה גם מוריד ערך?

פורסם
נכון. מדובר בספייס,2005.

אני חייב להגיד לקונה שגג האוטו נצבע?

ומה לגבי מדבקות? זה גם מוריד ערך?

פחד מהורדת ערך, מוריד את הערך...

אני אוהב מדבקות ומוכן לשלם יותר עבור רכב מודבק...

אם אתה כבר מתכון למכור את הרכב, אל תצבע אותו. לקונה שיגיע ורק הגג הדהוי יהווה מכשול לקנייה, תוריד מהמחיר את עלות הצביעה. אם אתה מתכוון לצבוע ולהשאיר את הרכב אצלך לאורך זמן, אין שום משמעות לצביעה מבחינת המחיר ובפרט שתצלם את הרכב כמו שהצעתי לך בתגובתי הראשונה.

ארז רונן

פורסם

מדבקות איכותיות מוסיפות גם בין ל 5 עד ל 10 כוחות סוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צלם את הגג לפני הצביעה כדי שיראו שלא מדובר מנזק תאונתי אלא כתוצאה של נזק מהשמש הישראלית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...