Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מקרה הפוך.

זה בדיוק המקרה שיש לו פתגם : פרייארים לא מתים הם מתחלפים. :lol:

בתכלס היית משלם לו חזרה את הסכום הזה ולוקח את הרכב חזרה אז אין דבר כזה פרייר אתה רוצה להשיג משהו מיוחד ובלעדי תשלם!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah:

בתכלס היית משלם לו חזרה את הסכום הזה ולוקח את הרכב חזרה אז אין דבר כזה פרייר אתה רוצה להשיג משהו מיוחד ובלעדי תשלם!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

מנסיוני, טעם ההחמצה נשאר זמן רב הרבה יותר מטעם ה"פראייריות" של "הייתי יכול להוריד אותו בעוד X שקלים"...

ומכיוון שאני קונה \ מחליף רכב רק פעם בכמה שנים (החיפושית אצלי 15 שנה...אבל מכוניות אחרות התחלפו) זה נראה לי זניח.

בשוק שההיצע בו הוא דל, כדאי לשלם מעט יותר ולקנות את הטוב מבין האפשרויות הדומות הזמינות באותו חלון זמן.

בשוק שבו היצע החלקים, המסובכות ומחיר היבוא של חלקים \ מכוניות, וזמינות בעלי מקצוע המוכנים (ויודעים) לעבוד בתחום הינה כפי שהיא, כדאי לקנות רכב שהוא בסיס טוב, לפחות, ולשלם למוכר את המגיע לו, ולא לפספס את הרכב.

בתנאים שלנו, תהליך השיפוץ ופערי המחיר בין גרוטאה למכונית טובה צריכים להיות אפילו גבוהים מאילו שבארהב ואירופה.

כמובן שמי שמתפרנס (או חושב שיתפרנס...) מהנושא, ולעיתים נראה שיש הרבה כאלו בפורום, צריך להתנהל אחרת.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

ערן.

לא ראית שמתי סמיילי.

אין פרייאר כשמדובר בריכבי אספנות הרי ידוע שאין מחירון והמחיר הוא כמה שהמשוגע שקונה מוכן לשלם.

מכרתי הרבה רכבים בחיי אבל אף פעם לא הצטערתי על מכירה זו או אחרת.

מה שכן יש כמה רכבים שהייתי אמור לקנות או שהציעו לי ואני מצטער שלא התאמצתי מספיק.

• תוכן חדש...