Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב הרכב עבר עד היום כ- 165,000 ק"מ .

לפני כחודשיים בעת טיפול 10,000 , ביקשתי לבדוק אם חסר שמן גיר - ברכב הנ"ל אין מדיד לשמן גיר .

בדקו ונאמר לי שלא חסר כלל שמן גיר .

על פי מה שאני יודע הגיר המותקן הרכב הוא גיר יפני - 4 הילוכים של חברת "ג'סקו" או שם דומה .

משקניתי את הרכב לפני כ - 4 שנים - היה מכות רק במעבר בין הילוך ראשון לשני בלבד .

כמובן שלאחר שקניתי - לפני כ-4 שנים , הרכב נבדק בשני מכוני גירים ידועים ומומלצים .

נאמר לי לא לגעת בכלום ולהמשיך לנסוע .

האם יתכן שהבעייה היא ב"סולונאידים" של הגיר ? ,

עד כמה שאני יודע בגיר הזה יש 5 סולונואידים .

באם הבעייה בסולנואידים , עד כמה שאני זוכר ברכב הזה - או שזה כך בכל הרכבים - הם נמצאים לאחר שמפרקים קרטר שמן גיר .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

דווקא נשמע לי בעיה של חיישנים או תושבת גיר או גם וגם.

היתה לי בעיה דומה ברכב רנו והחלפתי חיישנים וגם תושבת והכל הסתדר.

פורסם

אהלן !

היה בבעלותי רכב כזה מעל לשלוש שנים

האם הגיר קופץ גם שהרכב חם ? או רוב הפעמים כשהאוטו קר ?

האם הגיר מחליק מדי פעם?

לי אמרו אותו דבר בזמנו , לאחר החלפת כל דבר אפשרי נאמר שהמחשב "מזייף" מה שהתברר כלא נכון

הבעיה הלכה והחמירה כשהגעתי למצב שהגיר מחליק ובאמצע נסיעה באיילון הוא עובר להילוך סרק

החלפתי גיר והבעיה נפתרה פלאים.

כל ה"פתרונות" הזולים יותר.. לא הועילו כלל

• תוכן חדש...