Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אלה אני לא ממליץ, אבל עזוב את עניין החוקיות. לגבי גז - הגז הכי איכותי שיש היום הוא SABRE RED. הריכוז שלו הוא 2M יחידות סקוביל. הוא יחסית אכזרי - משבית את התוקף, בהתזה נכונה למשהו כמו בין 20 דק' לשעה שעתיים.

מאפשר בריחה או השתלטות על התוקף.

מחיר המיכל הקטן נע בין 35 ש"ח עד 50. המחיר של המיכל הגדול (אבל פחות מכפול בכמות הגז) נע בין 70 ל-120 ש"ח. המיכל הקטן יספיק לבחורה, הוא מספיק ל-10 התזות של שניה כ"א.

הגדול מספיק לבין 15 עד 18 התזות.

מרחק ההתזה בגדול גדול יותר, ומגיע לעד שני מטרים, תוך שבקטן המרחק מגיע למטר וחצי גג.

אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפש ביד 2 בקטגוריית כלי נשק, תמצא שם הרבה דברים שונים ומשונים. :wink:

אגב, האם חוקי להחזיק בארץ Taser?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

באותו הנושא: היכן ניתן למצוא עסק שיסכים לבצע יציקת עופרת קטנה עבורי (משהו בנפח של 100 סמ"ק פלוס מינוס)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חפש ביד 2 בקטגוריית כלי נשק, תמצא שם הרבה דברים שונים ומשונים. :wink:

אגב, האם חוקי להחזיק בארץ Taser?

לפי כל הידוע לי רק למשטרה מותר להחזיק טייזר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
צהריים טובים,

עקב מקרי האלימות הגואים בארצינו הקטנטונת, הייתי מעוניין שיהיה לי בבית \ אוטו \ עליי, להביור או מקלע וולקן.

מהיכן משיגים?

איך זה נקרה באנגלית בכדי לבדוק Eביי וכו'?

ועוד דבר,ספרי פלפל \ גז מדמיע שיהיה לאישה בתיק על כל מיקרה,המלצה מסויימת?

תודה רבה

אם אתה לא חלק מהפיתרון אתה חלק מהבעייה. אם אתה רוצה נשק, סימן שאתה מגיע למצבים שיכולים לסבך אותך. וזה כבר אידיוטי.

אין לי מושג לגבי חוקיות גז מדמיע, ואין לי מושג אם תוכל בכלל להכניסו לארץ, אבל נסה כאן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מנסיון קצר כעובד בחנות חיילים ומחנאות:

טייזר- לא חוקי, לפחות לא לאזרחים.

גז מדמיע- נכחד לעיתו. מחליף אותו גז הפילפל, והנפוץ במחוזותינו הוא הסברא האדום (הוזכר בשרשור).

כרגע יש חוסר בחנויות של גז הפלפל, בדיוק מהסיבה שבגללה הששור הזה עלה.

דבר נוסף לגביו, לא מומלץ להחזיקו ברכב מכיוון שהחום (בעיקר בקיץ) יפגע בו.

לגבי שוקר- יש צורך ממשי לגעת בתוקף. פחות מומלץ למי שאין לו את ה"קהונס".

מה גם שההשפעה שלו קצרה יותר מזו של הגז, וחלשה יחסית על חבר'ה מגודלים.

מתחדשת*

פורסם
באותו הנושא: היכן ניתן למצוא עסק שיסכים לבצע יציקת עופרת קטנה עבורי (משהו בנפח של 100 סמ"ק פלוס מינוס)

עופרת עם הרבה זהירות אפשר להתיך על תנור ביתי בכלי מתאים (שים לב שגזים מעופרת שנפלטים בהתכה רעילים!). עופרת ניתן להשיג בפנצ'ריות - בד"כ נותנים חתיכות משומשות חינם (שים לב לא כל המשקולות עופרת, על משקולות שהן עופרת כתוב PB, יש גם אבץ ZN וכל מיני חומרים אחרים שלא ניתנים להתכה ביתית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מודע לרעילות של עופרת, ולכן אני מחפש מקום שיעשה את זה בשבילי (מתוך הנחה שהם יודעים מה הם עושים..)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מדינת ישראל הארורה דאגה היטב לאסור בחוק כל אפשרות של האזרח להגן על עצמו, וכך אקדחים וסכינים נשארים רק נחלת הערסים, הרוצחים והאנסים ולאזרח מן השורה אין כמעט שום דבר חוקי שניתן להשתמש בו. מזעזע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

או במילים אחרות: where guns are outlawed, only outlaws have guns

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אלה זה דבר יעיל אבל קל לניטרול מול רוב האוכלוסיה וגם עלולה לחמם את האווירה ברוב המקרים.

מניסיון באיזשהו תרגיל שעברתי בצבא בנושא ירי בזמן ריסוס בגז פלפל,

לא חשוב אם יש מולך אדם אחד או שלושה, שפריץ של שניה לכיוון הפנים תנטרל כל אחד ותיתן לך את הזמן

להשתלטות\קריאה לעזרה\בריחה קיבינימט.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ואם אתה במצב שאתה לא יכול לברוח (3 סודנים מכתרים אותך בסמטא)?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ואם אתה במצב שאתה לא יכול לברוח (3 סודנים מכתרים אותך בסמטא)?

לרוב אין לך מה לדאוג, על פי אסכולת "שמר" רוב הסיכויים שאלו מהנדס, רופא ומורה שחוזרים הביתה מערב צדקה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...